IRC-Galleria

2142Maanantai 06.11.2006 02:22

On aika iso haloo noussu tuosta palosammuttimesta. Franco parka joutuu maksamaan toista sataa puntaa, ja viime viikon aikana kuulemma rikkoi myös puhelimensa, että kai on nyt sitten oikein mallillaan. Meidän keittiö taas näyttää vieläkin ihan kamalalta. meitä kiellettiin enää moppaamasta sitä lattiaa koska se vaan kiinnittää ne myrkyt tiukemmin lattiaan, pitää vaan odottaa että joku ammattilainen tulee siivoamaan. Siihen asti ei auta kuin kokkailla ja niin edespäin tuolla myrkkypesäkkeessä. Kosket mihin tahansa jää käteen sellainen valkoinen jauhekerros.
Perjantaina oli Heikin synttärit, kävin ekaa kertaa niitten kämpässä vaikka periaatteessa se on ihan tossa kadun toisella puolella. Finlandia-vodka oli jo loppu mutta ihan hyvin sitä lähti ilta käyntiin muutenkin. Ja löytyi taas "uusi" suomalainen.. Suunniteltiin jo lähtevämme joukolla lähimpään kunnon saunaan, joka siis on tunnin ajomatkan päässä Glasgow'n keskustasta.. No, enää viisi ja puoli viikkoa että pääsee muutenkin, en ole ainoa joka laskee!:D Loppuilta olikin sitten vähän pepusta, ja päädyin valvomaan aamukahdeksaan asti katsoen Francon suosittelemaa the Notebookia. Oli se ihana.
Oikeastaan minusta ja Francosta on tullut hyvät ystävät. Sinänsä kumma tilanne sitten taas Kittin takia. Se on edelleen ihan lääpällään. Siis Francoon. Eilen oltiin sitten kolmestaan katsomassa Importance of Being Alfred. Olin valmistautunut istumaan teatterissa 2+ tuntia, mutta näytös kestikin vain 40min:D. Oli se hyvä silti, eihän se siihen vaikuta. Ja istuttiin Deen vieressä, Francon ilme oli oli mielenkiintonen kun huomattiin että rakas luennoitsijammekin on paikalla, niillä kahdella kun oli vähän väittelyä feminismistä:D. Dee vaan naureskeli että oletkos Franco käynyt mun luennoilla pariin viikkoon. Ei se ole.
Tänään en sitten ole muuta oikeastaan tehnytkään kuin yrittänyt saada esseeni valmiiksi. Ja todella, vihdoinkin, 2142 sanaa! Paska se on, mutta kai mulle jotain annetaan anteeksi kun kirjoitan vieraalla kielellä:P. Toivottavasti..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.