IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 01.09.2006 01:59

käytiin tänään h-veden mummulassa muksujen kanssa :) mukava reissu ja muksut oli ihmeen kiltisti :) illalla kopioin viljolle tullutta kiertokirjettä ja kirjottelin osotteita kuoriin yms.

ihan iltasella meillä oli heppojen kanssa taas herkkää :D rapsuttelin eka windaa ja se näytti naattivan nii kovasti että mua meinas iha rueta naurattaan sen ilimeet :D sitte rapsuttelin paavua ja se oli taas niin symppiksenä että :) <3 mielettömän hienoja heppoja ovat molemmat :) mun isä anto uuen vaihtoehon mun kärry ongelmaan :) se tuumas että kun mun koppiksissa kerran on metalliset aisat,niin kait niihin voi jatkopätkää hitsata,että paavoki mahtus niissä juokseen :) kun kerroin siitä meitin isännälle,niin se puolestaan tuumas että eikö ois sama tehä uuet aisat kokonaan,kun lavossa kerran on putken taivutin ja muuta tarpeellista työkalustoo :) mulle kyllä passaa jos isäntä "taikoo" mulle noihin koppiksiin uuet pitemmät aisat,kun oon niin tykästyny noihin mun kirkkaan keltasiin kulta aisasiin kärryihin ;)

päivän positiiviset: en saanu haapaveellä lämpöhalvausta :D aila tulee huomenna kylään :)

http://thebigview.com/pastlife/Torstai 31.08.2006 13:29

Your past life diagnosis: I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Thailand around the year 1375. Your profession was that of a sailor or shoemaker.

Your brief psychological profile in your past life:
Inquisitive, inventive, you liked to get to the very bottom of things and to rummage in books. Talent for drama, natural born actor.

The lesson that your last past life brought to your present incarnation:
There is an invisible connection between the material and the spiritual world. Your lesson is to search, find and use this magical bridge.

Do you remember now?


jep,että sellasta eellisessä elämässä :D

[Ei aihetta]Torstai 31.08.2006 01:37

jonki verran ny palloillu tuolla netissä.... kärryjen lisäks varsin kattellu missähinnoissa käytetyt satulat pyörii.... lähinnä vaan normaali säkäsille tai leveille säkää vailla oleville hevosille on satuloita tarjolla... paavolla taas on pitkän mallinen ja korkee säkä...en oo kokeillu sille nuita windan satuloita,mutta empä usko että ne passaa :D mutta toisaalta,onneks ei oo satulaakaa kiire laittaa kun on nyt tuo ratsastushuopa:) jos jo vihdoin ens viikonloppuna testais sitä windalla :) ja kävis taas istuskelemassa paavon selässä sen ratsastushuovan kera :)
kärryjä on toistaseksi yllättävän vähän iskeny silmään...siis niitä myytäviä...ja kun ei oikein osaa päättää laittasko sitten tulevaisuudessa hiittikärryt vai koppakärryt.... kyllä elämä on sitte väliin yhtä päättämistä ja valinnan tekua.... tänään käytiin iltasella koko perheellä testi ajolla korollalla :D isäntä ajo.... istuin takana,ja nyt se paikantu se "lautastenkilinä" ääni...se kuuluu takaa...ja koko ajan,myös asfaltilla,asfaltilla se ei jostain syystä vaan kuulu kuskin penkille asti... mutta kilinän syytä ei isäntäkään osannu sanoo noin lonkalta...meinas vaan että "ei kai tuo ny mittään haittaa jos auto vähä kilisee,hyvähän tää ajjaa on"...niimpä niin.... arvelluttaa silti.... no,kassotaan.....

