IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uudenvuoden lupaus täytetty....Sunnuntai 29.01.2006 02:21

eli eilisen kuulumisia,vuorokausi kun pääs just vaihtuun...

kapusin vihdoin illan hämärässä windan selkään :) laittelin puolituntia eka varusteita sille päälle ja sitten ratsastin neljäkierrosta tuossa pellolla :D ja ihan vaan käyntiä :) olis muuten voinu enempikin,mutta kun kerkes tulla jo niin hämärä.... mahdettiin olla näky :D isäntä joutu seisoon pellon reunalla henkisenä tukena,vaan ei meillä kauaa menny :) eka kierros oltiin molemmat ihan viulunkielinä.... hevonen mahto miéttiä että "mihin hittoon tässä ny ollaan menossa" kun ohjasin sen pellolle,ja se ensin luuli päätyvänsä umpihankeen,ja yllättyi kun siellä menikin aurattu reitti :) minä taas oli tosi"edutavassa" istunnossa... :D niin mielettömässä etunojassa,että huhhei :D vaan loput kolme kiekkaa meni jo suurinpiirtein sinne päin oikeessa asennossa ja hevonenki rentoutu :) jos vaikka huomenna jaksais ja pääsis liikenteeseen valosan aikaan... jos vaikka tohtis mehtärannanlenkin kiertää.... ainaki :)

isäntä hilas sitte rattorilla uuen pyöröpaalin tarhaan sillävälin kun mää raapsuttelin ja harjailin windaa... oikein muka tasasin häntää ja harjaaki :)
sitte vaihoin haalarin ja lähin kahtoon tearangelia ja justia tuonne 8km päähän... ja justi oli siellä ollu tosi "reippaana".... se oli potkasta mojauttanu immun polveen hokilla reijän! :/ kipiähän se pikku tänttärä näytti olevan.... :/ nyt sitte vaa toivotaan täysiä että se ei ois mikää vakava osuma,vaikka kuulema on turvotustaki keränny.... :/
piti ny sen justinki mennä toikkaroimaan.... ei se oo tähän mennessä ruukannu monotella.... se on ite ollu se joka saapi kaviosta....yhtään kavionjälkee en oo windasta löytäny.... vaan justi se on ollu joka immua mojautti... se kun on ainoo siinä porukassa jolla on kengät alla....lääkärin suosituksesta... :/ mutta nyt ei voi ku toivua parasta´immolle.... :/

käytiin mummulassa saunassa ja sitte kävin iltasapuskat nakkaan elukoille,jonka jälkeen lähtiin käymään kylillä eviniltä hakeen hiukopalaa :) isäntä otti pitsan ja minä kepappirullan,kun jertsu kehu sitä hyväksi ja sillekkin tuotiin tullessa sellanen.
hyvää oli se rulla ja kovasti täytti mahaa :) katottiin samalla staar rekki (vai mikä se ny oli se kotimainen skifi) oli ihan hupasa :)

päivän positiiviset:ratsastin taas vihdoin windalla,eikä ollu moittimista :) kepappirulla oli hyvää :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.