IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

no niin,jatketaampas :)Sunnuntai 12.02.2006 23:13

nyt iltasella oli tarkotus puhistaa taas valjaita,vaan tieten päivän jännitys justin kans "meni mahaan" ja veti sen kiitettävän sekasin :b tuli pikkasen kiiruus vessaan ja nyt on sitten hiukkasen heikko olo :b pitää koittaa nousta aamusella aikasemmin ylös... ellei nyt yöllä tuu voimat takas ja iske suuri inspiraatio ;)

nyt sitten paikataan aikasempi laiskuus kirjottamisessa ;)
eli muistoja: ihan pikkusena,alta koulu ikäsenä söin kerran kesällä jonku rikkaruohon siemeniä,kun ne näytti mun mielestä vähä herneille :D isosisko sitte rupes mulle huutaan että ei niitä saa syyä,ne voi olla vaikka myrkyllisiä ja sää voit kuolla! no minä tietty säikähin ja juoksin siihen viereiseen mehtään kalliolle märiseen,sisko tuli perässä ja minä sille märisemään että "ei saa kertoo sitte äitille että mää söin niitä rikkaruohon siemeniä ja kuolin" :D jep jep,ei varmaan ois muuten huomannukkaan ;D

alta kouluikäsenä luulin myös että jos nielasee purkan,niin tulee umpisuolen tulehus ja kuolee! tämä luulo johtu siitä että kerran äitin sisko oli tuonu meille tytöille tuliaisena askit sellasta rae purkkaa jota sillon oli kaupoissa.... no minä tietysti lapoin sitä hirveesti suuhun ja väliin piti nielasta entisiä että uutta mahtu... äitin sisko kun huomas sen,niin se rupes mua torumaan että ei saa nielasta purkkaa kun siitä tulee umpisuolen tulehus ja siihen kuolee! no minä taas märisemään että "ei saa kertoo äitille että mää nielasin purkan ja kuolin!" :D mun logiikka tuohon oli nimittäin se että jos äitille kertoo että oon kuollu,niin se tulee surulliseksi ja itkee... :)

tämä muisto on sitten jo aika vanha...oon varmaan jotain 4v ja mulla on päällä sellanen keltanen kuvottu hame jossa on kultalankoja seassa,aurinko paistaa ja mää juoksen sellasten kiven mötikköitten välissä ja mulla on hauskaa :) isoveljellä on kamera ja se ottaa sillä kuvia... jälkeen päin isompana oon ymmärtäny että ne kivenmötikät oli hautakiviä ja me oltiin isän veljen hautajaisissa... nää "kauheen vanhat" muistot on siitä jänniä,että ihan 100% varmaksi niitä ei voi tietää että ne on ihan oikeita tapahtumia,mutta meillä kyllä on kuvia musta just siinä hameessa aurinkoisessa säässä hautajaisissa otettuja kuvia...ei oo tullu kysyttyä äitiltä että onko ne meijän eeron ottamia...

päivän positiiviset: ajoin ihan ite koko lenkin justilla! viljo käveli tänäänkin muutaman askeleen tuetta,ite en tosin nähäny,mutta mummu näki :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.