vaan nyt spurttaan kattoon c.s.i:tä :D *miten niin koukussa?*

ai niin,päivän positiiviset: kyllä tuolla laitumella rouskuttaa sitten kaks NIIIIIN ihanaa ja hienoo hevosta :) <3 ja kyllä mulla on sitten NIIIN ihanat ja reippaat muksut :) <3 ne osaa kuitenki käyttäytyy aika hyvin ;)

ja taas tuli säästettyy eilen :DKeskiviikko 30.08.2006 20:17

käytiin eilen iltasella tupun kanssa helluntaiseurakunnan kirppiksellä :) mukaan tarttu muovikassillinen rompetta :D lastenhuoneen verhot,sellaset missä on taloja,kissoja ja lehemiä ny ainaki :) ja molemmille muksuille yhet paijat,itelle yks hihaton paita,yks kukallinen 2/3 hihallinen paita,vaaleenpunanen inkkarihenkinen 2/3 hihallinen paita,olkain hame,violetti hippityylinen paita,sellanen ohut hippityylinen paita,kotimekko,keltamusta essu, kerhoreppu iirikselle ja pikkunen olkala"pussukka"itelle,iirikselle sajelakki,yks kahvikuppi mun "kuppi kokoelmaan",pari lautasta mun "lautaskokoelmaan".... siinäpä ne tais sitte ollakki :) ja rahaa meni hurjat 7e ja risat :) normi kaupasta oisin tuohon hintaan saanu ehkä yhen t-paija :D jotta kyllä tuli taas säästettyy ja paljo! ;D

kirppiksen jälkeen käytiin haahuilemassa halppiksessaki...ja sieltä mukaan tarttu sellanen käsveska joka suorastaan huusi sieltä hyllystä että "OSTA MUT!" :D se on sellanen lyhy hihnanen musta laukku jossa on lankarullaan kompastunu helinäkeiju :D aivan yli ihana,oli pakko ostaa :D mukaan tarttu myös jääkaappi mangneetti jossa luki "kotitöihin ei kuole, mutta miksi ottaa riski" :D neitille piti ostaa yhet pikkarit tuliaisiksi :) ja tietty itelle pari suklaa patukkaa :D

syksy on taas tulossa...sen huomaa mm.siitä että mää oon vaistomaisesti näämä alkanu kerään vararavintoo talveks :D kokoajan tekis mieli syyä :D ja eilen kudoin ekan pipon tälle syksyy... :D

vaan palataan illemmalla,nyt painun kartottaan netin syövereihin missä hinnoissa heppojen kärrit liikkuu nykyään....
tekastaan tässä viljua souvatellessa...

saanut kotiarestia –en,ihme kyllä :D
saanut jälki-istuntoa – ekalla,eikä ollu ees mun syy :D
joutunut nurkkaan - en muista ainakaan joutuneeni
saanut ylinopeussakkoa – En
ollut putkassa - En
ollut oikeudessa todistajana – En
ollut oikeudessa syytettynä - En
saanut kirjallista varoitusta - en, suullisen varotuksen sain kerran nivalan amiksen asuntolalla :D
halannut samaa sukupuolta olevaa henkilöä - Juu
nukkunut samassa sängyssä samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa - Juu
suudellut samaa sukupuolta olevaa henkilöä – Kyllä
harrastanut seksiä / haaveillut seksistä samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa - En
lähettänyt intiimin tekstiviestin väärään numeroon – Kyllä
soittanut seksilinjalle - En :D
haaveillut seksistä naapurisi kanssa –En
haaveilut seksistä opettajasi kanssa - hmmm....no en oikeestaan :D
haaveillut seksistä pomosi kanssa - Mulla ei oo pomua,mää oon ite itteni herra! ;D
nauranut vedet silmissä - Juu
itkenyt itsesi uneen - Juu,joskus....
sanonut jollekkin: minä rakastan sinua - Juu,monesti päivässä tulee sanottua :)
sanonut jollekin: minä vihaan sinua - Juu,joskus tuntuu että toisinaan ois saanu tulla sanotuksi se,vaikka on jääny sanomatta...
saanut turpaan joltakulta - öö....en muista ainakaan saaneeni...
antanut turpaan jollekulle - hmmm....no en muista kellekkään turpaan antaneeni...
ollut mukana hautajaisissa - Kyllä
ollut mukana häissä – kyllä
laulanut karaokea –No tottamaar sitä ny aina sillon tällön täytyy kanssa ihmisiä piinata ;D
stripannut – kyllä :D
tuntenut häpeää - öö....no on joskus tainnu sitä tulla tunnetuksi ;D
valehdellut vanhemmillesi - Kyllä
ottanut rokulia koulusta / työpaikalta – joskus koulusta tullu otettua ommaa lommaa...suhteellisen harvon kuiteski :)
varastanut - noup
joutunut rikoksen uhriksi - kyllä,ja vieläki vituttaa ne poppivehkeet...PERKELE!
ollut poliisikuulustelussa - en
kulkenut kadulla ilman alusvaatteita - hmm....no joskus on tainnu ilman alkkareita tulla kuletuksi :D
ollut avantouinnilla -en,eikä mua avantoon ihan vähällä taija saaha :D
ollut savusaunassa - kyllä,joskus pentuna
hypännyt benjihyppyä – En
juonut raakaa viinaa - kyllä
juonut pontikkaa – kyllä
polttanut tupakkaa – Juu,ehkä noin 5kertaa :D
polttanut marihuanaa - En
sammunut pusikkoon / lumihankeen - En :D
mennyt taksin kyytiin ilman rahaa - en
pelännyt henkesi puolesta - kyllä
ostanut TV shopista jotakin - en
ollut sairaalassa yötä - jep
vaihtanut vauvalle vaippoja – Kyllä ja MONESTI! :D
vaihtanut lamppua - Juu
vaihtanut sulaketta - Kyllä
ollut lapsenvahtina - kyllä
pissannut housuun yli 10-vuotiaana: öööö....no joo,iiriksen syntymän jälkeen jonku kerran sattu vahinko kyykätessä :D
käynyt ulkomailla - juu,peräti ruottissa ja venäjällä :)
yöpynyt hotellissa – kyllä
käyttänyt vastakkaisen sukupuolen alusvaatteita – kyllä ja monesti! ukkojen pitkät kalsarit nyt on vaan maailman parhaat alushousut ;)
tehnyt heräteostoksia – jep :)
saanut tiliäsi miinukselle – ei onneks saa,nollille kyllä ;D
esiintynyt televisiossa / radiossa - en
ampunut aseella –no jos pienari lasketaan? :)

