IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä

Mama, what does being a "Player" meen?Tiistai 02.10.2007 04:13

"I'm a flirt" sano R.Kelly. Aivan, flirtti! Ihmenen joka FLIRTTAA, ei pelitä. Ei pelitä, ei laita rukseja mustaan vihkoonsa, eikä kerää panojen kuvia kollaasiksi! Flirtti on se tärkein! Muista se Nancyy, mä oon kiltti nykyään...

Ennen oli hienoa tulla kutsutuksi lisänimellä "pelimies" tai "playeri", mutta nykyään kyseiset leimat eivät välttämättä herätä ihmisissä positiivisia tunteita. Miksi näin on?
< No minäpä kerron. Koska jotkut selkärangattomat idiootit jotka kehtaavat kutsua itseään "playereiksi" ovat tahranneet pelittämisen maineen olemalla kusipäitä! Nuoret hyppyri-hiuksiset meikkavat pellet jotka tietävät naisista vain sen että: "Niillä on tissit" kehtaavat kutsua itseään pelittäjiksi. Luojan siunaamalla ulkonällä ja siskon paidalla varustetut töyhtöhyypät terrorisoivat nykyistä game-areena tai pelityskenttää! Amatöörit jotka lentävät kukasta kukkaan kikattaen, ja jättäen jälkeensä vain tuhoa, sydänsurua ja Hugo Bossin hajuvanan, ovat viemässä casanovoinnin viemäriin. Ei EI Ei. Jos aikoo pelittää se pitää tehdä oikein.
1 > Ensinnäkin, pelittämisen pyhä sääntö: Nainen on tärkein. Mä tiedän mitä jotkut ajattelee: "No toihan on selvä, naiseltahan sitä metsästetään" EI!!! Nainen on tärkein, ei se mitä on navan alapuolella, vaan koko nainen. Henkilö joka saa motiavaationaan pillu ei ole playeri. Tällaisille ihmisille on ihan oma nimitys: Pilluhaukka, rumin lintu mikä maanpinnalla on koskaan liihotellut. Nämä otukset ovat alhaisempia kuin lokit ja ansaitsevat tulla potkituksi päähän. Naista pitää kunnioittaa naisena ja pitää huolta siitä ettei hän tunne itseään esinnellistetyksi.
2 < Toinen sääntö: Pehmeä lasku. Jos jonglööraa ja tuntuu, että yksi pallo on putoamassa, varmista että putoaminen ei tapahdu korkealta tai kovalle alustalle. Pehmitä laskua ja varmista että kaikki johtuu aina kaikesta muusta kuin hänestä. Älä kuitenkaan mene kliseiseksi ja sano: "Se johtu vaan musta" keksi jotain omaperäsempää, panosta asiaan. Mitä pehmeämpi lasku, sen parempi tulevaisuus sulla on. Naiset juoruaa ja jos sä oot nakannu jonku niinku naillin kalliolle sulla ei oo mitään saumaa sen hyvän näkösiin kavereihin tulevaisuudessa. Kaikista raukkamaisinta on jättää joku ilmaan lillumaan tietämättömänä siitä missä mennään, älkää tehkö niin. Jonglööratessa on myös tärkeä pitää pallot tarpeeksi kaukana toisistaan ettei tule yhteentörmäyksiä. Smoothness is the key. Kukaan ei tykkää sydänten särkijöistä.
3 > Kolmanneksi tulee sexi (jo oli aikakin). Sexi on vasta kolmantena koska ihmisen kunioittaminen tulee ennen "ruumiillisia haluja". Enkä mä tarkota nyt seksiä vaan, seXiä isolla X:llä! Nyt jätkät, jos haluaa olla playeri, you gotta step your game up! Saakaa se nainen räjähtämään ennenku ehditte ees koskee siihen! Naisen pitää haluta teitä ihan vitusti, so to speak. Ja näitä 007 sekunnin sankareita ei huolita. Ne jätkät ei ees saa sanoo sanoja jotka alkaa "P"llä. Bottom line, naisen pitää olla paremmassa kunnossa tai sil pitää olla joku mahti kokemus sen jälkee ku te lähette. Jos nainen haluaa lisää eikä teitä kiinnosta, muista kohta 2.
Ultimate < Player on arvonimi joka pitää ANSAITA. Pitäkää nää jutut mielessä ja pyrkikää noudattamaan niitä parhaanne mukaan. Huomatkaa Playerin ja ruman linnun ero (näe kohta 1) ja puhdistakaa pelittämisen maine! Children are the future ja mä haluan uskoa, että tulevaisuus tulee näyttämään valoisammalta casanovoinnin suhteen. Muistakaa kuitenkin pitää kakarat kurissa, käyttäkää kumia.

P.S.
Jätkä joka kehtaa sanoo naista huoraks, missään tilanteessa, ei oo minkään arvoinen.


P.S. Vol.2
Playerin ja Flirttin välillä on ERO! SIIN ON ERO!!!
http://www.youtube.com/watch?v=5NC3mqw3rNE&fmt=18

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.