IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

jeeeee!!!!!!!!hyvä me!!!! :D *tuulettaa*Maanantai 08.05.2006 00:36

mutta empäs kerrokkaan ekaks mille tuuletan ;)

päivä järjestyksessä....eli aamulla ku olin ruokkinu elukat,korjasin vuohien aituuksen ulkona ja sitten leikkasin orvokin sorkkia ja vähä karvojaki ronkilta ku olivat takkuuntuneet...sakset vaan oli niin tylsät,että parsimisen varaa jäi niihin sorkkiin,joten joku päivä pitää leikkua lisä....ruunkin sorkat katoin,mutta ne oli niin siistit etten tylsillä saksilla viittiny ees rueta tokliin. sitte vein orvokin ja ruun pihalle päiväks :) olivat ihan innossaan :)

päivällä en sanu mitään järkevää tehtyä :)*onko uutta? :D*

illalla kävin ajaan justilla 4km kävellen,ja ihmeesti maltto kävellä,vaan kerran loikkas raville kun piti kuuhastella puupinoa :) justin naamasta näki jo aamulla että sen oli helpompi olla pystymmässä kaviossa ja nyt lenkilläkin käveli alkumatkan jälkeen tosi hyvin...oli mukava lenkki,aurinko paisto ja justi ei etes pömönny varjoja tiessä ja penkalla :)

justin lenkityksen jälkeen oli tosi hyvä mieli ja sellanen olo,että vois käyvä vielä ratsastaanki...niimpä mää otin ja laitoin windan selkään länkkäsatulan ja takajalkoihin fleece-neopreeni pintelit,ihan vaan "siltä varalta" että jos satuttas meneen käytiä lujempaa :) liikkeelle lähtö meinas olla hiukan hankala,kun piti maata niin pitkällä windan kaulanpäällä että ylti aukaseen kiinitysnarujen lukot :D kävellä köpöteltiin enste menemään ja sitte ku tuntu siltä että vois kokeilla raviaki,niin kokeiltiin :) eikä mua pelottanu yhtään :) sitte kokeilin pyytää laukkaa,ja kun siitä että viimeks on laukattu windan kanssa on vierähtäny aikaa,niin se ei heti ymmärtäny mitä pyysin,vaan kiihytti ravia :D mutta ei mua pelottanu sittenkää:) pyysin vielä uudestaan laukkaa,ja sitten sillä yhisty piuhat päässä ja se laukkasi :D mentiin pikkupätkä laukkaa ja laskettiin takas kävelylle :) winda oli ihan sen näkönen että "no niin,sehän oli mukavaa" :) kotia päin tullessa kokeiltiin vielä uuestaan laukkaa,ja nyt se nosti melkein suoraan kävelystä laukan :) pari ravi askelta otti alle :) pitkästi ei silläkään kertaa laukattu,kun kuntua ei kuitenkaan toisella oo,eikä niitä kenkiä..... mutta JEEEEEE hyvä minä ja hyvä winda! :) vielä talvellakaan en ois uskonu pystyväni tuohon :) on se vaan hieno hevonen! *hehkuttaa* nyt vaan harmittaa kun en laitattanu sille eilen kenkiä...

päivän positiiviset: me ravattiin ja laukattiin windan kans! :) <3 JES! justilla on selkeesti helpompi olla,ja se nestepattikin on ehkä jo ihan vähän laskenu ja pehmenny...jospa se siitä.
ja ilma on tänään ollu aivan ihana! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.