IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

vihdoin pääsin ajamaan! :DMaanantai 26.12.2005 02:19

käytiin de tourin(menikohän nikki oikein :) kans windalla,tai siis minä ajoin ja se tärisi vilusta vieressä :D ensin vaan piti hakata kirveen hamaralla köyvet lumen ja jään seasta että sai pollen lavon ovelle kiinni :D ja tietty ne lukot piti vielä sulattaa hiustenkuivaajalla auki :D kuletettiin winda karsinan oven kautta ekan kerran,ja hyvin meni :) valjastaessakin oli hienosti,niinku pitääki :) pikkasen eka yritti "nimeksi" tuittuilla että "mullehhan ei pinteleitä laiteta" :) justi seuras koko operaation karsinasta käsin ja kun vihdoin lähtiin ajaan,niin se saatteli tarhan sivun meitä :)
lähtö meni pikkasen "myöhään",niin että suurin osa lenkistä tehtiin hyvästi hämärässä,mutta nävyttiin tieten ihan hyvin kun oli taas lisää kaiken sortin heijastimia :D*miten niin pakkomielteenä heijastimet?*;)
enimmäkseen käveltiin,pari ravipätkää kuitenki otettiin,hyvin ravas...paitti tullessa taas voimalinjan alla ei suostunu ravaamaan,joten käveltiin sitte siinäki...mikähän siinä suoralla on että varsinkaan kotia päin mennessä ei ravi sillä suoralla oikein onnistu,menee joko päättömäksi kaahauksseksi jos antaa mennä,tai sitten jos koittaa "hillitä" niin pylkkäseee tai laukkaa.... johtuneeko sitten just siitä linjasta....

hyvin tarkeni uuella haalarilla,mutta nahkakinttaat täytyy kyllä ostaa taas näihin ajohommiin :) kohtapuoliin kun saa ajaa justillaki :) jänskättää jo etukäteen :D

nii,anteeksi tearangel,tuosta joululahja listasta uupu se rakkain,eli JUSTIIIII! :)
sain tearangelilta justin luovarit esitäytettynä :) se on sitte ihan pian MUN I-K-I-O-M-A konimus kaakkimus,pikku "poni :) (vaikkakin klinikalla joku setä mulle tuumas että "kyllä se varmasti vielä 15cm kasvaa korkeutta") kiitus kiiiiitus vielä miljoonannen kerran tearangelille siitä että sait mut puhuttua ostaan sen,se on niin ihana ja rakas,niinku sinäki ;)

isäntä kävi veljensä kans ostamassa lumilingon aamulla,ja nyt illalla se oli sitten pyöritelly se linko rattorin perässä tuossa pihalla...saas nähä mitä kaikkee "tuhoja" sen jäliltä paljastuu ku aamu sarastaa ;D ihme on jos se ei vähintään jotain pensasta oo tosta pihalta vetäny sileeksi ;)

illalla käytiin muksujen kanssa siskon tykönä mieluskylällä kylässä,toinenki sisko miehineen oli siellä käymässä. sillä "Oulun siskolla" on jo tosi iso maha,saa nähä meneekö laskettuun aikaan asti ja millon sitä alkaa närästämään :)

positiiviset:mulla on maaaaaailman ihanimmat hevoset! :D
ihanat rakkaat muksut nukkuu....molemmat! :)

se on sitten joulupäivä :)Sunnuntai 25.12.2005 12:55

eilen kävi pukki :) (kiitoksia vain vielä kerran kovasti pukille)
iiris odotti koko alkuillan ja harjoitteli kovasti lauluja,vaan kas kummaa,kun pukki sitten saapui,niin eipäs tohtinutkaan neiti laulaa ;D
lahjoja tuli,niin muksuille kuin muillekkin :) iirikselle varmaan eniten kun kummisetänsä oli ostanut niin monta lahjaa :)
itse sain karkkia,karvaisen elukka repun,kerraston,sukat,sydän lampun,koriste kissan,huomioväriheijastin hanskat ja..... p*rseen lämmittimen autoon :D sellaisen sähköllä toimivan :D sekä haalarin.... sellaisen oikean pilkkihaalarin.... siis sellaisen kelluttavan! :D jos vaikka satun tippumaan just mäyrän ojan yli mentäessä kärryistä ;D
tänään ois haaveissa päästä kärryajelulle.... ilima ois kyllä suotusa,vaan saa ny nähä miten muut aikataulutukset menee....mutta toivottavasti pääsen :)

