IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä

Lämpimin väri: RakkausTorstai 22.11.2007 02:20

http://www.sky.fm/smoothjazz/~Viime viikonloppuna toteutin tosi ystävän velvollisuuksiani ja autoin ystävää hädässä. Ystäväni oli kadoksissa tietämättömyyden tiellä, kadonneidenkadun ja epätoivonpolun risteyksessä. Olemme jokainen kävelleet sydänsurjujen valtatiellä, pää maassa, puistellen pilven hattaran rippeitä hiuksistamme. Onnen etsinnässä voi kokea kovia kolhuja eikä niihin totu koskaan. Joskus tuntuu siltä kuin alkaisi taas nousta aallonpohjalta, mutta aina, kuin jostain mystisestä harmaasta voimasta, kylmä "todellisuus" tulee läimäyttämään viimeisetkin pilven rippeet lettien ympäriltä ja lysäyttää takaisin maan pinnalle. Kaikista kauheinta on elää tietämättömyydessä. Jos ei tiedä mihin suuntaan kaartaa, ajautuu pahimmassa tapauksessa avomerelle kauas suunnitellulta kurssiltaan ja lopulta syöksyy autiolle saarelle josta poispääseminen ei ole helppoa. Ei ainakaan yksin. Näissä tilanteissa ystävä on elintärkeä. Suunnistus ja eteenpäin jaksaminen on paljon helpompaa kun tietää että on joku joka ottaa vastaan jos jalat pettävät.
~Mielestäni ihmiset eivät luota romantiikkaan tarpeeksi. Vaikka kylmä talvi onkin ovella ja päivät vaikuttavat synkiltä, ei tämä tarkoita että itse pitäisi vaipua harmaan sävyihin. Nyt jos koskaan on aika näyttää mistä lämpö on kotoisin. Lämmin oranssi halaus, pinkki pusu poskelle tai tummanpunainen suudelma on kaikki mitä tarvitaan auraamaan valoa tummaan yöhön ja näkemään taivaan kaikkine tähtineen. Niitä on monta, tähtiä siis. Ja painoi mieltäsi mikä tahansa, pidä mielessä että maailmankaikkeudessa on äärettömän paljon puhdasta kauneutta ja että olet itse osa sitä.
~Itse olen toipumaton romantikko ja kun annoin neuvoa ystävälleni, uskoin sanoihini sataprosenttisesti. Ongelmana oli asioiden epävarmuus. Kerroin kuinka asiat saadaan kertaheitolla selkeksi: "Nappaa sitä niskasta kiinni ja suutele sitä kusipäätä!" -sanoin romanttisen äkäisesti.
Ilta läheni aamua eikä edisystä ollut tapahtunut, päinvastoin asiat olivat valuneet taakseppäin. Epävarmuuden ja tunteiden pelon sokaisemana, rakkauden kohde oli luonut muurin ympärilleen eikä ollut halukas päästämään ketään lähelleen. Ilmassa leijui allonpohjan seireenien tuttu kutsut. Pilvirippeiden noste oli katoamassa. Silmät kyyneliä valuen oli pakko tehdä päätös, vajotakko helppoon synkkyyteen vaiko koota rohkeutensa ja pelata rulettia sydämellä. Kädet täristen tarttui hän häneen jonka halusi omakseen saada ja antoi kiihkon hoitaa loput. Huulet sykkien he suutelivat toisiaan. Ja siinä yhdessä punaisessa sykäyksessä, yhden ihmisen kyyneleet jakoi kaksi poskea.

Talven muoti vinkki: Sesongin lämpimin väri on Rakkaus.

~Olkaa oman elämänne elokuvatähtiä. Valloittakaa mielenne romanttisella komedialla. Olkaa rohkeita. Kun voitot ovat tarpeeksi suuret on aika laittaa sydänkortti peliin, voittaa paremmin kuin jokeri. En tiedä mistä tämänkertainen inspiraationi pulppuaa. Johtuneeko sitten pehmeästä jazzista tai raikkaasta kivennäisvedestä, kenties jopa kummastakin. Pidän tästä tunteesta ja aijon pitää siitä kiinni kun jatkan oman elokuvani kuvittamista.
Tähtitaivasta on ihanin katsella kun on joku jonka kanssa sen hetken jakaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.