IRC-Galleria

HuohTorstai 26.10.2006 01:48

Olen vain huokaillut viimeiset päivät. Johtuen kaikesta. Nyt on alettu esseistäkin puhumaan ja aiheet on saatu, eli periaatteessa voisi alkaa jo suunnitelmia vääntämään. Siis teoriassa.

Äsken jouduttiin ulos sateeseen seiskoskelemaan vartiksi kun pojat alakerrassa kokkaillessaan laukaisi palohälyttimet. Ei kiva.

Elämä Muranolla alkaa pikkuhiljaa muistuttaa saippuaoopperaa, kuka tykkää kestä ja kuka vietti iltaa kenen kanssa. Seinät on ohuet ja jokapaikassa joku tuntee jonkun joten juorut lähtee äkkiä liikkeelle, mutta kun jotain yrittää pitää salassa tulee vain vainoharhaiseksi.
Kämppis on ihan lääpällään minun alapuolella asustavaan italialais/argentiinalaiseen herrasmieheen, jolla taas on ihailijoita rivissä ja joka sormelle. Kyseinen herra taas ennemmin jutustaa via messenger minulle koska tietää minun intressien olevan ihan muualla. Ja kaveri taas tulee kauhean mustasukkaiseksi joka kerta jos kuulee että on jotain juteltu. Huoh.

Saippuaoopperaa. Mutta nautittavaa sellaista. En osaa sanoa onko tämä sitä mitä odotin, onko nyt vihdoinkin elämän paras aika alkanut, mutta ainakin tunnen olevani suhteellisen onnellinen. Teen vihdoin sitä mitä haluan, olen suurinpiirtein omillani ja itsenäinen, olen saanut uusia ystäviä, ja kumminkin tiedän että ne parhaimmat siellä kotimaassa eivät katoa minnekään vaan pysyvät mielessä ja sydämessä. Ja toivottavasti myös sama toisinpäin.

^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.