positiiviset:sain kuin sainkin lahjat valmiiksi jouluaatoksi(no paisi yhden...)
ihanaa kun on lunta!
vaan kyllä tämä tästä ;)
edelleen oon niiiiin hyvällä päällä kun justi olikin täysin ehjäynny... :) *onnellinen huokaus*

tein ruokaa.... uunijuustua :) sain siskolta uunijuusto maitoo.... nam että oli hyvää! :) isäntä ei aikonu syyä,se kun ei ees tykkää juustokeitosta :) söin sitten melkein koko kupin :D pikkasen jäi vielä iirikselle,jos se haluaa maistaa kun herää päikkäreiltä....tosin epäilen ettei sekään syö,mutta saa ny nähä.
oon verhoja silitelly....peräti kahessa ikkunassa jo jouluverhot :) nyt menossa ruokatauko ;)
kävin naapurin olavilla niitten sujenhampaitten kans,ja kyllä niistä sen näköset tuli,että tässä joskus laitatan ne kaulakoruksi ;) olavi taivasteli että kaikkee sitä joutuu vanhoilla päivillään tekemään ;D

pitäis jaksaa mennä takas silittämään verhoja,vaan väsyttäis kyllä niiiin hirveesti että tekis mieli nukkua....tohtiskohan pienen hetken? kun muksut on isännän kans mummolassa nukkumassa päikkäreitä.... hmmm.... pitää harkita ;D

positiiviset:ihana perhe,ihana elämä :) *hah :D*

justin jalka on terve! :DTiistai 20.12.2005 01:33

käytiin klinikalla,ja nyt se justin jalka on vihdoin viimein täysin terve! kavioluun murtumasta ei näkyny röntkenissä jälkeekään! :) ja jopa se nivel johon asti se murtuma ylsi,oli ihan priima,ei mitään ylimäärästä! :) vaikka viime käynnillä ennustettiin että niveleen voi jotain "suttua" jäähä. sujen hampaat poistettiin samalla käynnillä,ja tietty mää halusin ne mukaani! :) sain just äskön ne hampaat keitetyks,huomenna käyn tuossa naapurissa niitten kans pyyhkäsyttään niitä 30%vetyperoksidilla että niistä tulis valkeet ja ne pysyis valkeina :) haaveena on joskus laitattaa kultasepällä tms. niihin "kannat" että saa kaulakietjuun ;) vaan sää ny nähä miltä ne huomenna rupiaa näyttään :)

mää oon niiiiin onnellinen kun justi oli parantunu kokonaan,että melekein halakian!
siis aivan ihanaa.... *syvä onnen huokaus*

klinikalla oli ajat tosipaljon myöhässä,joten tältäpäivältä jäi kaikki joulu hommat tekemättä,vaan mitäpä tuosta,kun kuiteski oli niin hyviä uutisia klinikka tuliaisina :)

positiiviset:valtavan ihanaa että justi on terve! ihanaa että se on pian ihan täysin minun heppa :)
nuin vaan oli putkahtanu ukkelin suuhun kaks pienen pientä hammasta yön aikana :) saa nähä mihin tahtiin nuita alkaa tulemaan lisää :)

tänään oli tarkoitus käydä vihdoin windan kanssa lenkillä....mutta kas kummaa,kaikenlaista hommaa oli taas niin hirviästi että jäi menemättä.... :b noo...jouluna sitten.... :)
tänään oli siivouspäivä....sunnuntaihan pitäis olla pyhäpäivä,mutta... :) siivosin kopsujen karsinaa ja puhistin justin toppista vähän kun huomenna ois se klinikalla käynti...argh kun hirvittää.... mitä jos se ei ookkaan kunnossa vieläkään? vaan pakkohan sen jo nyt on olla.... tänään näin kun justi puotteli tarhassa windan kanssa ihan selkeesti vaan ravia,ei laukkaillu,niin enimmäkseen aikasemmin on tehny ;D vaan huomennapa sen tuomion kuulee.....

