IRC-Galleria

huhheiTiistai 17.10.2006 01:32

Onneksi en ollut ainoa idiootti: jotkut muutkin oli ilmottautuneet väärin siihen tenttiin.

Eli torstaina ussan tentti.
*stressi* :D Ikinä ei hyvä..oivoi..

Torstaina Skotlantiin \,,/

*katoaa jälleen kirjan taa*

AAARGHHHH!!Perjantai 13.10.2006 23:52

Mä olen TYHMÄ! MÄ olen NIIN pahuksen TYHMÄ!! *iso ja ruma liuta kirosanoja*

Ilmottauduin teologisen tenttiin. Olen humanisti. Plop. Imottautuminen sulkeutui 2pv sitten. Plop plop. Nyt ei kyllä plussa pisteet putoa. Lähinnä pultit päästä.

Toivottavasti homma vielä hoituu, ettei tarvi odottaa tammikuun uusintaa...

Tänään huomioituaKeskiviikko 11.10.2006 23:34

Metrossa mies puhui Tammisaaren kummallisesta politiikasta, että poliisin pitää osata suomea, vaikkei siellä asu käytännössä paskaakaan suomeapuhuvia. Ja se on kuulemma rasismia, että sitten pitää mennä suomen kurssille. Hää tekee siitä elokuvaa ja pyysi minua kertomaan tätä tarinaa...Kuulosti vähän kummalliselta, kun se ei oo välttämättä ihan mun elämänalueelta...Ehkä mä olisin sopinut täydellisesti näyttelijäkaartiin ja kaikkee, mut sanoin kiittiei ja hypähdin Hertsikassa pois.

Repun olkain hajosi bussissa. Kaksi kuukautta vanha reppu. Makso kympin per kuukaus. Paskempi homma.

Suomentajat taas olleet raiskaamassa biisiä:
Jylhä miesääni laulaa: "Suuren meren suolaa sun huuliltas maistaa sain (kerran kauan sitten...?). Suuren meren suolaa sun hiuksiisi jääääääi kun lähdit mun elämästäin pois...." (tjsp) My Heart Will Go On:n melodialla!!! Herra mun jee ja Rouva mun aa sentäs O_o Se oli karmiaa kuultavaa...

Essiä on ikävä :(Torstai 28.09.2006 01:49

Essi ja Inka lähti tänään Pariisiin. Oli tosi hyvä päivä ja olin energinen ja kaikkee. Sitten söin suklaata ja verensokerin laskettua iski alakuloisuus. Suunnilleen samoihin aikoihin, kun Essi&Inka lenteli kohti Ranskan maata :O Toivottavasti niillä on hauskaa ja kivaa ja selviävät vielä bilekunnossa takaisin, että päästään sitten vanhusjuhliakin viettämään :)

Vois varmaan mennä nukkumaan tän alakuloisuuden pois...

Tatuointia!Keskiviikko 20.09.2006 20:44

Kävinpä hakemassa mustetta alaselkään ^-^
Kisuliini on nyt munmunMUN. Melkeen ku ois oma kisu *silittelee*

Ja eiku seuraavaa hankkimaan! :D
*purrpurrpurr*

Tajunnanvirtaa vuodelta 2002Keskiviikko 06.09.2006 21:10

SelkälihaksellistaKeskiviikko 06.09.2006 21:09

Yliopiston istuinratkaisut tappaa mun selän.

Se kuolee myös tietokoneella kotona näpertäessä.

Pitäsköhän sitä vaan jumppailla, eikä enää istua koskaan. Jos ottasin kuntopyörän aina luennoille....Tai sellasen painonnostosysteemin...
Ko. otsikko Kirkkosanomissa Tampereella 2.6.2006 :D

Toooodella uskomattoman typerä artikkeli Kysy papilta-palstalla...o.O

"Olen jo jonkin aikaa säästänyt tätä kysymystä, sillä aihe sopii helluntain lehteen. Ongelma on aika ovela, sillä kysymystä Pyhän Hengen ulkomuodosta ei ole teologian historiassa juurikaan esitetty."

Artikkelissa on siis asiaakin, mutta mietin tässä vaan, että kuka IHME kysyy tollasen kysymyksen. Lehdessä itsessään se näyttää lähinnä houkuttimelta. "Jos me laitetaan tällanen otsikko etukanteen, niin ehkä jotkut nuoretkin innostuu lukemaan mein lehteä!?" No mä innostuin lukemaan kyseisen artikkelin. Mitään muuta syytä Deppin mukaan ottamiselle ei ole, kun että saataisiin aihe johdetuksi pohdinnaksi siitä, minkälainen PH loppuenlopuksi on.

"Kysyin ensin kantaa Pirkko Tuomistolta, joka on kristillisen kuvateologian syvällinen tuntija Tampereella. Pirkollekin tuli mieleen "tummakatseisesta nuoresta miehestä" pikemminkin Jeesus Pier Paolo Pasolinin elokuvassa Evankeliumi Matteuksen mukaan.
Kristillisen opin kannalta herääkin kysymys, voidaanko Pyhän Hengen kohdalla puhua Jumalan lihaksitulemisesta (inkarnaatiosta) samalla tavalla kuin Jeesuksen tapauksessa. Onko siis Pyhällä Hengellä ylipäänsä ihmisen silmin nähtävää ulkomuotoa?
Keskiajalla tämä kysymys liitettiin Jeesuksen kasteeseen. Tuolloin pohdittiin, oliko Jeesuksen kasteessa ilmestynyt Pyhän Hengen kyyhkynen oikeasti eläin vai oliko niin, että Pyhä Henki pelkästään näytti kyyhkyseltä."

