IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

vaihteeksi horskooppia....Keskiviikko 30.01.2008 12:24

eli muutamia rapujen "luonnehdintoja" jotka taitaa kyllä osua oikiaan :D

"On väärin sanoa, etteivät Ravut osaa opiskella. He osaavat kunhan käyvät käsiksi asiaan. Mutta ellei kirja tai aihe kiinnosta heitä tai ellei kyseessä ole tilanne, jossa heillä ei ole vaihtoaehtoa, he eivät opiskele. He ovat nautinnon etsijöitä ja masentuvat pian ajatuksesta, että edessä on synkkä päivä vaikkapa vain sään tähden. - Douglas Baker "

*heh* :D


"Rapu on vaistonvarainen merkki eikä mielellään analysoi omia motiivejaan. Mutta suoran aloitteen tekeminen itse? Ei ikinä. ... Rapu on niin herkkä, niin herkästi toisten mielipiteistä haavoittuvat, niin julkisen kuvan lamauttama, että hän harvoin paljastaa itseään, jos vain voi sen välttää. ... Rapu ei koskaan tee numeroa itsestään humalassa lampunvarjostin päässään, ei ainakaan ellei Rapu täysin luota jokaiseen läsnäolijaan. Silloin mitä tahansa voi tapahtua. - Liz Greene "

*köh?* :D


"Rapu - Perheesi ja "ystävien perhepiiri" on elämäsi keskus. He antavat sinulle tunteen turvallisuudesta ja kuulumisesta johonkin. Roolisi tässä ympäristössä on itsearvostukseksi lähde ja usein usein ylittää tunteesi yksilöllisyydestä. Sinun on vaikea murtautua ulos varhaiskasvatuksestasi ja kokemistasi perhetraditioista... - Michael McClain "

niin totta....


"Rapu-yksilön on vaikea uhrata etniset juurensa tai traditionsa persoonallisen kasvun vuoksi. ... Rapu rakastaa vanhaa ja antiikkista, mutta sen on jatkuvasti opittava "puhdistamaan talonsa". Tämä ei tarkoita vain ajoittaista hyödyttömien esineiden poistamista jotta tilaa olisi uusille kokoelmille, vaan myös vapautumista vanhoista ajatuksista, kaunoista, epäajankohtaisista tunteista. - Alan Oken "

täsmää...

http://koti.mbnet.fi/neptunia/aasign2.htm tuolta voi muukki käyvä kattoon mitä omasta horoskooppimerkistä on sanottu :)



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.