päivän positiiviset: hienoa kun viljo sai hampaita ja kyllä meillä on sitten muutenki ihanat muksut! :D

noniin,pikkujoulut vietetty :)Sunnuntai 18.12.2005 02:19

ompelin ihan ite ittelleni pikkujoulupaidan....ja tietyski kun alottaa edellis iltana vasta,niin aikataulu varmasti pissii :D en ehtinyt tälläytyä yhtään ennen mäyriksen joulujuhlaa,hyvä että suihkussa kerkesin käyvä :)
iiris oli ihanan näkönen pikku enkeli joulukuvaelmassa ja tonttuleikit meni niin mallikkaasti että äiti oli haleta ylpeyvestä :D harmitti vaan kun kiireessä en muistanut kameraa ottaa mukaan.....

edes kahaveja en kerenny juomaan juhulan päälle,vaan juoksin mummolaan tälläytyyn.... ja silti vaikka kuin koitin kiireellä laittaa,niin ehin niihin pikkujouluihin vasta yheksäksi...ja kas,eihän siihen aikaan enää mitään syömistä ollut tarjolla :D no ei sen niin väliä vaikkei ollutkaan :) kymmenen maissa siirryttiin sitten kylille kuppilaan ja innostuttiin yhden hevosnaisen kanssa tanssimaan,karaoke isännän herjauksista huolimatta ;) mahdoin näyttää jonkin sortin vammaselle tai sairauskohtauksessta kärsivälle kun veivasin lattialla minarissa ja tolppakorko kengissä ;D viimeksi varmaan yläaste ikäsenä oon ollu minarissa julkisella paikalla :D aapelinkin kanssa aina väliin juteltiin hevosista :) se on sitten rautanen vaari kun se jaksaa aina juhlia :)
ukot kätisi keskenään jotain,meinasi tulla tappelu ihan tosissaan.... mää niin harvon käyn missään,että sitte ku käyn,niin en viittis sellasta kätinää katella,niin tietty munki piti koittaa omalta osaltani yrittää saaha rauhottumista aikaan...esitin sitte rikasta ja tarjosin toiselle kätisijälle kaljan kun se lupas olla ihimisiksi... elämä on,vaan minkäs sille voi....
sitte siirryttiin toiseen paikkaan ja tunsin siellä itteni niiiiiiin vanhaksi niiiiin vanhaksi! hetken oli ihan mega tylsää,vaan sitten juteltiin taas tän hevosnaisen kans ja suoriuduttiin tanssilattialle :D ainakin tuli kulutettua ne kalorit jota niistä muutamasta siideristä kerty ;) murukin(tearangel) sitten vihdoin lämpes ja tuli tanssilattialle kaveriksi ketkuttaan sitä mangneettiaan ;D oli mukava pitkästä aikaa tanssia oikein reippaasti ja vielä hyvässä seurassa :) kovin paljon ei ollu väkiä ja pikkujouluporukan lisäks törmäsin vaan yhteen puolituttuun,vaan ei haitannu yhtään :)

sitte mentiin ihq murujen kan (tearangel ja sen miäs) rillille ja syöpäsin reippaana tyttönä kepapranskikset ja puolenlitran maijon naamaani :) isännälle toin kotia pitsan tuliaisiksi,vaikkei se sitä sillön yöllä jaksanukkaan syyä ku oli tullu väsy tupareissa :)
aamulla olo oli muuten mainio,väsytti vaan ja jalkoja särki :D mutta muuten ei ollu mitään valittamista olossa :) tämä päivä on menny vötkylöijessä... sisko kävi mahansa ja toisen siskon muksujen kans kylässä iltasella,muutempa ei tapahtunu mittään sen kummempia. naapurissa vaan jertsun vieraat soitti poppia yhentoista aikoihin yöllä meleko kovalla.... vaan sitte tieten joku hoksas kahtua kelloon ku hilijeni.