iiris ei oo allerkinen,jes! :)Tiistai 29.08.2006 01:39

käytiin päivällä neitin kanssa siellä allergia testeissä, yhtään millekkään testatulle ei ollu allerginen :) ei hevoselle,pupulle,kissalle,koiralle,lehmälle,huonepölylle,timoteille,lepälle... :) ja niiin reippasti oli neiti vaikka jollain ihme piikki systeemillä kättä tökittiinki moneen otteeseen :)

tänään sitte vihdoin viimein sato! hetken aikaa tuli vettä ku esterin ahterista :D ja tietty mulla oli pyykkiä narulla :D hevoset oli tietty heti ottanu laitumella mutakylpyä :) winda varsinki oli ottanu mutaa nahkaansa varmasti suurella nautinnolla :D paavoki oli ottanu muta naamiota,mutta ei niin mieletöntä kerrosta ku winda :D paavosta näytti olevan mukavaa ku sato vettä ja ilma raikastu :) se veti laitumella sellasta hirvi hölkkää :) on sillä vaan ison näköset liikkeet! saapa nähä tuleeko kärryjen hankinta eteen..... meinaan että mahtuneeko tuo juokseen meitin koppiksissa.... no,sillä rojektilla ei onneks oo kiirettä vielä :)

saa nähä tuon auto homman kanssa.... tänään ajellu korollalla....pystyyhän sillä lujempaa ajaan mitä viiatilla....mutta toisaalta.... tarviiko sitä ny yli 100km/h ajaa muutenkaa.... ja onhan tuossa korollassa 5-vaihetta,viiatissa on vaan 4.....ja sisätila äänet tietty on hiljasemmat.... mutta... no tänäänki kuulu väliin mielenkiintosia sisätila ääniä.... tiiä sitte mistä ne äänet oli lähtösin... väliin kuullosti soratiellä ajaessa siltä niinkuin autossa ois ollu lautasia läjässä ja ne ois kilissy hiukan metallin sävysellä äänellä....hmmm? ja väliin kuulu jostain ratin takaa jotain ihme ääntä.....se tosin ei kuulostanu kovin vaaralliselta... mutta... olisko silti pitkä aikasempi valinta pitää viiatti? jos detourkin kerran laitto uuen auton kun pelkäs että korolla leviää alle...? pitänee tässä joku ilta ny tosissaan tsempata ja imuroija viiatista ne lasin sirut että isäntä saa laittaa sen ikkunan....ja tehä sitte vertailevia ajo testejä :) viiattiinhan on vaihettu uus vaihelaatikkoki ny kevät talvella(tai no käytettyhhän seki oli)ja kaasariki on vaihettu(sekin tosin oli käytetty)....pakokaasu arvotkinhan siinä ny pitäs olla kohallaan....laittoo ei oikeestaan pitäs olla ku se ikkuna ja kojelauvan verhoilun korjailua....hmm.... oisko kuitenki helpompikin pitää viiatti? molemmat kun täytys kasastaa....tosin korollassa on vielä ajo aikaa,mutta ei tieten enää kauaa.... no mietitään vielä....

