IRC-Galleria

Bisho

Bisho

ihmettelee tavaran paljoutta!

Blogimerkintä

« Uudempi -

Nörtti jolla on silmälasit!!Sunnuntai 08.02.2009 21:15

Tässä pari viikkoa sitten olin baarissa, missä eräs poika kertoi minulle kuinka olen nörtti, kun minulla on silmälasit. Ei voi sanoa muuta kuin, että kerrassaan hyvä päätelmä. Samalta kuulostaa, että kaikki musta hiuksiset ovat saatananpalvojia tai kaikki blondit ovat tyhmiä, mutta eihän se ihan niin helposti mene.

Olin 7.luokalla kun sain ensimmäiset silmälasit. Ne olivat sellaiset pyöreät ja vähän niin kuin vaalean hiekan väriset, muistaakseni. Vaikka sain lasit minua ei voinut sanoa nörtiksi. En omistanut tietokonetta, tykkäsin urheilusta ja olin hiukan rasavilli. Ainut asia mikä ehkä teki hiukan nörtiksi oli se, että en tiennyt miten tyttöjen kanssa tulisi toimia. Olin epävarma sen asian suhteen. Koko yläasteen ajan en oppinut miten tyttöjen kanssa toimittaisi, mutta loistin urheilussa, tein pikku pahojani ja sain ensi kosketukseni tietokoneisiin. Silloin säädin jotain ensimmäisen kerran tytön kanssa ja join ensimmäisen kerran, joten ei yläaste minusta saanut nörttiä

Yläasteen jälkeen menin kauppikseen missä opiskelin tietohallintoa, joka tarkotti, että hakkasin tietokonetta 8h päivässä. Sain silloin ensimmäisen tietokoneenikin, eli askeleet vei kohti nörttiyttä, paitsi että muu elämä ei ollut yhtään nörttimäistä. Aloitin salibandyn pelaamisen. Tulin tunnetuksi minun sikamaisesta pelityylistä. Samoihin aikoihin aloitin ensimmäisen seurustelusuhteeni ja myöhemmin koin ensimmäiset erilaiset päihdekokeilut. Opin tekemään tietokoneella erilaisia asioita. Mikä oli nautinto. Mutta en voinut kuvitella, että tekisin niiden parissa töitä koko elämäni.

Kauppiksen jälkeen menin armeijaan. Jota ennen olin alkanut seurustelemaan toisen tytön kanssa, joka tosin jätti minut armeija aikana. Mutta en ollut armeijassa se silmälasipäinen kaveri joka valitti joka asiasta tai kärsi siitä ettei päässyt tietokoneelle. Armeija aikana minulla oli omat säädöt ja sähellykset. Olin jopa armeijassa mieluummin 9kk lääkintämiehenä kun 6kk kirjurina.

Armeijasta päästyäni minulla oli enemmän ja vähemmän säätöä tyttöjen kanssa toisin kuin mitä tietokoneiden kanssa. Aloin myös pelaamaan jalkapalloa uudestaan. En päässyt urheilukauppaan töihin vaikka halusin. Olin töissä koulunkäyntiavustajana, otin kielilävistyksen ja lensin puolittain pois kotoa. Hyvinkin nörttimäistä minun elämä. Menetin poikuuteni 22-vuotiaana, nörttimäistä ehkä, mutta se ei ollut se syy. Syy on asia menneisyydestäni. Sen jälkeen kun menetin poikuuteni olen tykännyt flirttailla tytöille ja naisille minkä kerkeän, taidan myös tietää mitä ja mistä heidän kanssa tulisi puhua ja sillä tiellä olen yhä.

Siispä takaisin iltaan jolloin kuulin erilaisen elämän tarinani. Olen siis nörtti, joka ei tiedä miten naisten kanssa toimitaan tai mitä niille sanotaan. Olen nähnyt paljasta pintaa vain tietokoneeltani tai tv:stä. Se miten naisten kanssa toimitaan, on se mitä äitini minulle opetti. Kaikki tämä oletusta vain ja ainoastaan siksi, että minulla on lasit ja kiltin näköiset kasvot.

Voi voi. Nörtin kosto oli suloinen. Suutelin tyttöä mitä tämä poika kovasti yritti iskeä. Olen siis kauhea nörtti, joka ei tiedä mistään mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.