IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 10.02.2007 23:18

Enää ei ole kaikki jatkuvasti uutta ja ihanata. Elämän täyttää yliopiston ja Muranon väliä ramppaaminen, opiskelu ja netissä surffailu. Viinasta päätin luopua reilu viikko sitten, vain pari lasia viiniä olen nauttinut ihan seuran vuoksi, mutta siitä huolimatta takana on pisin selvä kausi sitten Syyskuun '06 puolenvälin. Ja ajattelin jatkaa synttäreihin asti. Ei siihen ole enää kun vajaa kaksi viikkoa!
Aika jännä että oikeastaan nyt vasta tällä toisella jaksolla on tutustunu kunnolla muihinkin international studenteihin. Toisaalta sääli, seura on laadukasta ja tähän mennessä on aina ollut hauskaa... Toisaalta, viime jaksolla seuraelämä (romanttisessa mielessä) painottui niin noihin alakerran poikiin että eipä sitä olisi välttämättä niin muut kiinnostanutkaan... Hassua kun tänne palatessa Kittin kanssa naurettiin että mitä siitä vaikka Mike ja Franco meidät jätti, jäähän meille aina Sam! Tästä pari viikkoa eteenpäin ja kuulin että sekin lopettaa. Että sillä lailla. Yksi yö kun ne tuli Hollyn kanssa baarista, Sam tuli koputtamaan ovelle ja kun unenpöpperöisenä avasin, aloitti oikein serenadilaulannat :D. Ehkä se oli sen tapa jättää hyvästit..
Synttärit tosiaan lähestyy ja vähän jo huolestuttaa millaiset bileet siitä paisuu. Ja tietenkin myös vähän se mahtuuko huoneeseeni oikeasti kolme kyläilijää.. Sopu sijaa antaa ;).. Mutta tosiaan, sitä on ehkä tullut tyypille jos toiselle mainittua että 23. helmikuuta sitten bileisiin. Ja kaikki tietenkin luvanneet tulla :D. Voi jessus kun odotankin perjantai aamua!! ^^
Pikkuveljen huominen konfirmaatio. Kunnon pakkaset ja lunta lunta LUNTA. Rakkaan Turon vaipuminen ikiuneen... Näitä en ole ollut toditamassa. Vieläkin ehkä vähän vaikeuksia ajatella että todella asuu täällä. Vaikka kyllä Muranoa jo sanoo kodiksi. Ironic enough :D.

P.S. Se Keltti konsertti josta viimeksi kirjoitin.... nukuttiin onnemme ohi..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.