päivän positiiviset:iiris ei ollu millekkään allerginen ja vettä tuli vihdoin :)

ai niin, laitampas tähänki että muistan;esko tulee la 12 aikoihin kengittään ainaki paavon, ja kattoo samalla tarviiko windan kenkiin koskee :) kokeillaan samalla raspata paavon hampaat,jos se antaa eskon raspata ne...

[Ei aihetta]Maanantai 28.08.2006 14:33

nojoo,on se romolla näämä 7v uuempi mitä viiatti.... tiiä häntä silti...molemmilla autoilla oon rutannu peltiä....viiatin keulan ruttasin risteyksessä yhteen pösöön ja romolla lähti sohjoisesta urasta viereiselle kaistalle ja pyörähti kylki eellä penkkaan.... ku oiski varaa pitää molemmat,nii vois ajaa viiliksen mukaan ;D

[Ei aihetta]Maanantai 28.08.2006 14:19

viiatti ja korolla tököttä peräkkäin pihassa...... tällä hetkellä poitsit on viiatin puolella.....vaikka toisen penkin joutuukin kaataan aina kun toisen muksun tunkee takapenkille ja sama taas kun sen ottaa sieltä pois....kun se on kuitenki mun auto..... argh.....vaikeeta tää valinnan tekeminen... :/

jee,netti toimii taas :)Maanantai 28.08.2006 03:23

meillä oli sitten menny modeemi rikki :( nyt uus tilalla :)

sunnuntaina oli salon lenkin 20v juoksut :) iiris ja viljoki juoksi :) viljo kaatu kahesti :D reippasti jakso silti päkittää sen 50m :) iiris kävi talutusratsastuksessakin :) sellasen pikkusen settiksen selässä istua tökötti niinku vanha tekiä :) ja ihan ite ja yksin ilman äitiä kävi sen kierroksen :) oli niin tohkeissään :) tosi viksun tuntunen 4v settis ruuna oli...mullekki tollanen :D isännälle koitin vihjasta että iiriksellekki pitäs tollanen laittaa,niin tuumas että iiris voi ratsastaa hevosella :D

illalla isäntä sai vihdoin valmiiksi tuon uuen aituuksen :) harjasin paavua lavossa ja se selkeesti hokas että suunnittelen sen pään menoks muutaki...mutta niin se matokuuri hujahti kurkusta alas muitta mutkitta :D vaikka mua jännittiki niin että isännän piti olla henkisenä tukena vieressä :) ihme kyllä tarjoutu ite siihen pestiin :o niin no piti se paavua päihtistä toisella käjellä :)
paavo veti mieletöntä pukki laukkaa kun pääsi uuteen vihreeseen laitumeen :D jos windan pukkilaukkailut on villin näkösiä,niin paavon meno vasta hurjalle näytti :D siinä menossa ei kyllä jalka painanu eikä kankiakkaan ollu,sen verta joka suuntaan sen ruppi taipu sen revitellessä laitumella :D hetken aikaa kävi mielessä että tuleekohan tuo aidoista läpi...ei tullu kuiteskaa :)
winda veti vahalla laitumella omaa rallia niin että pöly vaan nous...mun piti laittaa winda pihatto karsinaan että sain matokuurin annettua,sen verta hermostunu se oli kun kaveripääs vihreelle ennen sitä :D meinas vanhalla akalla olla etunen lennokkaana :b vihreeseen kun pääs,niin eipä viittiny montaa hyppy askelta ottaa :D

