IRC-Galleria

Beldimus

Beldimus

Hannu Takkunen

Blogi

- Vanhemmat »

rauh nawww!Maanantai 31.10.2005 10:25

Miksi heräämisen pitää olla aina niin raastavan vaikeaa?

Iltalehdessä näin muutama päivä sitten jonkun lukijakirjoituksen jossa puhuttiin siitä, kuinka väärin on herättää nukkuva lapsi 8:ksi kouluun. Se ei ole vain väärin, se on kerrassaan sikamaista. Jos minä saisin päättää, koulua käytäisiin yöllä.

Mutta toistaiseksi minulla ei ole sellaista päätäntävaltaa, vaikka melkein kansanedustaja nimeni puolesta olenkin.

Olen ajatellutkin kirjoittaa Hannu Takkulalle reklamaatiokirjeen, jossa selvennän hänelle vähän asioita. Ensinnäkin: Ei ole kivaa että sinulla on melkein sama nimi kuin minulla, vanhemman vastuulla sinun pitäisi mielestäni vaihtaa nimesi.
Toiseksi: miltä tuntuisi, jos menisit esim. vuokraamaan leffaa, ja kassatäti alkaisi naureskella kuullessaan nimesi.. "hehheh, ihan sama nimi kun sillä pöljällä pulilla mikä täällä aina välillä käy ostamassa sarjakuvia". Siinä saa sitte selittää että nimissähän on usean kirjaimen ero!

Aamun vittuuntuneen valituskirjeen teille tarjosi:
Hannu Takkunen

köpöy!Lauantai 29.10.2005 18:19

Jep jep. tämähän on kiva uusi lisä.

No kerrotaanpa sitten jotain Hannun päivästä. :D

Heräsin kahvikuppi kourassa. Se ei ollut siinä kun menin nukkumaan joten rohkaistuin siitä siemaisemaan. Se maistui yllättäen kahvilta. Ja se oli kuumaa. Tässä vaiheessa uskalsin avata silmiäni sen verran että ymmärsin Lauran heränneen ja keittäneen kahvia. Jotain hyötyä siitäkin että on itse joskus herännyt keittämään ihmiselle kohveeta. :)

Sitten katsottiin Stephen Kingin Myrskyn silmässä ( Storm of the Century ). Ei tosin kokonaan, kukas sitä jaksaisi heti aamusta istua 4 tuntia telkkarin ääressä. ( minä minä minä!!! )

Nyt ollaan sitten Lauran siskon luona kauhistelemassa krapulaista ilmestystä. Vahingoniloinenhan ei saisi olla mutta itseppä on tilansa aiheuttanut.. kihihiii. :)

Siinä se rakas päiväkirja! muisk! :D

- Vanhemmat »
Yksityisyys