IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

vuosi vaihtu...Maanantai 02.01.2006 00:35

raketteja paukuteltiin ja ranskiksia ja nakkeja syötiin :) nehän siis tietty on ehottomasti uuen vuojen perinne ruokaa ;) pollet sai olla rakettiyönki pihalla,vaikka ensin meinasin laittaa sisälle.ehiöitähän nuo aamulla oli,jonkun verran oli sellasta "pökö virtaa",justissa varsinki,vaan jospa nuo ei olis "traumoja" saaneet :)

tänään sitten tapahtui se ihme jota on jo pitempään yritetty saaha aikaseksi,nimittäin meitin neiti rupesi vihdoin käymään ite pytyllä pissalla! JES! vielä ku sais kakkaamaanki pönttöön,mutta vallab ihanaa jo näinki :)

tänä iltana käytiin tupun kans kolmen kilsan lenkki kävellen pimiässä.oli enste tarkotus käyvä antaan tupulle kärry kyytiä,vaan oli jo pimiä ku kimmo jouti lapsenlikaksi sinille,niin käytiin vaa käveleen,sovittiin että kärryillään wintturilla joku toinen kerta ku on enempi valua :)

muutaman uuen vuojen lupauksen tein itelleni,muille en luvannu mitään ;D
lupasin itelleni jatkaa tän päiväkirjan pitua,sekä positiivisuus projektiani. lupasin myös,että ennen ku tää tammikuu loppuu,niin käyn windalla ratsastamassa :)
ja sellanen lupaus/haave/suunnitelma ois että alkasin taas enempi ratsastaan windalla....toivotaan ja yritetään että nää nyt toteutus.... :)

positiiviset:ihana ilma oli tänään,oli mukava käyvä kävelyllä tupun kans. valtavan ihanaa että iiris pissii ny pytylle! :)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.