IRC-Galleria

All Hallow's EveTorstai 02.11.2006 23:52

Tahdottiin olla erilaisia nuoria ja pidettiin eilen the day after Halloween -partyt. Täytyy sanoa että hetkeäkään epäröimättä menee ainakin Parhaa bileet ikään -listan top kolmoseen. Koristeet haettiin Asdasta ja oikeasti, keittiö saatiin näyttämään niiin mukavalta, ja kaikilla oli tietenkin puvut päällä. No, ainakin melkein kaikilla.
En nyt rupea erittelemään sen kummemmin mitä kaikkea sattui, kiinnostuneet varmasti tulevat kuulemaan tarinoita jälkikäteen... Mutta hymyilemättä ei voi iltaa muistella. Taidan olla vähän ihastunut, sekin saattaa vaikuttaa asiaan:)... Yhdessä välissä iltaa Franco sai loistoajatuksen leikkiä vaahtosammuttimella. Siinä ehkä koko illan ainut huono juttu, jälkiseuraukset eivät ole olleet kauhean miellyttäviä. Ja tänään kuultiin että ne kemikaalit on itseasiassa hengenvaarallisia. Meitä oli keitiössä viis tyyppiä siinä sakeassa sumussa, ja oli mahdotonta välttää sen hengittämistä. Vähän jännitystä elämään..
Tänään sitten olenkin nukkunut koko päivän. Mike kävi aamupäivällä etsimässä lompakkoaan, joka oli siis jossain vaiheessa iltaa hukkunut ties minne. Ei mikään hauskin asia kadotettavaksi, puhun kokemuksesta. Poor guy..
Pitäisi essettä kirjoittaa... Heikki kutsui mut huomisille synttäreilleen, sanoi että on hankkinut Finlandia vodkaa ihan tätä tilaisuutta varten. Päätin etten mene ellei huomisen aikana tule lähelle tuhatta sanaa periaatteessa valmista tekstiä. Kun kaikki muutkin mun päätöset on näköjään pitänyt niin hyvin:D!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.