IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hilijasta on....kirjaimellisesti :DTiistai 20.06.2006 02:49

nii ja yskä ei näämä lähe yskimällähtee näämä ääni :D
aamulla ääni kuluki vaan kuiskaamalla....aattelin että kyllä se siitä ku päivä lähtee käyntiin.... mutta ei.... iltapäivälläkään ei ääni kulukenu ku kuiskaamalla.... ihimettelin hiukan tilannetta,kun kurkku ei oo ollu kipiä ollenkaan... iltasellakaan ääni ei kulukenu,joten konsultoin taas mun omaa sairaanhoitajaa,eli aila isosiskoa :D aila teki puhelimitse diagnoosin että mulla on äänihuulten tulehus (tai jotain vastaavaa,muista ny häntä sitte:D) ja siihen ei sen kummemmin oo lääkitystä,ku korkeintaan yskänlääkettä ottaa jos kovasti ryvityttää....hilijaa pitäs olla...siis ihan hilijaa...ei sais ees kuiskata! :o sitä ei voi tajutakkaan kuin vaikiaa on olla hilijaa kokonaan,ettei ees kuiskais! :o ja tätä puhe lakkoo voi joutuu pitään kolomekkin päivää! :o saa nähä miten tässä käy... muuten ny vois suurinpiirtein olla puhumattaki ja kirjottaa tai käsimerkein ilmasta asiansa,mutta kun iiriksen kans o on melkein pakko jotain aina sanuakki että tulee ymmärretyksi.... nooo...jospa tää tästä :)

hepat on näämä viihtyny hyvin mummulassa lomallaan :) nyt on mukavasti tuuleskellukki,nii ei oo ollu pahasti itikoita :) se voi olla että saavat koko viikon ja osan viikonlopustaki olla siellä jos syöminen näyttää riittävän :)

isännällä oli tänään eka työpäivä uuessa työpaikassa :) se oli se iloinen ja odotettu puhelu josta joskus kuukausi sitten mainihin :)

ei kait tänää sen kummempia... hirviä hinku ois maalaan...ku ois sellasta rauhallista aikaa....

päivän positiiviset:hieno ilma oli taas,vallan ihanan tuntonen tuuli :) hepat saa olla vihreessä rouskuttamassa :) lihovat kyllä kohta ihan muovottomiksi,mutta paljon kanssahan pärjää ;D
kurkku ei juuri oo kipee,vaikkei ääni kulekkaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.