IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ou jee....Keskiviikko 29.11.2006 14:03

tää äippä on nyt sitten kipee :( oikee olkapää tuntuu lähinä sille kuin ois joku mojauttanu VÄHINTÄÄN metrisellä halolla olkapäähän.... eli siis melkosen kipee on... ja olo on sellanen että kuumetta taitaa pukata...varmaa tietoo ei oo,kun en onnistunu löytään yhtään toimivaa kuumemittaria koko mökistä... panadolia vedin jo naamaani ja seuraavaksi lähen ehtimään jääsalvaa olkapäähän... jos ei löyvy,niin pitänee vetää linimenttiä :D siitä suraava suunta on sohvalle hetkeks nukkuun....

joskus tuuria sairastamisenkin suhteen.... mummulla oli tänään vapaapäivä ja se tarjoutu kattoon muksuja :) mitähän mää tekisinkään jos tuo mummula ei ois nuin lähellä :D mutta koko päivää en halua kyllä sairastaa... jos vain suinkin kykenen,niin kuusen oksia pitäs käyvä siskokn metästä hakeen...ja ompelukoneen parissa pitäs viettää kans taas laatuaikaa... eilen sain ekan pipotekstin tehtyy :D kait siitä ihan ok tuli, hiukan vaan oli koneen säädöt hakusassa yms... jospa se siitä kun enempi harjottelee :) ja kyllähän se varmaan siitä :) ...toivottavasti :D

vaan nyt pitä painua katteleen sitä jääsalvaa tahi linimenttiä... palataan

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
Ekstrovertti
*-- Introvertti
Käytännöllinen
*-- Intuitiivinen
Ajattelija
*-- Tuntija
Impulsiivinen
*
Harkitsija

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen.hmmm.... jotta sellasta.... lienenkö tegnyt tämän testin ennenkin? :D noh, ei kait sen niin väliä ;)

lomalta kotiuduttu :)Sunnuntai 26.11.2006 19:13

hyvä loma oli :) kiitos tearangelille loistavasta lomaseurasta :)
perjantaina kävin aromakylvyssä, ja suosittelen lämpimästi muillekkin :) oli aivan mahtava! :D uudestaan on vielä joskus eläissään pakko päästä :)

kylpylä oli hieno, tai siis minun mielestäni ainakin :) perjantain "tytöt" oli siellä vauhdissa, joku tais kattoo että siinä isoja akkoja lapsettaa kun kiljuttiin luikumäessä ja kylmävesialtaan jälkeen ja ja ja :D lauanta käytiin kylilläkin kävelemässä :)

hyvä ressu oli :) tanssimaankin pääsi :) uudestaan taas joskus! ehdottomasti! :)
nyt vätystää.... myöhemmin joku kuva vissin tulossa :)
palataan....
nimittäin se että on koti ikävä ennen kuin on ehtinyt edes reissuun lähteä :D
jospa se tästä.... :)
viimeksi näin monta yötä "yksin" oon ollu pois kotua sillon kun oli -04 kunkkarit rovaniemellä...ja silloinkin oli kova koti-ikävä... niin no laitoksella tietty olin useemman yön viljua "tehessä", mutta sillompa en ollu tietty "yksin", vaan uuen pikku ukkelin kans :)
mutta eiköhän tää tästä... :)

nyt ulos hommiin että ehtii reissuun :)

palataan sitten reissun jälkeen :)

jeee.....Perjantai 24.11.2006 00:12

humenna alkaa loma loma loma..... :)

isännälle kirjotin paperille elukoitten ruokinta ajat ja mitä millekkin annetaan millonkin... kun se lupautui hoitaan nuo mun elukatkin koko reissun ajan :) <3 tuumasi lappuja lukiessaan että "hirvee homma!" muta ei silti perunut lupaustaan :) hyvillä mielin saa lähtee reissuun kun tietää että elukat tulee hoidettua :) isäntä kyllä tietää kuin tärkeetä mulle on se että ne hoidetaan niinkuin itekkin hoitasin vaikken ookkaan ite hoitamassa :)

laukku kohta jo pakattu :) taitaa vaan taas tulla ylimääräsiäkin vaatekappaleita mukaan "ihan vaan varmuuden vuoksi" :D noh, kunhan nyt yhteen laukkuun mahtuu,niin se pääasia ;)


vaan ei kait tässä :) palataan ;)
Pieniä yksinkertaisia vihjeitä kotirauhan säilyttämiseksi. Kaikki, jotka ovat joutuneet hormonitoiminnan uhriksi tietävät, että kuukaudessa on sellaisia päiviä, jolloin miehen tarvitsee vain avata suunsa ja hänen henkensä on vaakalaudalla.

