IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kun tykkää tuosta -92 vm ekkerin rupsusta :D nyt kun siinä on uutta maalia pinnassa,se on vaan niin mukava :) vielä kun nyt sais sen konepelti tarran hommattua :) tuo romppana on niiiin mukava ajaa,vaikkei mikään luksus ookkaan :) kiva ois jos sais siihen vahvistimen ja subbarin... mistäs sitä tietty tietää vaikka saiski vielä joskus :D nuo penkitki on jotenki meikäläisen ahterin alle sopivat :) oli pakko käyvä ajaan hupia nyt illalla,ihan vaan tuossa likellä kun tankki on niin kuiva*miksihän mun autoissa on aina krooninen tyhjätankki syndrooma? :D* ,mutta kuitenki :) oli niin hieno fiilis körryytellä sillä ja kuunnella hyvää musaa <3
plkimet pitäs irrotella tuosta vanhemmasta ekkeristä ja laittaa ne tuohon "uuteen",matotki pitäs vaihtaa ja imuroijakki tuo pitäs.... on se vaan mukava auto! :)

markus varsassa on selkeesti äitinsä luonnetta ja liikkeitä :D illalla rupesin antaan sille hyvän yön halia *no joo,on se vähän lelli varsa :D* niin se kääns päätään niin äkkiä että mulla oli lentää veri nokasta :D tippa linssissä siinä sitten tovi halittiin... mutta se tippa tuli kyllä ihan siitä että "pikkusen" meinas kirpasta nokkaa :D hieno varsa! päivällä satuin kattoon ikkunasta kun se leikki äitilleen hurjaa villivarsaa :D loikki pystyyn ja kauho etusillaan ilmaa :D voi kun ois sattunu oleen kamera hollilla :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.