kaikenkaikkiaan ihan ok reissu,vaan ei mulla silti oo mikään suuri hinku uuestan päästä paariin ;D ei väliksi vaikka vierähtäs taas joku hetki ennenku seuraavan kerran meen.... musta taitaa tulla antisosiaalinen ihminen? ;D mutta kiitos kuitenki murulle kun puhuit mut matkaan :) kyllä sitä taas kelepaa kotosalla oleskella hyvillä mielin kun on käyny toteamassa että maalima ei oo ulukopuolella muuttunu mikskään :)

positiiviset:onneks ei tullu rakkoja päkiöihin ja onneks ei tullu ees rapula :D onneks mäyriksen ryhmis säästettiin ja onneks kaikki kyläkoulut sai jäähä pystyyn! mahtava joululahaja kaupungin päättäjiltä! :)

jep jep.... kello lähestyy kolmea yöllä :DKeskiviikko 14.12.2005 04:47

sain äskön vihdoin tehtyä joulukorttikuvan,ja kävin sen sitten viemässä cd:lle poltettuna tuohon naapuriin jertsulle että se käy ne huomenna kärkkäisellä teettään... aivan uskomaton kuutamo tuolla ulkona :D näki hyvin hilpasta juosten tietämyöten :) jos vaan ois sattunu joku naapuri näkeen mun "yöjuoksun" niin kyllähän ne ois aatellu että ny se on lopullisesti kajahtanu :D

vaan eipä ny tähän kellonaikaan tän pitemmästi,pittää koittaa myöhemmin vielö sepustaa...

positiiviset:onneks on jalat millä juosta ja silimät jolla kahtua eteen ettei mee nurin :D

ne kesti yön yli! :DTiistai 13.12.2005 15:26

loimet siis :) ihan olivat aamulla oikein vielä kopsujen niskassa ja ehyet sekä kuivat! :) puhtaita ne ny sitte ei enää ollu :b varsinkaan justin loimi... äiskän pikku possu :)

nyt meillä on ehkä justin kans kyyti klinikalle tiedossa maanantaiksi... voi kun se nyt ois jo vihdoin se viimeinen käynti tämän jalkahomman osalta.... sais vihdoin sen konimus kaakkimuksen ihan omiin nimiinkin :) kun se kerran on jopa jo melkein maksettu,enää 13€ ;D

iiris kaatu aamulla ulkona ja halkasi hampaillaan huulens :( ei onneks tullu ku pikku reikä,vaan nii syväntä särkevästi se huus että.....

juu...eikait tässä..... se on kohta perjantai ja pikkujoulut :D eikä mulla edelleenkään oo tievossa minkä paijan laitan,saati mitä teen tälle tukalle.... argh! :D

positiiviset: onneks tuli taas pakkasta.
ihanaa ku saa olla kotona!

kun tökkii niin tökkii....Tiistai 13.12.2005 01:30

taas hiukan takkala päivä,vaan kaikki ollaan vielä toistaseksi ainaki hengissä ;)
koko päivän ollu kamalan märkää.... jo puolenpäivän aikoihin harkihtin vetäväni ne uuet sajetoppikseet konimus kaakkimusten niskaan,vaan soitin kuiteski tearangelille ja tulin sitten siihen tulokseen että jos keli ei kummene.niin vejän ne niitten niskaan yöksi... vaikka pärjänneet olis varmasti ilmanki,mutta.... :)

