IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

patentti ratkasuja osa 1100023 :DMaanantai 07.08.2006 01:34

kun kerran paavon naamaa meinaa itikat kupata,ja sitä otsa hörsötintä ei voi pitää ilman että ottalta lähtee karvat,niin.... letitin sitten kavennetusta matonkuteesta paavon lähes olemattomaan otsikseen neljä pitkää "hörsötinlettiä" :D hiukka se ihmetteli että mitöähän perskelettä tää akka nyt duunaa,mutta kiltisti seiso naruissa lavon ovella kun taiteilin ne sen päähän :) ja väri....no tietty keltanen ;D oli ihan pakko... :D huomenna näkee sitten varsinaisesti onko niistä mitään apua.... toivottavasti on :)
palkinnoksi nätisti seisomisesta,käytin paavua tuossa meitin pellolla jyrsimässä vihreetä :) laidun kun alkaa uhkaavasti väheneen veden puutteessa.... hyvällä ruokahalulla paavo vetiki palkkaansa naamaansa :) jospa sitä huomenissa pääsis jossain vaiheessa uuestaanki käyttään pitemmän ajan kans paavua tuolla pellolla.... aituusta kun oikein ei voi tuonne pelolle tehä,mistä sitä sitte ens syksynä tehtäs heinät?

isäntä oli sitte vähä uuelleen muotoillu tuota jertsun jokkisviiattia :D sellanen sportti malli ;D ohjaut vissiin leves siihen lähtöön missä se veti sen katolleen...mutta sai se pytyn :D oli kuulema viimenen ollu joka sai pytyn :) 17 sijoitus,jos ny oikein muistan :) ei ollu tehny suojaa viiatista,mutta ei sitä sen kaavon jälkeen kukaan ollu halunnu,kun se kerran sen kotia takas toi :D jonin puolesta oli tehny jostain viiatista tarjouksen ja saanukki sen :) ei paskempi saldo kesän ekalle jokkis ajo reissulle :) oulaisissa menaa tieten ajaa tuolla autolla,jos saa sen siihen mennessä kuntoon... joko sitä vaikka iiriksen kans päästäis kattoon :) mutta jos on näin kuivat ja pölisevät kelit,niin sitten ei kyllä tohi iiristä ratalle viiä....

mitäkähän sitä muuta... nii no autua varsin etin tänään netistä.... mielestäni muutaman hyvän vaihtoehon löysin,mutta eihän ne kelevannu isännälle.... eilen saunassa puhuttiin,että pitäs melkein mulle joku räpsy hankkia... viiattiki laitetaan silti ja katsastetaan,kuiteski pikkasen helpommalla saa katsastettuna sitte myytyy,ja jos ei saa myytyy,tai ei löyvy neliovista sopivaa räpsyä,niin ompahan sitte ainaki itellä laillinen peli alla :) jotta jos jota kuta kiinnostaa tuo mun pikku viiatti,niin tarjota saa ;)
mutta saa tosiaan nähä löytyykö sellasta autoo.....ite kun en halua bemaria tai mersua....ja isännälle ei tieten passaa honda eikä corollat.... sunnytkin on ainakin joskus haukkunut...appiukko meinas että pitäs olla joku japsi auto....nii ja lada ei käy isännälle...hohhoijaa.... mulle ny loppusissaan ois melkein sama mikä auto ois,kuha ei ois läpiruosteessa ja kulukis :) tietty mukavaa ois,jos se ois joku kivan värinen ;D harmaata,valkeeta tai mustaa en tahtos.... ihaninta ois jos se ois keltanen ;D mutta katellaan... ens viikko ollaan sitten muksujen kans ilman autoo...toivottavasti ei tuu päivällä äkkilähtyä esim päivystykseen muksujen kans... se mua eniten hirvittää tässä kun ei oo autoo....

päivän positiiviset:lunki päivä :) mummu leipo piirakkaa :)

toiveet:jospa mää pian saisin joku auton alle,joko tuon oman 127:n tai jonku muun....
voi kun stas ees sen verran että heinä alkas kasvaa eikä jokapaikka pölisis näin kauhiasti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.