IRC-Galleria

Elämä on kuin suklaarasia...Torstai 12.10.2006 01:35

Maanantaina iski yhtäkkiä vaan kauhea masennus. Miehet. Kaiken pahan alku ja juuri, Suunnilleen:D. Melkein harkitsin muuttavani seksuaalista suuntautumistani. Tämä saattoi siis myös olla jonkinasteista piilokrapulaa. Edellisiltana minua haettiin kahdesti tanssimaan. Toinen oli nainen, ja toinen latino, joka kieltäydyttyäni istahti viereen ja alkoi esitellä pikkumussukkansa kuvaa. Siis vauvan. Aika paska ilta.
Tiistai toi mukanaan flunssan, mutta muuten aurinko paistoi ja kaikki oli oikein mukavaa. Illalla käytiin teatterissa katsomassa Mary Stuart. Jos olisi saanut valita, olisin mieluummin nähnyt jotain muuta. Kolme suhteellisen puuduttavaa tuntia oli, mutta olisi se huonompikin voinut olla. Tulikin mieleeni että minun pitäisi ennemmin olla kirjoittamassa nyt sitä arvostelua kuin tätä...
Tänään kurkku oli entistä kipeämpi. Ulkona satoi ja tostesin jälleen kerran että vaateostoksille on pakko päästä! Ihan siitä yksinkertaisesta syystä ettei laukkuun mahtunut kotoa mitenkään turhan lämpöisiä vaatteita. Vähän sitten käytiinkin keskustassa. Löysin housut alesta, mutta sitten aika loppuikin kesken ja piti suunnata teatteri luennolle. Ja hukkasin sateenvarjoni jonnekin päin Buchanan Galleriesia. H*lvetti.
Eipä täällä taas kummempia, sutina olis ihan kivaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.