IRC-Galleria

Painajainen -Keskiviikko 28.05.2008 01:36

Valitsin kahdesta tiestä toisen, tietä kuljettuani pääsen bussiin. Tie on metsätie ja vie jonkun orvon talon pihalle keskelle ei mitään. Illan pimetessä metsässä liikkuu jotain. Tunnen oloni oudoksi ja tuntuu kuin jokin jahtaisi minua. Seuraavaksi olen talossa "heränneenä" nousen sängystä, katson verhonraosta ulos. Ulkona on taas harmaata, pilvinen, lähes pimeää. Pihalla on ruumiita rivissä, laput kaulassa, joku asettelee ruumiita. Tunnen jollain tavalla että olen osallinen tähän joukkomurhaan. Katson valkoista paitaani, joka näyttää ensin todella likaiselta, kunnes tajuan että se on täynnä kuivunutta verta, veriroiskeita. Ei siis omaa vertani. Outo olo valtaa minut jälleen... tunnen muuttuvani vampyyriksi ja yritän vastustella.

Seuraavaksi muistan unesta, eräs kaverini (nainen) kutsuu minut vessaan, joka on oudon vaaleanpunainen. Hänellä on myös päällään jotain vaaleanpunaista. Epäröin, mutta kuulen kuinka ihmiset etsivät minua. Menen vessaan joka onkin muuttunut saunaksi. Ihmiset kolistelevat ja yrittävät päästä sisään saunaan, kaverini vastaa että eikö ole mitään häpyä kun toiset on saunssa. Ihmiset olivat ilmeisesti lynkkauspartiossa, mutta perääntyvät... koska olimme muka saunomassa.

Seuraavaksi muistan, kun joku tyttö haluaa suudella minua, suorastaan kaatuu päälleni, ja yrittää väkisin suudella, minä en halua. Nainen vääntää, yritän vääntää sitä pois, hänen kasvoillaan välähtää kuva siitä kuin hän olisi vampyyri. Ilkeimmän näköinen mitä olen ikinä nähnyt, edes missään elokuvassa. Herään tässä mm. siihen kun olen painautunut sängyn pohjalle, edelleen yrittäen paeta tuota outoa naista/vampyyriä.

Uni oli sinänsä siisti, ollakseen painajainen. Todella elokuvallinen, ja kesti noin 4 tuntia...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.