IRC-Galleria

Be_yourself

Be_yourself

Skotlannissa tuulee..Vai huipulla tuulee=?!

One of my favourite worship songsMaanantai 22.10.2007 15:47

How Good It Is

"O God of love, I come to you again
Knowing I'll find mercy
I can't explain all the things I see
But I'll trust in you
In every moment you are there
Watching over, you hear my prayer
You go before me
You're behind me
Nothing's hidden from you

CHORUS:
How good it is to be loved by you
How good it is
How good it is to be loved by you
How good it is

O God of strength, your hand is on my life
Bringing peace to me
You know my framce, you know how I am made
You planned all my days
Hand of mercy, hand of love
Giving power to overcome
If all beneath me falls away
I know that you are God


BRIDGE:
Who can stand against us
In my weakness, you are strong
Your love's everlasting
I will praise you, faithful one"

God Has Called You Keskiviikko 10.10.2007 04:39

2 Chronicles 16:9 (eli 2 Aik. 16:9)

Some talented youth hereMaanantai 02.07.2007 16:03

http://www.youtube.com/watch?v=tRP75UMytRY

Tuossa Etobicoke School for Performing Arts:in nuorien RENT-musikaali pätkä AIDS-gaalassa Torontossa vuosi sitten elokuussa. Aika lahjakkaita!

Tätä katsellessa tuli mieleen, että Suomessakin on niin paljon lahjakkuutta ja lahjakkuuksia, joita kukaan ei nosta esiin..Tarvitaan koolle tuovia ja kokoonpanijoita, johtajia jotka nostaisivat luovuuden esiin.. Uskon että tässä maassa voisi olla paljon enemmän (nuorten) lauluryhmiä, draamaryhmiä, kuoroja, musiikkiteatteria...

Kuka kuulisi kutsun? ..alkaa ohjata ja vetää.. Täältäkin voisi syntyä tällaista jälkeä, I'm sure, muiltakin kuin ilmaisutaidonlukiolaisilta!

Tällaisin ajatuksin
Kesäterkkuja :)

Mimo

Olet ihana! Keskiviikko 13.06.2007 01:31

Hehe tää on ihan loistava :D Tsekkaa, kun tartteet vähän mielen kohotusta :-)

-> http://koti.japo.fi/~ekallio/kehut.html

hehe

Ja muuten, kuuntelepa Osmon biisi Myspace-sivultani, nähtiin ja kuultiin viikko sitten livenäkin..mutta niin täältä löytyy: www.myspace.com/mimoosa tai Osmon omilta sivuiltakin tietyy..www.myspace.com/osmosmusic

t. Mimosa - promoter of all things good (and worthy of promotion!)
(ja tänään asunnonvälitystoimistonakin toiminut)

Picked up Maanantai 04.06.2007 17:19

Haha, tää oli pakko jakaa!! Sometimes dreams do really come true, and we are "picked up" so to speak..some even twice!!! =) Tässä siis U2:sen konsertista.. Tää duudi pääs niitten kans soittamaan. Varmaan AIKA siistiä. :)

http://www.youtube.com/watch?v=YKgJa7HnyLk

to be yourself Maanantai 30.04.2007 16:32

"To be nobody-but-yourself in a world which is doing its best, night and day, to make you everybody else - means to fight the hardest battle which any human beings can fight; and never stop fighting.'

- E.E.Cummings


Came across this recently.. ja tää muistutti mua nuoruudestani, kun olin 15.v tää oli erittäin tärkeä "quote" mulle :) Uskon vahvasti aitouteen, ainutlaatuisuuteen ja siihen että jokainen meistä on uniikki luomus, jolla on oikeus olla olemassa ihan omana itsenään. Ei tasapäistämiselle, edelleen! :) Ei Jumala tehnyt meistä kaikista valkoihoisia ja samannäköisiä..Mut usein se tuttu ja turvallinen, joka on samanlainen tai samannäköinen kuin minä itse on helpompi hyväksyä, aivan kuin vähän erilainen olisi jotenkin uhka. Mutta oikeasti erilaisuus on rikkautta, kun sen oikein oivaltaa, ja uuden löytäminen ja uuteen tutustuminen voi rikastuttaa elämää huomattavasti! Avoimempaa mieltä kaikille toivon!