winda on ollu ny la ja su ihan kiitettävästi kiimassa :D paavo on katellu sitä sen näkösenä että "mikähä tuolla kaverilla on ongelmana?" kun winda on koittanu ihan tuskassa esitellä takamustaan sille :D winda polonen ei tunnu ymmärtävän että miks paavo ei kiinnostu siitä :D

ois kait nuita kuulumisia rästissä,mutta nyt ei jaksa enempää naputella,kun huomenna pittää iiriksen kans käyvä allerkia testeissä...

ai nii,no siitä mää ny voisin mainita vielä.....mulla on ongelma.... valinnan vaikeus.... kun pitäs päättää kumman auton pijän itellä ja muksuilla käyttö autona, detourin vanhan korollan (muistaakseni vm-85) vai mun ihanan pinkin viiatin (vm-80)
kummassakin on omat puolensa.... lyhyesti plussat ja miinukset:

corolla: +se on 4-ovinen,mikä helpottas käytännön toimimista kahen muksun kans,kun ei tartteis penkkejä kaajella
+se on aavistuksen uuempi
+se on isompi ja tilavampi
+jos sattuis tuleen kolari,niin se ois pikkasen turvallisempi olla kyytissä mitä viiatti

-siihen pitäs ostaa renkaita
-siihen pitäs vetää piuhoja jos joskus sais vahvistimen....
-siinä vuotaa kytkin nesteet pihalle kokoajan hisukseen,joten niitä täytys muistaa sitten lisäillä
-se ei oo niin viehkee ja mun olonen ku viiatti :D

127:+siinä on hyvät renkaat,ite asiassa siinä on kahetki hyvät talvirenkaat ja hyvät kesärenkaat
+siinä on melko uus akku :)
+siinä on uus pakoputki,ihan alusta loppuun
+se on niin mun olonen :)
+se on "tehty mulle" :)
+se on pieni ruokanen,noin 5l/100km
+siinä ois kaikki soitin piuhat olemassa :)

-siinä on vaan 2-ovia
-se on pieni(loppusissaan ei kovin suuri miinus silti)
-jos tulee kolari,niin se on melko hepponen
-talvella takalasi kerää hurjasti kosteutta kun ajetaan lyhyitä matkoja ja se kosteus muuttuu kuuraksi ja kun käy lämpimämpänä,niin se kosteus päätyy peräkonttiin....

nii,jotta päätä ny sitte.... :b
järki sanoo että corolla...mutta....minä nyt en tunnetusti oo jörkevä ihminen.... tuntuu että viiatista ei raaskis luopuu.... jos en piä viiattia,niin se myyään,mutta jos piän,niin isäntä ottaa korollasta mootorin ja loppu auto menee hajottamolle.... saapi ottaa kantaa tähän auto asiaan... onneks mun ny ei kuiteskaa tarvi päättää heti....

ai niin,corollasta unohtu mainita miinuksista,jotta se on huono ajaa talavikeleillä...en tiiä varmaks johtuneeko renkaista vaan,mutta se hakee ikävästi jokasta raijetta tiestä ja sohjo kelillä on tosi ikävä ajettava...viiatti menee ihmeen nätisti sohjossa,johtuneeko siitä kun siinä on niin kapiat renkaat?

mutta ny unten maita kohti :)
päivän positiiviset:hepat pääs taas parempaan vihreeseen:) iiriksellä oli tänään hauska päivä :) (tai niin no eilen,vuorokausi kerkes näämä taas vaihtuu...)

laajakaista ei pelitä :(Perjantai 25.08.2006 21:57

edelleenkään ei kotona netti toimi :( no ens viikon aikana toivottavasti alkaa taas toimiin.... joko modeemissa vika tai sitten linjassa,se selvinnee jo tänään että toimiiko modeemi....

laivareissulta on kuvia,hieno reissu oli :)

tarkemmin kuulumisia sitten joskus taas,kun netti pelittää kotona ja pääsee rauhassa koneen ääreen....