IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 05.10.2006 01:36

Pikkuhiljaa, ehkä pikkuhiljaa alkaa tulla jotain arjen tuntua meininkiin. Kauhean mukavaa vain ei ole se kun päivät venyy ihan älyttömän pitkiksi vaikkei luentoja montaa päivässä olekaan. Tänäänkin lähdin puoli ykstoista ja palasin puoli kaheksan. Ja kaksi luentoa. Niin, ja liityin kuoroonkin! Join the army, travel the land, meet interesting people and kill them, tralalalaa... Siinä meidän äänenavaus laulelma.. Älkää kysykö mihin olen pääni pistänyt!:D
Eilen nolasin itseni oikein kunnolla taidehistorian tohtorin edessä. Sanotaanko, että lause "Skip three years and do your honours, no one will know you're a fresher!" kertoo kaiken. Lähinnä hauskaa näin jälkikäteen. Lähinnä.
Pankkisotkuja vieläkin. Nyt ne lähetti jotain lappuja Suomeen. Miksi h*lvetissä niiden pitää tehdä asiat niin vaikeasti?
Mitäs muuta, väsyttää taas (pitäis varmaan jotain C-vitaa hankkia), menneisyyden haamut vähän kummittelee (whatever it means!) ja tänään kieltäydyin ilmaisesta siideristä (niin, mikä minua vaivaa?!:D)...

P.S. Dr. Dee ei koskaan tee mitään ilman syvempää tarkoitusta (uskoo ken tahtoo, halusi vain stripata pelokkaille ekavuotisille)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.