IRC-Galleria

Ei näin. Osattiinhan se ennustaa, että peleihin/musaan/nettiin se vika menee.

http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=35050&tyyppi=1
http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=35040&tyyppi=1
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/36000-poliisi-tarkkailee-nyt-ihan-kaikkea-netissa

Lindén, osta tietokone ja opettele käyttämään sitä ja käytä vähän nettiä. Huomaat varmasti, että eihän se olekaan niin paha asia, kuin miksi sinä sitä luulet. Huomaat varmasti, että netti on hyvin hyödyllinen kapistus.

Otetaanpa lainaus tuosta Tietokoneen uutisesta:
"On lisättävä entisestään vuoropuhelua siitä, miten nettiyhteisöjen omia käytännesääntöjä voidaan parantaa ja reagointia nopeuttaa. Jokelan ja Kauhajoen tapaukset herättävät oikeutetusti tarpeen vähintäänkin lainsäädännön hienosäädölle. Olen siihen valmis, mikäli puutteita käynnissä olevassa työssä ilmenee", Lindén lupasi.

Jep. Nettiyhteisöt eivät ole yksin suomalaisia, eikä ketään oikeasti kiinnosta jos joku näyttelee asekuvia vuoden päästä - harva enään edes muistaa koko ampumakohtauksia. Irkissä [siis siinä ihan oikeassa!] on hyvin mielenkiintosia keskusteluja vähän kaikesta heti tapahtuman jälkeen - ei toki tosissaan -, aletaanko näihinkin reagoida? Millä voimavaroilla? Tehdään samantien poliisivaltio, sensuroidaan netti [..kunnes joku älyää käyttää proxya], tai kaadetaan se maahan kokonaan. Sittenhän ei olisi ongelmia? Eihän? Internethän on syyllisenä ollut molempiin kouluammuskeluihin? Saadaan samalla lakaistua lapsiporno yms. oikeasti maton alle, kuten se on jo sensuurilla yritetty lakaista.

Jos nyt vaan kiltisti tiukennettaisiin kiltisti sitä aselakia. Ja sitäpaitsi, ei ihmiset oikeasti metsästä .22 pistoolilla. Kivääriä ihmiset taas ei niin herkästi ala kaupungille kantamaan ilman, että joku sen huomaisi matkan varrella. Joskin vahinkoa sillä saa enemmän, jos joku oikeasti niin tekee..

Ja jos ei muuta, niin älkää syyttäkö nuorisokulttuuria, internettiä tai mitään. Ihmisiä ei tapettu DVD-koteloilla, ei edes tietokoneilla. Musalla et saa tapettua kuin tärykalvot, jos niitäkään. Aseet taas eivät ole osa yleistä nuorisokulttuuria.

Jep, tervetuloa poliisit vain valvomaan. Valvokaa aivan rauhassa, mutta ymmärtäkää netin ja realisuuden erot, älkääkä aloittako sensuuria. Sensuuri ei ole poliisin hommaa. Valvominen on. Valvominenkin netissä on hieman hankalaa, kun ottaa huomioon netin laajuuden, puhumattakaan käyttäjätietojen ja/tai IP-osoitteen selvittäminen. Oikeasti vaaralliset ihmiset ei tietenkään Youtubea taikka Galleriaa käytä, josta nämä tiedot saisi helposti. Kouluammuskelijoihin, tai tähän mennessä tapahtuneisiin tapauksiin, tuo toki on toiminut. Tosin, kuvat eivät ole lain vastaisia, eikä poliisi voi tapauksissa tehdä mitään kuin korkeintaan mennä keskustelemaan ja evätä aseluvan [..mutta onko siihen oikeasti syytä, ei kaikki aseen omistajat kuitenkaan ole menneet ammuskelemaan?].

Niin joo, PS. Kaikki sekopäät voi nyt sitte hiljentyä kuukaudeksi, kuukauden ajanhan tuo poliisi ilmoittaa keskittävänsä siihen voimavaroja.. jep jep.
No, ehkä sen jälkeen älytään laittaa nekin voimavarat A. mielenterveystyöhön, B. lastensuojeluun & C. yleisiin terveyspalveluihin.
Vaikka tuskinpa. Sen jälkeen asialla ei ole uutisarvoa, eikä sillä voida kalastella hyvää mainetta seuraavia vaaleja varten.

Eiköhän tuossa ollut kaikki tällä kertaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.