IRC-Galleria

Beldimus

Beldimus

Hannu Takkunen

Blogi

- Vanhemmat »

huomenta/iltaaTiistai 08.11.2005 08:19

Tosiaan hyvää iltaa kaikille yökukkujille.
Kellohan on vasta 6 aamulla ja nyt alkoi väsyttää. Kummempi juttu.

Yön vietin turvallisesti pleikkarin ääressä. Koulupäivästä voi tulla kerrassaan infernaalinen mutta sitähän en tietenkään aikaisemmin oivaltanut.

Jospa suihku virkistäisi.


FF7, siinä vasta peli. 12 tuntia tuli juuri pelattua. Tuohon peliin ei kyllästy vaikka sen olisi pelannut kuinka monesti läpi.

Ainoa haitta minkä näen tuossa pelissä on se, että sosiaalinen elämäni kärsii valtavasti ja silmien verenpurkaumat voivat häiritä vastaantulijoita.

vauMaanantai 07.11.2005 16:51

kävin sitten kahvilla koulun ruokalassa (ensimmäinen virhe)

Otin myös sämpylän (toinen virhe)

Eli kahvi oli kamalaa kuten aina. Olen kehittänyt lähes aukottoman salaliittoteorian ruokalan kahvista, ja sen keittäjistä. Lisäävät jonkinlaista hermomyrkkyä tuohon kahviin, melko varmasti. Tuo myrkky ei ole tappavaa, mutta jotta voi jatkaa elämistä, tuota kahvia täytyy juoda jatkuvasti. Olen koukussa.

Sämpylä oli ns. Suomalainen taistelusämpylä. Pamppumalli. Näitä HAOL myy hyvällä hinnalla suomen poliisivoimille. Verrattavissa kääpiöleipään. Ja tulee itku kurkkuun jos joku alkaa tuollaisella uhkailemaan... Näin meillä tänään.

bäkMaanantai 07.11.2005 11:48

On taas sitten viikonlopun reissaukset tehty. Noin 1000 km tietä takana, selkä tuntuu pahalta, hyvin pahalta. Eli kävin Sallassa vähän kiertelemässä. Lauantaina lähdettiin, ja sunnuntaina takaisin.

Piti hakea talvirenkaat autoon. Nyt ne pitäis vielä vaihtaa. Blää!

Lumimyrsky yllätti sitten kesken matkan takaisin. Otti lievästi kupoliin kun ei nähnyt pitkillä valoilla eteensä ja riemuidiootit isin autolla ajeli ohi 120:n vauhtia

Lumi häipyi näköpiiristä vasta hiukan ennen Pudasjärveä. loppumatkan satoi vettä

Hähää! Ostin Kamaran levyn... Kuolkaa kateuteen! sekä Don Rosan Musta Ritari- kirjan. :D nyt vasta kuolettekin! :)

Oli kyllä kerrassaan uskomaton perheen näkeminen. Äiti selitti kaiken mitä kissoille oli tapahtunut puolen vuoden ajalta, ja pikkuveljeä näin 3 kertaa päivän aikana.
Jätkä oli talossa kyllä koko ajan mutta istui koneella koko päivän. saatanan datis..

Niin oli meillä hauskaakin. Yöllä oli Saijalla 12 asteen pakkaset. Kaverin auto jolla oltiin liikkeellä päätti tehdä temput. äiti tuli herättämään 7 aikaan aamulla. Vectrassa paloi iloisesti hätävilkut. :) Eikun sisälle autoon ja sammuttamaan. Syytä en tiedä vieläkään. ilmeisesti ajokille oli tullut kova hätä eikä osannut ilmaista itseään muuten.

Kerro, oi Oraakkeli..Tiistai 01.11.2005 20:47

Miksi päätäni särkee?

Oksettaa, viluttaa, ahdistaa ja vituttaa.

