IRC-Galleria

Fuzzy DuckLauantai 09.12.2006 23:41

Olen oppinut monta uutta hauskaa juomapeliä joita voidaan kokeilla perjantaina!:D
Eilen oli siis Carolynin pikkujoulut/läksijäisbileet, ja minä ja Kitti kummatkin ajateltiin ettei viitsi kauheasti nähdä ulkonäöllisesti vaivaa kun porukkaa ei kuitenkaan varmaan ole paljoa, ja Andersin ja Albinin takia nyt ei kannattaisi vaivautua:D. Oli sitten vähän shokki kun heti ovella tuli vastaan hyvännäköisiä ranskalaismiehiä. Paljon. Jenkkitytöt olit vaaleine hiuksineen tälläytyneet viimeisen päälle... No mutta hauskaa oli silti. Kaikki olivat oikein mukavia ja lopulta suunnilleen kaikki miehet olivat kerääntyneet minun, Kittin ja Andersin kanssa pelaamaan.
Tutustuin Jasoniin, soittaa kanssa saxofonia ja muutenkin juttua riitti. Tai kanssa ja kanssa, enhän minä ole soittanut moneen aikaan. Valitettavasti tosin oli amerikkalainen. Milwaukeesta. Katottiin Monster siiä illanpäätteeksi. Siis se Aileen Wuornos -leffa. Oli ihan jees.
Tänään piti mennä katsomaan Frozen Citizens Theatreen, mutta Kitti oli liian väsynyt ni jäi sitten väliin. Oli tänään viimeistä päivää ohjelmistossa:(.
Seuraavana edessä sitten meidän omat Xmas partyt, toivottavasti tulee olemaan hauskaa! Ja sitten enää kaksi päivää ja olen kotona.
Enkä vieläkään ole saanut sitä Art History esseetä valmiiksi, argh.

^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.