Tämä on kätevä opas, jonka pitäisi olla kaikkien aviomiesten, poikakaverien, avomiesten tai muiden parempien puoliskoiden käytössä kuin ajokortti lompakossa:

VAARALLISTA: Mitä ruokaa tänään on?
TURVALLISEMPAA: Voinko auttaa ruoanlaitossa?
TURVALLISINTA: Missä ravintolassa haluaisit syödä päivällisen?

VAARALLISTA: Tuonko meinaat panna päälle?
TURVALLISEMPAA: Ruskea väri pukee sinua tosi hyvin.
TURVALLISINTA: Wow! Oletpa tosi hyvän näköinen!

VAARALLISTA: Miksi olet noin kiukkuinen?
TURVALLISEMPAA: Etköhän nyt vähän ylireagoi?
TURVALLISINTA: Tässä 100 euroa shoppailuun.

VAARALLISTA: Kannattaako sinun todella syödä tuo?
TURVALLISEMPAA: Kuule, meillä on vaikka kuinka paljon omenia.
TURVALLISINTA: Haluatko sen kanssa lasin viiniä?

VAARALLISTA: Mitä olet oikein tehnyt koko päivän?
TURVALLISEMPAA: Toivottavasti et nyt ole stressannut itseäsi hengiltä tänään.
TURVALLISINTA: Olen aina rakastanut sinua tuossa aamutakissa!

pöllittyä... :)Torstai 23.11.2006 13:52

10 vuotta sitten minä..
~~olin 16v
~~olin amiksessa :D
~~aloin seurustelemaan mieheni kanssa :)

5 vuotta sitten minä..
~~olin 21v
~~olin vipeä opiskelemassa monimuotona tampereella
~~hankin ekan hevoseni :)

3 vuotta sitten minä..
~~olin 23v
~~synnytin tyttäremme iiriksen :)
~~menin naimisiin :)

1 vuosi sitten minä..
~~olin 25v
~~olin kotiäitinä toista vuotta
~~parantelin varsaa kavioluunmurtumasta

Tähän asti tänä vuonna minä..
~~olen ostanut ja myynyt yhden hevosen
~~lopettanut varsan :'(
~~ottanut paavo ruunan koeajalle :)

Eilen minä..
~~olin äitilapsipiirissä
~~olin mummulassa
~~olin kotona

Tänään minä..
~~olen kotona
~~hoidan elukoita ja muksuja
~~käyn ehkä tokmannilla :)

Huomenna..
~~lähden LOMALLE! :D
~~menen aromakylpyyn *hih :)*
~~lillun porealtaassa ja lämminvesialtaassa :)

Ensi viikolla..
~~olen kotona
~~hoidan muksuja ja elukoita
~~opettelen ihmekoneen käyttöä ja teen kransseja

Loppuvuoden tavoitteenani on..
~~aloittaa paavon liikutus
~~saada joululahjat kondikseen :D
~~pysyä järjissäni :D

