IRC-Galleria

Aliis-

Aliis-

Beautiful dreams.

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.11.2005 19:21

Sormet ihan jäässä, niitä vihloo, kun yritän kirjoittaa. Puolisen tuntia hyppelehdin äsken ulkona with koirat. Sormet ihan möks.

Ihana, kun on pimeää. Voi nukkua. <3 Kun jotenkin on kovin rauhaisa olo. Kun on valosaa, sitä vain hyppii ja hyppii ja riehuu, ja herää kun aurinko nousee. No joo, ei ihan, mutta ei valoisassa ole helppo nukkua. Pimeys on ystävä. Oi, että minä pidän siitä.

Koulussoli ihan outoa. Olin koko päivän ihan kamalan rauhallinen, mitä nyt viimeisellä tunnilla hysteria iski.. :DD Oton kanssa istuttiin takana. Kaikki alkoi siitä, kun tunti alkoi ikäänkuin suoraan, mutta sitten kaikki eivät muistaneet sitä, ja tulivat myöhässä.
"Tämä aloittaminen venyy ja venyy.. Mitä jos sovittaisiin, että ensi viikolla alkaa kakskytäviisi vaille tämä tunti..?"
Maikka on sellainen vanhahko, vähän .. hidas mies. ((SEN PARTA ON SPREIJATTU! Ihan varmana. Siinä on keskellä tummaa ja reunoilla vaaleaa. :D)) No joo, Otto kommentoi tuohon jotain tyyliin "Mitä jos ei alotettaisi ollenkaan, vaan lähdettäisiin kotiin."
".. Älähän nyt, Otto. Kuule, täällähän ollaan oppimassa, ja mitä opiskelua se sellainen on, että kotiin lähdetään?"
"No se on vain sitä, mitä filosofiassa opetetaan. Väitä aina maikoille vastaan. Ja koska kaikki liike on harhaa, me ei oikeasti olla edes täällä. Ja tarkemmin ajatellen, koska me kaikki ollaan kuulemma Jeren mielikuvituksen tuotetta, me ei olla missään muuallakaan. Joten miksi pitäisi opiskella?"
Maikka oli hetken siinä hiljaa, ja totesi sitten jotain siitä, että ollaan matikan tunnilla.
"Otto, nyt kun aloitettiin.. Jos sanon, että punainen omena on omena, onko se totta? Jos kaikki on harhaa." ((Se maikka siis päätti sittenkin jatkaa sitä filosofiaa.))
Mie sitten siihen tokaisin jotain, että mistä sitä voi olla varma, onko mitään totta, koska mitään en voi täysin varmasti todistaa. Onhan kaikille nyt kerrottu, että punainenkin omena on omena, mutta eihän se loppujen lopuksi mitään todista. Maikka sitten ihan kokonaan unohti Oton olemassaolon ja alkoi sitten minun kanssa väitellä tuosta filosofiasta. :DD Meni tunnista vähän siihen. ((Kuka sanoi, että pitkä matikka on kovin vaikeaa?))

Lopputunnista minä ja Otto sitten naurettiin kaikelle, eikä käsitetty mitään. Miten on mahdollista, että jos kuun pinnalta ammutaan raketti 160m/s lähtönopeudella, se on neljässätuhannessa metrissä 27 ja 170 sekunnin kuluttua? Eikun hei, onhan tuossa järkeä. :DD Kun se tipahtaa joskus alaskin, ellei eksy avaruuteen ja jatka matkaa ikuisesti. ^^ JES. Olen nero. Keksin vastauksen nyt. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. *nauraa*

Joo, minulla on kivaa. Tykkään tästä. Elämästä siis. Vaihteeksi. Vaikka minulla on mustelma reidessä, kun jalkkiksessa koulussa vähän hypin pallon edessä. ((Ne muut ei tehneet niin tarpeeksi, minun oli PAKKO olla kokoajan sen pallon tiellä. Ja se yksi poika vähän kovaa potki sitä. No joo, ei voi mittään.))

Errer. Tiedoksi kaikille kivoille ihmisille: Olette kivoja. <3 Pidän teistä.

Ja niin. Perunamuussi. Minulla on liikaa energiaa, ja pidän tästä niin kovasti liikaa. ^^

[klo: 17:48. Minulle soitti juuri joku jostain pyörärekisteristä. Kuulosti vähän joltain svartsenekkerin pyörärekisteriltä. Se kysyi onko vanhemmat kotona. Nei ole. "Nomäsitsoitanjoskustoistemoi." Olin vähän aikaa sillain että wtf. :D Nyt naurattaa vähän. ^^]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.