IRC-Galleria

Ööh.Maanantai 05.03.2007 22:51

Tänään sain esseen jopa ajallaan palautettua, eikä tarvinnu ees valvoa kuin puoli kahteen asti yöllä.
Kauhean tylsä viikko takana, ei oikein tiedä mistä sitä kirjottais...eeei ny kai!:D KAuhean nopeaa meni sitten kymmenen päivää vaikka välillä huoneen tiivis tunnelma kävi siisteyden puolesta pääkopalle...Perjantaina juhlittiin syntäreitä, ei ollu ihan niin paljon porukkaa kun olisin ehkä aatellu mutta minulla ainakin oli pirun hauskaa että en valita! Jenni, Mika ja Heidi oli väsänneet kortinkin täynnä ihania kuvia ajan varrelta (eihän minusta muita saakaan kuin ihania.. yeah, right) ja kämppiksetkin olivat hankkineet kortin ja pinssin: "21, young, free, single and loaded"... kyllä mä silti tykkäsin enemmän tästä suomiversiosta. enemmän hävettävää;). En enää edes muista mitä lauantaina tapahtui, paitsi illalla tottakai saatiin Mikakin suostumaan homobaariin! Paikan löytäminen oli yllättävän vaikeaa, mutta kyllä kannatti, musiikki oli aivan pirun hyvää (huoneita ja eri musiikkityylejä löytyi varmaan lähes 10!) ja siinä menikin tanssiessa koko ilta. Sunnuntaina lähdettiin Ikeaan, matka oli jokseenkin mielenkiintoinen, varsinkin Jenni saattaa kysyttäessä esittää joitain hyvin kärkkäitä kommentteja bussista nro 22...:D Ja mikä oli saldo? kaksi tyynyä.. ja saatiin tietysti lihapullia syödäksemme. Kyllä kannatti.
Viikko meni enemmän tai vähemmän kaupungilla. Odotusten mukaisesti vieraat rakastuivat Primarkiin ja kyllä kyseisen kaupan pussukoita nyt löytyykin kämpästäni ihan kiitettävästi. Käytiin katsomassa Hugh Grantin ihanainen leffa Music&Lyrics ja pop goes my heart edelleen;).. Tiistai iltana päädyttiin Kushionille jonne Mika jätti toisen korvansa (sai sen vissiin takaisin vasta jossain vaiheessa loppuviikkoa) ja Heidi tunsi naisen kosketuksen... no enpäs kerrokaan missä..:D Sää oli keskimäärin yllättävän upea, ja yhtenä päivänä tehtiin kunnon maisema kierros yliopistolla, Botanic Gardensilla, Kelvingrove Galleryssä ja siitä jalkaisiin keskustaan.
Torstai-ilta oli tietysti jo etukäteen varattu Primarya varten. Ensin Mika maksoi ylimääräistä juomastaan, sitten missasi ilmaiset Kopparberg-lasilliset, ja vielä kävi suositusteni jälkeen hakemassa kolan tuplaviskillä... ei vissiin ihan kuulu vielä lemppareihin:D. Ensin meinattiin Heidin kanssa suunnata kotiin mutta sehän saatiin yllytettyä klubille joten päädyimme Cubeen. Paluumatkalla Mika oli erittäin hyvässä kunnossa, näyteikkunan kautta taksiin ja silleen, mutta ei siitä enempää ettei tule sanomista:D.
Perjantaina oltiin Edinburghissa. Aamustapäivä näytti niin kovin nätiltä mutta siinä vaiheessa oli jo aika synkkää kun lähtemään päästiin. Ja sateeksihan se vaihtui. Kierrettiin vanhassa kaupungissa, käytiin Edin linnan pihamaalla, tartaanitehtaalla ja parissa kaupassa uuden kaupungin puolella, mutta aika pian suunnatiin takaisin Glasuun. Kaikkia väsytti ja olihan sitä jo vähän kiire alottelemaankin..;) Hetken arvioinnin jälkeen päätimme suunnata Campukselle. Ilta oli hyvä, minua ainakin tanssitti ja ääni oli kyllä käheä seuraavana päivänä:D.. Lauantaina suunnattiin yllättäen kaupungille. Viimeiset ostokset ja sateen taas alkaessa suunnattiin kämpille, suunnitelmana tehdä pizzaa ja katsella elokuvia. Ja siinä pysyttiin, mikä toisaalta oli pienoinen ihme:D. Kuun pimennyskin tuli koettua, ja HEidi oli varmasti innoissaan kun alakerran miekkonen tuli käymään tervehtimässä pelkät kimaltelevat punaiset tangat jalassa...
Siinä se olikin. Kymmenen päivää, ja silti jäi vielä paljon tekemistä ensi kerralle:D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.