perseelleen meni....Torstai 23.11.2006 01:10

minä nimittäin! :D vetäsin tuolla pihalla peilijäällä komialla kaarella pilkko pimeessä perseelleni ja otin tietty vasemmalla käjellä roppaa vastaan.....ja siihenki sattu niin perskeleesto :b elämä on!
joskus sitä mennään perseelleen...
ei näitten kahen muksun kanssa niiltä ylläreiltä voi millään välttyä....
millon herää yöllä siihen että pikku ukko tömäyttää täydellä painollaan naaman päälle istuun, millon siihen että tyttö seisoo sängyn vieressä ja tapittaa sua tiiviisti ja kun kysyt että mikä on, niin vastaukseksi tulee "äiti mulla on jano!" ja eikun sängystä ylös ja juomista hakeen alakerrasta....
päivisin taas kukkapurkit vaihtaa paikkaa ikkunalaudalla, kengistä löytyy milloin leegoja, milloin muistipelikortteja... lattialta saattaa jalkapohjaan tarttua esim.leivän pala....ja väliin jalan alle jää leegoja ja muita kovia leluja (sattuu muuten sitten niin perskeleesti!)... ja oma lukunsa tietty on nää lentsun aikana tapahtuvat yllärit... millon saa pyykätä koko tytön petin kun on yöllä yskinyt niin että on tullut oksennus,millon saa pyykätä läjän pehmoleluja yms. kun on tullut leikkiessä yskän matkassa oksennus... ja sitä p*skaa... sanomattakin lienee selvää että nen kanssa on saanut olla PALJON tekemisissä! kun on mahatautia liikkeellä tai kun tulee ukkelille hampaita, niin "parhaimmillan" "saa" vaihtaa 10kertaa päivässä kakkavaipan :D elämä on ! ;)
ja ääntä....sitä tähän mökkiin mahtuu... iltasin ja aamulla aikasin kun saa käyvä hevosten tykönä mutkan ihan itekseen, on niiiiiiin ihanaa kun on hetken hiljasta.... ja yöllä tulee valvottua usein turhan myöhään samasta syystä,kun on ihan hiljasta ja saa olla ihan rauhassa omassa seurassaan :D
joutuinhan nämä kasvaa ja aika menee kuin siivillä.... mutta innolla kyllä ootan perjantaita! :D


joskus sitä toivoo ettei ois ihan näin herkkis... ja en onneks (kait?) enää ookkaan ihan niin herkkis kuin ennen... vaikka väliin vieläkin meinaan siihen sortua.... ite kun oon koittanu olla kiukuttelematta muille jos itellä on huono päivä (no isännälle oon kuitenki ennenki kehannu kiukutella :D)...mutta nykyään tulee kyllä joskus muillekkin kiukuteltua, kun nekin kerran ihan huoletta kiukuttelee mulle :D väliin tuottaa vaikeuksia muistaa se,että jos joku on mulle kärttynen, niin se ei välttämättä johdu suoraan minusta... siinä on ollu niiiiin iso opetteleminen,ettei moni uskos...ja silti vieläkin tulee väliin hätäännyttyä jonkun kiukuttelusta että "mitä mää ny oon tuolle teheny kun se on mulle tommonen?"... hassua tietysti että on jo "aikunen" ihminen ja vielä tallasen "ongelman" kans....mutta elämä on ;) kukapa meistä ois täydellinen ;D ja JOS joku ny sattus oleen täydellinen,niin sillä ei varmaan ois yhtään ystävää :D minä en ainakaan jaksais ihan täydellistä ihmistä!? :D

ihmekoneeseen kerkes eilen hiukan lisää tutustua :) sain jo muutakin siitä ulos kuin suoraa vaan :D jos tänään sais jo sen "lisäpalikan" kytkettyy siihen kii ja kokeitua sitäki :) jännää on ;)

eipä tähän mökkiin ny muuta taija kuulua... palataan...

ei enää montaa päivää :)Sunnuntai 19.11.2006 23:38

ma,ti,ke,to ja sitten viimein se PE :D jeee! ;)

stä odotellessa ;)
lumet on lähteny aika haipakkaa :( piha on ihan jäällä...jos se ois tasanen,niin siinä vois varmasti luistella :D mutta ei tosiaan pelkoo että ois tasanen :D koko talvena oo kertaakaan lumia tuosta puskettu ... rattori on monena kappaleena lavossa...se on niin surkuhupasan näkönen,että melkein pitäs ottaa kuva :D jospa se siitä...joskus.... *huokaa*

eipä sitä sen kummempaa.... ihmekonetta sen verran oon ehtiny käyttää,että muutaman sauman suoraa oon vetässy :) on se vaan hieno :D langan pujottajat ja kaikki :D jos vaikka vielä yön päälle ompelis lisää :)

ei kait tässä muuta... palataan...