Hemmetin asiallista tekstiä siis periaatteessa. Mun silmissä Depp lähinnä tässä tapauksessa vie uskottavuuden koko jutulta, koska siinä on kyllä aihe ja vaikka mitä faktaa ja mielenkiintostakin pohdintaa. Mutta. Johnny Depp!? Wtf!? Ei voi olla näin epätoivoista edes kirkon lukioiden kalastelu. Tässä tapauksessa nuoren kiinnostus heräsi, hää luki artikkelin, totesi aiheen melko jännäksi jopa, mutta koki Johnny Deppin - siis sen, joka täysin järjettömässä asiayhteydessä aasinsiltana aiheeseen mukaan vedettynä ensin herätti mielenkiinnon artikkeliin - mukana olon lähinnä HYVIN häiritseväksi. Olis kiva tietää, kuka tällasta on pohtinut. Onko himokristityn Johnny Deppin fanin ajatukset tosiaan tätä laatua? Pyhä Henki!? Hååh!? Ei voi käsittää...

"Voisimme edetä ketjupäätelmän avulla. Jos Pyhä Henki tuli Jeesuksen kasteessa kyyhkyseksi, ja jos Johnny Depp näyttää kyyhkyseltä, Johnny Depp näyttää Pyhältä Hengeltä. Päätelmä ei kuitenkaan toimi, sillä evankeliumien mukaan Henki vain toimi "kyyhkysen tavoin" tai "kyyhkysen kaltaisena"."

Jjep. Siinä ainoa kappale, missä koetetaan hyvin teennäisesti ja melkeinpä epätoivosesti palata tähän kysymykseen, joka herätti aiheen alun alkain. Mun mielestäni kirjottaja ois voinut vaikka mainita, että joku tässä taannoin kysäsi, notta näyttääköhän PH JD:ltä ja sitten todeta, että siitäpä tulikin mieleeni. Teennäistä ruveta purkamaan ongelmaa tollasella otsikolla ja sillä varjolla, että muka ihan oikeesti pohti tätä Johnny Depp -asiaa. Se ei selvästikään oo kiinnostanu kyseistä pappia paljon kakkaakaan, kun se on laittanu noinkin typerän "ketjupäätelmän" tähän mukaan. Ehkei mua vaan kiinnosta, miltä Pyhä Henki näyttää ja ehkä toi Johnny Depp vaan sai mun pääni sekasin, mutta edelleen asian esitystapa häiritsee mua x)

"Tuomas Akvinolainenkin korosti, että tuo kyyhkynen ei ollut olemuksellisesti yhtä Pyhän Hengen kanssa. Jumala vain käytti tätä eläintä kuvaamaan Pyhää Henkeä (Teologian summa, III osa, kysymys 39, kohta 7).
Raamatusta ja teolodian historiasta vastausta ei siis löydy. Raamattu kertoo Pyhän Hengen ominaisuuksista, ei hänen ulkonäöstään. Paavalin mukaan Hengen vaikutuksia ovat "rakkaus, ilo, rauha, kärsivällisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, lempeys ja itsehillintä" (Gal. 5:22).
Nämä ovat myös kristittyjen ominaisuuksia jos seurataan Jumalan johdatusta."

No voi äiti...

"Tällaisen peilin avulla voidaan kysyä, onko ihmisessä sellaisia ominaisuuksia, että hän "näyttää Pyhältä Hengeltä". Hyödyllisintä on kysyä tätä omasta itsestä: Minne tuuli meikäläistä kuljettaa? Minkälaistaa ilmaa on minun ympärilläni?"

Tähmitähäh!? Mitä tuulella ja ilmalla tässä nyt on mitään tekemistä? Onko PH tuulta ja ilmaa? Siis kuvaannollista tuulta ja ilmaa tässä tapauksessa...Tässä kohtaa taisi papilla katketa ajatus tai jotain...Ehkä sen pitää lisätä tohon artikkeliinsa aina joku hyvä itsepohdintajuttu..en tiedä. En harrasta tätä lehteä. Se vaan sattui Arton roskista pilkistämään...

"Hyviä asioita tulee elämään silloin, kun ollaan tekemisissä oikeasti hyvien asioiden - ja Jumalan hyvyyden - kanssa. Tervetuloa siis helluntainakin kirkkoon: Jumalan sana ja ehtoollisen eväät tekevät hyvää meille kaikille!"

Jjust. En kyllä sanois sitä pahvia ja kitkerää viiniä mitenkään hyvää tekeviksi...Muttamutta joo. Siinä soli artikkeli kokonaisuudessaan. Tässä kahdeksan tuntia kahden yön aikana nukkuneena taas ajatukset liitelee :P

Olin tosiaan Tampereella ja oli aikasten mukava reissu ^-^

PlopMaanantai 28.08.2006 21:45

Sanoi Essi kun Yliopistolla alotti.

Ekasta päivästä jäi valitusmieli päälle.

Mut ehkä tää tästä...

kiiLauantai 26.08.2006 19:31

Eilen oli hyvä päivä ^-^
Tänään on ollut hyvä olo =)

Illalla reggaee :D

<3

Olen sairas