IRC-Galleria

Filippo..Tiistai 21.11.2006 23:55

Aah.. Tämä tyttö on sitten ensi viikonlopun Isles of Skyessä!:) Tänään ilmottauduttiin matkaan, ja koko homman järjestäjänä on aivan ihana italiaano Filippo. Kun astuttiin takaisin raikkaaseen ulkoilmaan todettiin suunnilleen yhteen ääneen Kittin kanssa: "I'm in love with him!" :D. Mutta myös muista syistä olen varma että viikonlopusta tulee mahtava ja tekee vaan hyvää meille. Homehduttu jo monta kuukautta vain Muranolla.
Screeningissä katsottiin tänään Wong Kar Wain In The Mood For Love. Sanokaa vain antikultturelliksi mutta nuokahtelin koko elokuvan ajan ja ainakin viimeiset kymmenen minuuttia olivat aivan turhaa. En ollut ainut helpottunut kun loppui. Mutta en minä sano että se huono oli, itseä ei vaan kauheasti miellyttänyt.
Sunnuntai-iltana oltiin myös katsomassa tähän astisista teatteriesityksistä ehdottomasti omituisin: Shit & Sugar. Jos ilkeä olisin niin sanoisin sen olleen more shit than sugar, mutta oli siinä jotain todella älykkäitä juttuja ja täytyy sanoa että tuollainen esitys on varmasti vaikea vetää joka päivä. Oli siis devised theatrea, ettei sitä oikeen voi tavallisiin esityksiin verratakaan. Enkä oikeen osaa lyhyesti selittää mitä se tarkoittaa, mutta jos joku oli mukana tai katsomassa "Noita Portaita Ylös" oli tämä produktio erikoisuudessaan (/sekavuudessaan) potenssiin kymmenen.
No, enää kolme vikkoa että pääsee saunaan!:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.