IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Pikkujouluja ja joulukuusiaSunnuntai 22.11.2009 22:10


Dear päiväkirja,

Menneenä perjantaina oli taas kummallisia kohtaamisia.
Ilta alkoi firman yhdistetyillä pikkujoulu- ja halloweenbileillä. Halloween pippalot niistä tekivät sen, että loppuillasta porukalla oli melkoinen halloween-naamari naamassa. Bileissä oli alkuillasta joitain Lasolinjuojia soittamassa elävää musiikkia ja sen jälkeen oli karaokea. Itse kävin hoilaamassa Metsatöllien Saaremaa Vägimees ja pyllytyshulluna kävin vielä huutamassa Barathrumin Last Day In Heavenin. Toivottavasti kukaan niistä keski-ikäisistä työtovereistani ei saanut slaagia, mutta silti odottelen jo lopputiliä. Sen verran hyvin luonnistui se Barathrum.

Silti, turpaan saannin sijasta, minut pyydettiin jatkoille The Tigeriin. En siinä vaiheessa tiennyt, että minkälainen maanpäällinen helvetti kyseinen juottola on. Karmea paikka.

Suuntasin matkani, kutsusta, wanhaan cunnon Heavy Corneriin, jossa oli muutama kaverini.

Äkkiä illan suunta muuttui dramaattisesti tragikoomiseksi. Eräät kaksi goottia pyyhälsivät sisään. Voitaneen puhua lesboparista, koska molemmilla oli yhtä lyhyt hame päällä. Heitin heti ovelta coolfacen vastaan heille.

Tästä parista se miehekkäämpi (?) sitten angstasi minulle näyttävästi koko illan. Häntä alkoi ilmeisesti vituttamaan vielä lujempaa, kun kaverini kysyi muutaman kysymyksen tältä, koska siinä vaiheessa parin naista leikkivä meikkihirmu repi jätkän baarista ulos. Lolzasin.

Kotiin lähtiessäni keksin, että minuahan on syytetty siitä, että lähettelisin jotain uhkailuviestejä. Siinä kun oli 3 promillea bensaa suonissa niin päätin, että tehdään niistä viesteistä totta ja kysyin gooteilta, että mikä sai heidät noin pois tolaltaan, vaikka en sanonut sanaakaan heille ja miksi kaverini kysymykset nostivat tummanpuhuvan verenpaineen pilviin. Vastaukseksi sain puhelun, joka ilmeisesti alkoi vituttamaan hamesankaria niin paljon, ettei hän sitten halunnutkaan viedä keskustelua loppuun saakka. Surkuhupaisaa :(

Aamulla heräsin järkyttävään tärinädarraan ja päätimme naisystäväni kanssa mennä ulos syömään.

Rakastellaan... moicca.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.