En mielestäni ole juonut eilen, joten krapula voidaan laskea pois mahdollisista syistä... Paitsi jos krapulakeijun pirulainen on alkanut kiertämään keskuudessamme viikon viiveellä (ehkä silläkin on syysloma?)

En ole myöskään lätrännyt tinnerin tai jonkun muun aivosoluja tappavan tuhoaineen kanssa..

Ehkä se syy löytyy tietokoneesta. On meinaan tullut pelattua aamusta iltapäivään koulussa kaikkea mahdollista Mahjonggista Need for Madnessiin asti. Vähemmästäkin kilahtaa nupissa.

No sainpahan ainakin syyn olla tunnin pois koulusta (KANNATTI!! JEE!!)

In Other News: Auto on näköjään taas kunnossa. Tänään sen vaivalla kiikutin huoltoon, paska kun katkoi koko ajan eli ei meinannut pysyä päällä. Sain sen rusikoitua Amiksen autohallin pihalle, mutta pojat oli kuulemma joutuneet työntämään sen siitä halliin. :D

No, nyt se taas pelaa, saa nähdä kuinka kauan. Huomenna sen kuitenkin joutuu viemään takaisin.. Pitää kysyä pojilta että viitsivätkö pistää vielä kojetaulun valot pelaamaan, häiritsee näin pimeällä kun ei näe ajovauhtia, saatikka sitten bensamittaria. :)

rauh nawww!Maanantai 31.10.2005 10:25

Miksi heräämisen pitää olla aina niin raastavan vaikeaa?

Iltalehdessä näin muutama päivä sitten jonkun lukijakirjoituksen jossa puhuttiin siitä, kuinka väärin on herättää nukkuva lapsi 8:ksi kouluun. Se ei ole vain väärin, se on kerrassaan sikamaista. Jos minä saisin päättää, koulua käytäisiin yöllä.

Mutta toistaiseksi minulla ei ole sellaista päätäntävaltaa, vaikka melkein kansanedustaja nimeni puolesta olenkin.

Olen ajatellutkin kirjoittaa Hannu Takkulalle reklamaatiokirjeen, jossa selvennän hänelle vähän asioita. Ensinnäkin: Ei ole kivaa että sinulla on melkein sama nimi kuin minulla, vanhemman vastuulla sinun pitäisi mielestäni vaihtaa nimesi.
Toiseksi: miltä tuntuisi, jos menisit esim. vuokraamaan leffaa, ja kassatäti alkaisi naureskella kuullessaan nimesi.. "hehheh, ihan sama nimi kun sillä pöljällä pulilla mikä täällä aina välillä käy ostamassa sarjakuvia". Siinä saa sitte selittää että nimissähän on usean kirjaimen ero!

Aamun vittuuntuneen valituskirjeen teille tarjosi:
Hannu Takkunen

köpöy!Lauantai 29.10.2005 18:19

Jep jep. tämähän on kiva uusi lisä.

No kerrotaanpa sitten jotain Hannun päivästä. :D

Heräsin kahvikuppi kourassa. Se ei ollut siinä kun menin nukkumaan joten rohkaistuin siitä siemaisemaan. Se maistui yllättäen kahvilta. Ja se oli kuumaa. Tässä vaiheessa uskalsin avata silmiäni sen verran että ymmärsin Lauran heränneen ja keittäneen kahvia. Jotain hyötyä siitäkin että on itse joskus herännyt keittämään ihmiselle kohveeta. :)

Sitten katsottiin Stephen Kingin Myrskyn silmässä ( Storm of the Century ). Ei tosin kokonaan, kukas sitä jaksaisi heti aamusta istua 4 tuntia telkkarin ääressä. ( minä minä minä!!! )

Nyt ollaan sitten Lauran siskon luona kauhistelemassa krapulaista ilmestystä. Vahingoniloinenhan ei saisi olla mutta itseppä on tilansa aiheuttanut.. kihihiii. :)

Siinä se rakas päiväkirja! muisk! :D

- Vanhemmat »