IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä
Kaulus pystyyn, kulmakarvat kondikseen, minttu-pastilli suuhun niin koko maailma on sun oisteri! Tehkää tilaa, tanssilattia täyttyy! Täysi lattia luo hyvän fiiliksen ja nostattaa tunnelmaa. On vielä hienompaa katsella ääliöitä jotka yrittävät luikerrella naisten hameiden alle! Tyylien kirjo on loputon. "I don't see nothing wrong with a little bump N' grind" ( xD ) ellei se ääliö ole täysi tampio!

BAARI-ÄÄLIÖT voi luokitella karkeasti 3:n eri ryhmään:

#2. -Piilotettu Lohikäärme-
Yksi viihdyttävimmistä viidakon eläimistä ja minun henkilökohtainen suosikkini! Piilotettu Lohikäärme on kuin suklaamuna jonka sisällä ei tiennyt olevan yllätystä. Ulkokuori ei paljasta mitään piilotettua salaisuutta, mutta tanssilattialle astuessaan Piilotettu Lohikäärme päästää patoutuneet tanssilieskansa valloilleen! Sitä käsien ja jalkojen pyörremyrskyä ei pääse pakoon! Raajat sinkoilevat ympäriinsä Lohikäärmeen innostuessa basson viettelevästä värinästä. Naaraiden huomio tuottaa ruumiita. Niin kilpailijoiden, kuin naaraidenkin. Brassaillessaan taidoillaan ja nostattaessaan tunnelmaa lentokonetta imitoiden, muiden baarilaisten on järkevä vaalia silmiensä terveyttä tarkasti. Piilotettu Lohikäärme on tunnettu kovasta kyynerpää humpastaan. Tämä voi johtaa hampaiden lohkeamisiin. Hyväntahtoinen Lohikäärme voi, lattiaa ja naaraita valloittaessaan, tuottaa mustelmia, ärtymystä ja myötähäpeää. Mikäli naaras ei kuitenkaan parista mustelmasta piittaa, osoittautuu Piilotettu Lohikäärme yleensä mukavaksi seuraksi. (virhemarginaali nousee alkoholi määrän kasvaessa)

~~Ala-lajeja ei ole, Lohikäärme mukiloi kaikki sukupuuttoon.


Osa 3/3 julkaistaan 1-3 päivän päästä. Kerron trilogian päätteeksi elukasta joka tuo pahan maun suuhun ja saa minut harkitsemaan nyrkeillä puhumista. Kolmannessa osassa käsittelyssä on "Hehkuva Apina!"



******************************************KOMMENTOI***************************************

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.