IRC-Galleria

Be_yourself

Be_yourself

Skotlannissa tuulee..Vai huipulla tuulee=?!

Blogi

- Vanhemmat »

Olet ihana! Keskiviikko 13.06.2007 01:31

Hehe tää on ihan loistava :D Tsekkaa, kun tartteet vähän mielen kohotusta :-)

-> http://koti.japo.fi/~ekallio/kehut.html

hehe

Ja muuten, kuuntelepa Osmon biisi Myspace-sivultani, nähtiin ja kuultiin viikko sitten livenäkin..mutta niin täältä löytyy: www.myspace.com/mimoosa tai Osmon omilta sivuiltakin tietyy..www.myspace.com/osmosmusic

t. Mimosa - promoter of all things good (and worthy of promotion!)
(ja tänään asunnonvälitystoimistonakin toiminut)

Picked up Maanantai 04.06.2007 17:19

Haha, tää oli pakko jakaa!! Sometimes dreams do really come true, and we are "picked up" so to speak..some even twice!!! =) Tässä siis U2:sen konsertista.. Tää duudi pääs niitten kans soittamaan. Varmaan AIKA siistiä. :)

http://www.youtube.com/watch?v=YKgJa7HnyLk

to be yourself Maanantai 30.04.2007 16:32

"To be nobody-but-yourself in a world which is doing its best, night and day, to make you everybody else - means to fight the hardest battle which any human beings can fight; and never stop fighting.'

- E.E.Cummings


Came across this recently.. ja tää muistutti mua nuoruudestani, kun olin 15.v tää oli erittäin tärkeä "quote" mulle :) Uskon vahvasti aitouteen, ainutlaatuisuuteen ja siihen että jokainen meistä on uniikki luomus, jolla on oikeus olla olemassa ihan omana itsenään. Ei tasapäistämiselle, edelleen! :) Ei Jumala tehnyt meistä kaikista valkoihoisia ja samannäköisiä..Mut usein se tuttu ja turvallinen, joka on samanlainen tai samannäköinen kuin minä itse on helpompi hyväksyä, aivan kuin vähän erilainen olisi jotenkin uhka. Mutta oikeasti erilaisuus on rikkautta, kun sen oikein oivaltaa, ja uuden löytäminen ja uuteen tutustuminen voi rikastuttaa elämää huomattavasti! Avoimempaa mieltä kaikille toivon!

Siunauksin Mimosa

Mietin muuten..Torstai 19.04.2007 03:45

että mitähän kummaa edelliseen testiin vastasin =) Kun Minnapinnalla oli kuitenkin Apostoli Paavali ja Dietrich Bonhoeffer heti seuraamassa Hildegardia, ja mulla tuommoiset yhteiskuntatieteilijä-filosofit...heh..Maybe tells something about me. No juu, testit on aina testejä =)

Hildegard Bingeniläinen liittyy joukkoon Maanantai 16.04.2007 00:07

Heh, Minnapinnan (Minnapinna79) innoittamana myös minä tein Ylen filosofi-testin =) (www.yle.fi/vielayksiasia/peli/viela1.html)

Tulos:

Mielipiteitäsi lähimpänä oleva filosofi on Hildegard Bingeniläinen (1098-1179).
Alla 3 lähintä filosofia ja osumisprosentit:

1. Hildegard Bingeniläinen 82.0%
2. Martin Buber 80.0%
3. Alasdair Macintyre 79.0%

Ajatuksiasi eniten vieroksuu Friedrich Nietzsche 33.0% ->Heh!

Myös seuraavat 3 mielipidevaikuttajaa olivat lähinnä omaa vastaustasi:

1. Arkkipiispa (emer) John Vikström 76.0%
2. Taiteilija Mikko Kuustonen 75.0%
3. Europarlamentaarikko Heidi Hautala 73.0%

Mut mä olin 2% enemmän Hildegard kuin Minna! En jaksa pastata tähän koko juttua Hildegardista tosin, sen voi käydä lukee Minnapinnan päiväkirjasta. En yllättynyt Mikko Kuustosesta tahi Heidi Hautalasta. Heh. Tosin en oo kyl ihan varma tost et ollaanko me Hildegardin kanssa samaa mieltä yhteiskunnallisen etiikan suhteen, en nimittäin oo kovin hierarkkinen saati että vastustaisin uudistuksia=?!? Ehkä meitä usko yhdistää eniten. Onhan se aika suuri filosofinen tekijä/erittelijä. Mut ehkä tässä tuleekin se, että uskovina meillä voi olla yhteiskunnallisesti ja poliittisesti aivan erilaisia mielipiteitä. Ja niin monessa muussakin asiassa. Erilaisuus on rikkautta! Jeesus onkin se sitten joka yhdistää..Mutta muutoin, uskovat on ihmisiä siinä kuin muutkin, oman taustansa, perheen ja kulttuurin vaikutuspiirissä olleita, (Tai mitä sitten itse valitseekaan uskoa/ajatella) ja jos yks uskova on tietynlainen, voi toinen olla aivan erilainen persoonana ja mieltymyksiltään. Yks tykkää kahvista ja toinen vihreästä teestä. Ja kolmas niistä molemmista. =) Meistä jokainen onkin yksilö ja ainutlaatuinen, eikä me kaikki tykätä samanlaisesta sisustuksesta tai musiikista tai elämäntyylistä. Me ollaan erilaisia. ainutlaatuisia. yksilöitä. Se, että kuulun tiettyyn uskontokuntaan tai ryhmään, ei vielä tarkoita että olen kaikessa samanlainen, niinkuin "kulttuuriltani" samanlainen kuin muut siinä ryhmässä. Tietyt asiat voi yhdistää, mutta toisissa asioissa voidaan olla aivan eri planeetoilta. Jeesus on se punainen lanksa, joka meitä yhdistää. Ja tahtoisin ajatella, että pyrkimys tulla toimeen/rakastaa toisia ihmisiä..Voisin kyllä kirjoittaa tästä aiheesta paljon enemmän...Mut juu, takasin (muihin) filosofeihin.. :-)