isännän tultua töistä syötiin ja saatiin jertsulta digikamera lainaan... kovasti sitten yritettiin (paino sanalla yritettiin) ottaa joulukorttikuvia.... vaan kun:a)iiris oli väsyny eikä kiusallakaan ruennu kattoon kameraan b)isäntä oli väsyny ja sitä ei ois huvittanu ottaa niitä kuvia c)viljo oli väsyny,eikä ymmärtäny kattua isäänsä päin d)minä olin väsyny enkä ois jaksanu tapella sen kuvan oton kans e)hevosia ei huvittanu poseerata kameralle....niin voi helposti arvata että tuli ihan varmasti tosi laadukkaita kuvia :D ikinä ennen ei oo ollu NÄIN huonoja kuvia kortinlähtökohtana..... saa nähä mitä siitä tulee....

ja sitte ku vielä kamerasta loppu patterit... :b
ja kun koitin hetkisitten alkaa purkamaan niitä kuvia kamerasta,niin eiköhän käynyt ilmi ettei siihen tarvittavia ajureita löyvy meijän koneelta.... ARGH! olkoon sitte se rojekti tältä päivää...toivua vaan soppii että kortit ehtii aikanaan sitte postiin.... :b

nyt ois kopoteistaki muutama uus kuva sitte otettuna...saa nähä millon sitä sais ne tänne asti....

positiiviset:onneksi iiris on paranemaan päin ja onneks molemman muksut nukkuu,että on ees hetken hiljasta! *syvä väsynyt huokaus*

muutama päivä päässy vierähtään....Maanantai 12.12.2005 01:30

joulu tullee niin että hirvittää.... saapa nähä kuin tässä käy,ehinkö saaha kortit postiin ajoissa yms..... argh!!!!!
tänään oli tarkotus päästä ajaan windalla kun eilinenkin päivä meni mökkiä siivotessa....vaan p*skan marjat,niin se jäi taas tältäkin päivää.... :b
mutta tulipahan isännän mummulassa käytyä ja iiriksen kummeilla siinä naapurissa.
iltasin on niin pimiää siihen mennessä ku isäntä tulee töistä ettei oo puhettakaan että tuon pollen kans viihtis lähtiä etes yrittään lenkille,kun ei kuitenkaan oo pakko....
pittää yrittää taas ens viikonloppuna uuestaan.... varmaan menee sunnuntaille ;)

tänä iltana pollet oli ihan pimiällä päällä....ne kouhkasi pihalla menemään eikä meinanneet etes syömään joutaa...justiki oli mennä väli lauasta läpi windan perään yrittäessään kun se painu kesken kaurojen syönnin pihalle :b
saa nähä mitä ne sanoo aamulla jos on yhtä lauhaa edelleen,niin lumet varmasti tulee katolta niin että humina käy... :b

justi alakaa oikeesti jo näyttään hevoselle,vaikka onki edelleen tosi takakorkia :) toivottavasti se ei kovin isoksi kasva..... :)

taas muutaman päivän väsyttäny niin että.... vois melkein kehittää uuen ilmasun.... "väsynyt,väsyneempi,Big_Mama :D" jospa se taas tästä...

oli tarkotus saaha tearangelin joululahja tänään jo melkein valmiiksi,vaan vieläkin se on vaiheessa.... pitäis päästä jatkaan,mutta viljo nukkuu sylissä ja ittiäki meinaa väsyttää... täytynee koittaa taas huomenna jaksaa jatkaa,ei se loppujen lopuks oo enää kamalasti kesken :)

ei kait siinä....ei jaksa naputella pitemmästi...

positiiviset:justi on sitten niin symppis kun sen sieraimiin pitää nykyään puhallella ilmaa :) se tulee turpansa kans usiasti tyrkylle ihan liki mun naamaa ja oikein oottaa että puhallan sen sieraimeen :) ihq koni :)
viljo on kans ihq kun se on oppinu lykkään tuoleja edellään ja käveleen sillälailla tukia vasten :) ja se ei oo etes 9kk vielä :D