IRC-Galleria

Dreamin'..Sunnuntai 19.11.2006 15:28

Näin ihan hämärän unen viime yönä. Tulin kotiin ja juuri ennen kun ovelle pääsin koputtamaan tajusin että tämä on unta. Porukoillekin vain sanoin että onhan sitä kiva nähdä mutta sori, tämä on vain unta, ja yritin herättää itseäni koska pelkäsin että oikeasti on menossa lähtöaamu ja myöhästyn koneesta. Tiesin siis olevani unessa koska en muistanut vaihtaneeni konetta Lontoossa. Mitään väliä ei ollut sillä että oli muka kesä, asuimme kerrostalossa, ja kukaan ei ollut tullut minua kentälle vastaan.. Se siitä. Ei ole ihan lähtöaamu vielä.
Ei täälläkään elämä nyt aina niin jännittävää ole. Franco ja Kitti -draama alkaa aueta (jos ketään on edes missään vaiheessa kiinnostanut!:D) kun Franco sai vihdoin Kittille sanottua ymmärrettävästi ettei halua mitään, kaikki minun hauskuudet taas ei edes ollut täällä viikonloppuna;).. Oltiin kyllä shoppailemassa mikä pirirsti kunnolla, ja leffassa katottiin Starter for 10. Sai hymyilemään, parit lauseet siinä oli JUSTIIN kuin meidän sanomia. Ja ihmiset hyvät jos joskus Glasussa shoppailette niin älkää edes meinatko pistää rahojanne kalliisiin vaatekauppoihin ennenkuin olette tarkastaneet Primarkin. Rakastan sitä paikkaa:D.
Ensi viikonloppuna mennään EHKÄ Isles of Skye -reissulle.. Olisi se aivan älyttömän mahtavaa, mutta tuo rahapuoli vähän huolestuttaa. Tiistaina näkee sitten.
Eilen tuli taas kauhea lumen hinku. Maata keskellä lumihankea ja katsella tähtiä, pyörittää lumiukko, tehdä lumilyhtyjä.. Tiedän että siellä on vähän paskat kelit tähän hommaan at the moment mutta koittakaa tilata jotain joulukuun puoleen väliin mennessä:D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.