Siunauksin Mimosa

Mietin muuten..Torstai 19.04.2007 03:45

että mitähän kummaa edelliseen testiin vastasin =) Kun Minnapinnalla oli kuitenkin Apostoli Paavali ja Dietrich Bonhoeffer heti seuraamassa Hildegardia, ja mulla tuommoiset yhteiskuntatieteilijä-filosofit...heh..Maybe tells something about me. No juu, testit on aina testejä =)

Hildegard Bingeniläinen liittyy joukkoon Maanantai 16.04.2007 00:07

Heh, Minnapinnan (Minnapinna79) innoittamana myös minä tein Ylen filosofi-testin =) (www.yle.fi/vielayksiasia/peli/viela1.html)

Tulos:

Mielipiteitäsi lähimpänä oleva filosofi on Hildegard Bingeniläinen (1098-1179).
Alla 3 lähintä filosofia ja osumisprosentit:

1. Hildegard Bingeniläinen 82.0%
2. Martin Buber 80.0%
3. Alasdair Macintyre 79.0%

Ajatuksiasi eniten vieroksuu Friedrich Nietzsche 33.0% ->Heh!

Myös seuraavat 3 mielipidevaikuttajaa olivat lähinnä omaa vastaustasi:

1. Arkkipiispa (emer) John Vikström 76.0%
2. Taiteilija Mikko Kuustonen 75.0%
3. Europarlamentaarikko Heidi Hautala 73.0%

Mut mä olin 2% enemmän Hildegard kuin Minna! En jaksa pastata tähän koko juttua Hildegardista tosin, sen voi käydä lukee Minnapinnan päiväkirjasta. En yllättynyt Mikko Kuustosesta tahi Heidi Hautalasta. Heh. Tosin en oo kyl ihan varma tost et ollaanko me Hildegardin kanssa samaa mieltä yhteiskunnallisen etiikan suhteen, en nimittäin oo kovin hierarkkinen saati että vastustaisin uudistuksia=?!? Ehkä meitä usko yhdistää eniten. Onhan se aika suuri filosofinen tekijä/erittelijä. Mut ehkä tässä tuleekin se, että uskovina meillä voi olla yhteiskunnallisesti ja poliittisesti aivan erilaisia mielipiteitä. Ja niin monessa muussakin asiassa. Erilaisuus on rikkautta! Jeesus onkin se sitten joka yhdistää..Mutta muutoin, uskovat on ihmisiä siinä kuin muutkin, oman taustansa, perheen ja kulttuurin vaikutuspiirissä olleita, (Tai mitä sitten itse valitseekaan uskoa/ajatella) ja jos yks uskova on tietynlainen, voi toinen olla aivan erilainen persoonana ja mieltymyksiltään. Yks tykkää kahvista ja toinen vihreästä teestä. Ja kolmas niistä molemmista. =) Meistä jokainen onkin yksilö ja ainutlaatuinen, eikä me kaikki tykätä samanlaisesta sisustuksesta tai musiikista tai elämäntyylistä. Me ollaan erilaisia. ainutlaatuisia. yksilöitä. Se, että kuulun tiettyyn uskontokuntaan tai ryhmään, ei vielä tarkoita että olen kaikessa samanlainen, niinkuin "kulttuuriltani" samanlainen kuin muut siinä ryhmässä. Tietyt asiat voi yhdistää, mutta toisissa asioissa voidaan olla aivan eri planeetoilta. Jeesus on se punainen lanksa, joka meitä yhdistää. Ja tahtoisin ajatella, että pyrkimys tulla toimeen/rakastaa toisia ihmisiä..Voisin kyllä kirjoittaa tästä aiheesta paljon enemmän...Mut juu, takasin (muihin) filosofeihin.. :-)

Tässä linkki Buberiin: http://fi.wikipedia.org/wiki/Martin_Buber
ja Alasdairiin: http://en.wikipedia.org/wiki/Alasdair_MacIntyre

Kas, Alasdair ol skotti! Ja Glasgowsta vielä. Jah myös, kappas:

"Politically, MacIntyre's ethics informs a defence of the goods of excellence internal to practices against the pursuit of 'external goods', such as money, power and status"

Eli siis sisäinen rikkaus tärkeämpää kuin ulkoinen!

Tulipa mieleen muuten kohteliaisuuskulttuurin luennot historian opiskeluissa Hgissä parin vuoden takaa. Tuommoisia aiheita siihen liittyi, mikä oli kenenkin mielestä "virtuos person". What is virtue jne. Taidan kaivaa luentomonisteet jostain! Mut juu, mua yks eniten kiinnostavin alue onkin nimenomaan "History of ideas" jonka rohvessori Alasdair oli.

Niin ja Buber oli juutalainen filosofi ja kulttuurihahmo :-)

"Buberin mukaan “Minä-Sinä”-suhde kohtaa ihmisen “armosta ja tahdosta”, se vaatii molemminpuolisuutta, molempien osapuolten Sinä-sanomista. Buberin mukaan, Tullakseen Minäksi ihminen tarvitsee Sinua."

Semmottist. Interesting. Danke sis Minnapinna. :)

Haluaisin lähteä Kambodzhaan!!Tiistai 30.01.2007 22:11

Jeps! And one day I will, I'm sure :-)