Tässä linkki Buberiin: http://fi.wikipedia.org/wiki/Martin_Buber
ja Alasdairiin: http://en.wikipedia.org/wiki/Alasdair_MacIntyre

Kas, Alasdair ol skotti! Ja Glasgowsta vielä. Jah myös, kappas:

"Politically, MacIntyre's ethics informs a defence of the goods of excellence internal to practices against the pursuit of 'external goods', such as money, power and status"

Eli siis sisäinen rikkaus tärkeämpää kuin ulkoinen!

Tulipa mieleen muuten kohteliaisuuskulttuurin luennot historian opiskeluissa Hgissä parin vuoden takaa. Tuommoisia aiheita siihen liittyi, mikä oli kenenkin mielestä "virtuos person". What is virtue jne. Taidan kaivaa luentomonisteet jostain! Mut juu, mua yks eniten kiinnostavin alue onkin nimenomaan "History of ideas" jonka rohvessori Alasdair oli.

Niin ja Buber oli juutalainen filosofi ja kulttuurihahmo :-)

"Buberin mukaan “Minä-Sinä”-suhde kohtaa ihmisen “armosta ja tahdosta”, se vaatii molemminpuolisuutta, molempien osapuolten Sinä-sanomista. Buberin mukaan, Tullakseen Minäksi ihminen tarvitsee Sinua."

Semmottist. Interesting. Danke sis Minnapinna. :)

Haluaisin lähteä Kambodzhaan!!Tiistai 30.01.2007 22:11

Jeps! And one day I will, I'm sure :-)

Behind the name...Keskiviikko 24.01.2007 14:43

is this:

"You are God's idea. So be yourself! God doesn't make mistakes.

Be yourself :)"

- paul wright -


http://www.myspace.com/paulwright

Love those songs, especially "you're beautiful", "take this life" and "your love never changes". Check it out peeps! I believe God created us all unique and for a unique purpose each one of us ...Yep :) That's something I believe in.

kaukokaipuutaMaanantai 22.01.2007 22:44

Oi joi kaipaa ulkomaille tää..Meinasin hypätä eilen Jesus Revolutionin kyytiin. It's just in my DNA. Need to breathe some international air..et kaukokaipuuta sit tääl.. Oli tosiaan ihana kun meitin kyläpahaseen naksahti Jesus Revolutionilaisia taasen.. I love seeing people from different countries.. and cultures.. I dunno, I just feel at home in that luxury of difference. Enjoying and respecting diversity. Tekee elämän rikkaaksi.. Best thing Glasgowssakin opiskelussa oli se, että ystävät ol ympäri maailmaa. Ei siellä pelkkien skottien keskellä pörrätty..Parhaat ystäväni olivat mm. Japanista ja Australiasta. Noh myönnetään, oli Suomesta ja Skoteistakin =) Mut anyway..Mahtavinta siinä ulkomailla opiskelemisessa ja asumisessa todellakin oli se, että muutin vain kuitenkin parin tunnin lentomatkan päähän kotoa.. Ja suddenly I met the whole world. It was great. Suosittelen.

Elämä on rikastuttavaa jos sen oikein oivaltaa =)


PS. http://www.jesusrevolution.com/jra/

Uusi vuosi Tiistai 02.01.2007 00:46

Jeh, ottaiskos sitä sitten tämänkin käyttöön :) Millä mielellä uuteen vuoteen? -Kiitollisuudella! On jotenkin erityisen kiitollinen mieli koko tästä elämästä. hyvä fiilis alkavasta vuodesta. Jumala on ihan mielettömän Hyvä, mielettömän suuri, ja rakastaa meit ihan mielettömän paljon. Mitä muuta voi seurata kuin hyvää siis? =) Kun ottaa sen rakkauden vastaan..

"Jes Jumala, saat olla mulle hyvä ja antaa mulle hyviä lahjoja, ja minä kiitän Sinua siitä. Annan sun rakastaa mua Jumala. Sanasi sanoo et Sä OOT Rakkaus, auta mua ymmärtämään mitä se on ja näytä et Sä oot todellinen. Näytä et Sä oot suuri Jumala. Kerro mulle kuka Sä oot"

and something else to put your comfort in...


"I pray that out of his glorious riches he may strengthen you with power through his Spirit in your inner being, so that Christ may dwell in your hearts through faith. And I pray that you, being rooted and established in love, may have power, together with all the saints, to grasp how wide and long and high and deep is the love of Christ, and to know this love that surpasses knowledge that you may be filled to the measure of all the fullness of God.

Now to him who is able to do immeasurably more than all we ask or imagine, according to his power that is at work within us,to him be glory in the church and in Christ Jesus throughout all generations, for ever and ever! Amen."

- Ef.3:16-21


For the first time in the galleria world - God Bless ya all and fill your lives with love

All the best..!

Mimousah
- Vanhemmat »