IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.10.2006 22:03

Pikkasen kurkku tuottaa tuskaa, mutta se on vissiin vähän jokaisella ongelmana niin ei auta valittaa. Edinburghissa oli TODELLA kaunista. Noin niinkun kaupunkina on kyllä paljon nätimpi kuin Glasgow. Mutta myös kalliimpi ja aikasmoinen turistirysä. Dungeonissa jouduin taas lievän häiriköinnin kohteeksi (miten voi olla?!), kannibaali tuli korvan juuren röyhtäilemään ja päästelemään muita ällöttäviä ääniä..: "Say you love it!" "I know you love it, darling." Eww.
Illalla suunnattiin taas keskustan Campus-baariin. Saatiin seuraa alakerran väestöstä, mikä ei välttämättä ollut mikään paras mahdollinen juttu ottaen huomioon että nyt huomattavan korkeaa humalatilaani oli todistamassa useampi tuttu. Oh, what the hell, kerrankos sitä. Viskiin en tosin koske hetkeen aikaan. Ilta meni hyvin nopeasti, ja takaisin kun kämpille päästiin, oli keittiössä taas porukkaa, tällä kertaa vähän henkevämmällä tunnelmalla. Olivat juoneet minun kolat, prkl. Ei auttanu sitten kun vaihtoehtoisesti kulaista viskiä lisää. Ei siitä sen enempää.
Eilinen menikin sitten iltapäivään asti hieman huonovointisena. Päivä oli kumminkin luvattoman kaunis, joten pakko oli lähteä kaupungille. Ei muuta voi todeta kuin että onnellinen olen tänne tulostani. Glasgay-festivaalitkin on ihan alkamaisillaan, tunnelma keskustassa oli aivan mahtava. Saattoi tosiaan johtua auringonpaisteestakin, kaikki olivat todella hyvällä tuulella.
Eipä taas kummempia, päivät ja viikot menee ihan ihmeen nopeaa.. Yli kuukausi jo takana!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.