IRC-Galleria

Beldimus

Beldimus

Hannu Takkunen

EilenKeskiviikko 30.11.2005 12:11

Eilen sain ihan pirusti aikaan. Tein asioita jotka on odottaneet vähän liian pitkään. Eli soitin työharjoittelupaikan itselleni sekä kävin katsastamassa auton... huonolla menestyksellä.

Katsastusmiehen kertomaa:

Vasen seisontajarru ei toimi. Jälkitarkastukseen
Jarrun Poljintuntuma on pehmeä, Jälkitarkastukseen
Lähivalo oikealla ei pelaa, korjauskehotus
Etuvalo vasemmalla ei pelaa, korjauskehotus
Rekisterikilven valo takana paskana, korjauskehotus
Alatukivarren pallonivel välyksellinen, jälkitarkastus
Hammastangon suojakumi vaurioitunut, korjauskehotus
Ohjauslukko, Avain mahdollista poistaa moottorin käydessä, korjauskehotus
Tarra tuulilasissa, korjauskehotus.

Mutta pakokaasumittaus sentään meni hyvin. :)
kyllä tästä ilosta oli mukava maksaa 54 egee.
Noh, pitää viedä auto korjuuseen ja uudelleenkatsastaa.

Ja kakittaaki, saatara!Sunnuntai 27.11.2005 21:49

NiI! Ei oo helppoo tää kohta 21-vuotiaan elämä!! KRIIIIISIII!!!

Laura vaihtaa mut varmaan nuorempaan heti ku täytän, kun alan rupshahtaa ja kaikkee!
Mitä jos mä en saakkaan koskaan enää mistään karkkia! Mitä jos Dumlen valmistus lopetetaan? Tai Pollyjen!! Se se vasta kamalaa olis, ku ei loppuis se ruotsin puhuminen, ei sitten millään!!

Äh, muut meni kaikki tupakille, pitää ehkä näyttää niille kieltä kun tulevat takaisin. tai ainakin sille yhelle joka yrittää tulla pussaamaan ja haisee pahalta. Se unohtaa kuitenki mynttonit, saateri!

Vitu!Sunnuntai 27.11.2005 21:37

Keuhkoon sattuu!!! Päättelin että se johtuu tästä polttamatta olemisesta. Eli minä pystyn pysymään lujana mutta keuhkolla on vierotusoireita.. Ja jotku söi mun viekkarikarkit!!! MURMURMUR!!!!1111 Ja sitten kun mun keuhko vaati niiltä tupakkaa niin ne vaa sano että syö karkkii!! Mitä karkkii ku ne söi jo kaiken! Vähä o ilkeitä tommoset tyttöystävät ja niitten siskot.

Siitä on aikaaSunnuntai 27.11.2005 20:59

Jo monta päivää kun viimeksi kirjoitin!
Toisaalta en kyllä ole läheskään säännöllinen kirjoittaja. Rustaan silloin kun minulle itselleni sopii, tai silloin kun angstilleni sopii. (lähes aina, mutta useimmiten yritän purkaa sen jonnekin muualle, kuten auton potkimiseen tai opettajiin.) Ja taas on aika Kulttuurikilpailuihin osallistumisen! Jee. Kerran olen kirjoittamalla saanut tunnustusta kyseisestä paikasta. Hopeaa, mutta kumminkin saavutus. Seuraavana vuonna menikin sitten penkin alle. Ehkä pissi nousi päähän, tai sitten kirjoittajanlahjani jatkoivat surkastumistaan.

Olen nimittäin huomannut lukiessani vanhoja tekstejäni, että olin terävimmilläni joskus 15-16 vuotiaana, ja sen jälkeen en ole saanut mitään järjellisen nokkelaa kynällä aikaan kuin ajoittain. Tylsää.

Ratkesin!Tiistai 22.11.2005 15:24

itku... no öh, poltin tupakan! Yhden vain, ja se oli kamalaa. Nousi päähän ja kehtasi vielä maistua pahalta. not going to happen again... before the next time.

Päiväkirjaoptio on näköjään tullut lähes kaikkien käyttöön. nopeata toimintaa gallerialta, pointsit kotiin. Tuo ikärajahöntsykkä on hyvä. saisi pysyäkin sellaisena. Alle 15-vuotiaiden logit ovat luultavasti sen luokan proosaa ettei sitä pysty itkemättä lukemaan, ja kyse ei suinkaan ole liikutuksesta.

Pikkuisen...Lauantai 19.11.2005 14:43

... jo helpottaa. Mutta edelleen alkaa vituttaa aina kun Laura menee tupakille. Mutta eipä minulla ole oikeutta hänelle siitä napista. Tekisi mieli vaan mennä mukana sinne ulos, mutta haju on vaan niin kuvottava ettei sitä kestä kauhean kauaa.

Ei voi käsittää että on käyttänyt elämästään 5 vuotta tuon myrkkypilven hengittämiseen. Miten sitä on kestänyt?

No nyt se on toivottavasti ohi, ainakin vielä pää kestää.. Taitaa pahin olla takanapäin. Kunhan vaan ensimmäisen ryyppyreissun kestää niin sitten kestää mitä vain. :D

Kynnet hupenevat.Perjantai 18.11.2005 00:32

Eli kuten otsikko antaa ymmärtää, Hannu on hermostunut.

Hannua vituttaa, eli Hannu on lopettanut tupakanpolton. 26 tuntia mennyt, 363 päivää, 22 tuntia jäljellä. Eli löin vetoa kaverin kanssa että voin olla vuoden polttamatta. Korottuvalla summalla. eli jos hän tai minä lankeaa esim 305. päivä, jompikumpi maksaa toiselle 305 euroa.


Eli jostain syystä tekee mieli olla polttamatta. Mutta hermot tässä menee. Hyvä tapa tämä on lopettaa kokonaan. Tuskin jatkan enää vuoden päästä polttamista.

En tiedä sitten onko tämä minulle kovin terveellistä. Pystyn hengittämään jo hiukan paremmin, mikä tuntuu pelottavalta.

Hermot on todella kireällä, kun ei saa nikotiinia. Olen ehtinyt raivota 2:lle opettajalle ja 4:lle luokkatorv...toverille.

Ja tänään yritin raivota maksalaatikolle. Se perhanan kusipää ei tullut ulos lootasta.

täältä tähän

Jauza!Torstai 17.11.2005 21:07

Olenhan jo hirmu vanha, kun olen jo 20,93 vuotta!! Olenhan?

Kyllä, Luci(ferin)an päivä häämöttää jo uhkaavasti horisontissa (26 päivää!!)

Lahjoiksi toivon tänäkin vuonna täydellistä lauluääntä, joka ei kuuntelemalla kulu. Tietenkin haluan myös noin yhden Roope-sedän La Hrahalaarin verran rahaa. Mieluiten enemmän. Tietenkin myös oma liikeyritys ja ikuinen viisaus ovat lahjalistalla, mutta vasta toissijaisena. Ai niin!

Ei pidä unohtaa Babylon 5 megaboxia joka sisältää sarjan lisäksi myös leffat sekä spinoff-sarja Crusaden kaikki jaksot.

(kuolaus) Hanskat olisivat myös kivat... Ja.. ja,... ja rengasrauta!! Tai uusi auto... Ihan kumpi vaan!!!

Ja tietokone.

Huomenna kerron sitten joululahjatoiveeni, jotka seuraavat 11 päivää myöhemmin. :)

Elämä on.Keskiviikko 16.11.2005 10:19

Tänään heräsin harvinaislaatuisesti jo seitsemältä. Sama homma kävi eilen ja toissapäivänä. Alkaa pelottaa tämä heräily.

Lääkäri määräsi minulle kolmen vuoden taistelun jälkeen vihdoin nukahtamislääkkeet. Joko he päättivät että en ole narkkari, tai sitten päättivät, että olen toivoton narkkari.

Ja ne oikeasti toimivat!! käsittämätöntä!!

Nyt kun olen tupakointia lopettamassa niin luultavasti elimistöni ottaa nuo lääkkeet tilalle. Pelottaa.

BTT tiedottaa:Perjantai 11.11.2005 00:21

Vituttaako? Eipä juurikaan, ikinä, koskaan. En ainakaan myönnä. Mutta sen verran voin kertoa että koulun politiikka on vähintäänkin leväperäisen typerä.

Opiskelen siis ammattioppilaitoksessa(vankilan raskas muoto.)
Ja asun asuntolassa jossa siis toimii asuntolanvalvoja. Olen kolmen täällä viettämäni vuoden aikana nukkunut pommiin lähemmäs 500 kertaa. Ensimmäisenä vuotena olen jo kertonut kuraattorille ja kaikille asianosaisille etten saa unta kunnolla, mutta kun saan, niin herääminen onkin sitten lähes mahdotonta. Herätyskello ei ole ratkaisu. Minua ei saa hereille vaikka syvästi vihaamani The Rasmus tulisi heittämään keikkaa kämppääni.

Jok. tap. Tänä vuonna asuntolanhoitaja on nähtävästi ottanut tehtäväkseen vainota minua heräämisvaikeuksieni vuoksi, johon tosin on syypää luokanvalvoja joka taas pommittaa asuntolanhoitajaa puheluilla, joissa vaatii häntä tulemaan minut herättämään.

Toissapäivänä sain rikkomisilmoituksen asiasta. Eli toisin sanoen he ovat tyytymättömiä asioiden tilaan ja haluavat pilata minun päiväni, viikkoni, sekä myös vuoteni.

Kysyn vaan että mitä vitun hyötyä on siitä että minua pommitetaan jollakin onnettomalla lapulla jossa ilmaistaan syvä paheksunta sitä kohtaan että minä saisin nukkua edes sen 4 tuntia vuorokaudessa.

Että eikö minulla ole jo kyllin paha olo siitä että en pysty täysipainoisesti käymään koulua, minua pitää vielä rankaista jostakin mihin en ole itse syypää.

Ja kun yritän takoa järkeä ihmisten päähän, minulle sanotaan: "mene itseesi"
Tosin vähän korukielisemmin ilmaistuna.

Ja hauskinta tässä on että aikaisempana kahtena vuotena asiaan ei ole oikein otettu edes kantaa, vaikka poissaoloni ovat olleet luokan korkeimmat (150-250h molempina vuosina) Mutta nyt kun olen saanut itseni koulun penkille joka päivä, jos ei aamuja oteta lukuun.. Niin tullaan repimään persettä.

JÄrki käteen ihmiset. Ei. Näin.
Yksityisyys