IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä

"Varattu" on uusi "Vapaa"Sunnuntai 06.07.2008 09:40

HAH! Mitä humpuukia! Sellaista sanoilla leikkimistä ja salakavalaa vääristelyä. PAH sanon minä. PAH ja PAH!
Millä perusteella varattu on jotenkin parisuhteensa vanki ja millä perusteella sinkulla on enemmän vapauksia?

. Eikö vapaus tule juuri siitä, että on mahdollisimman monta vaihtoehtoa mistä valita? No kertokaapas minulle, neropatit, mikä se sellainen sinkku on jolla on valinnan vapaus pettää puolisoaan? Niinpä niin, pähkinäaivot, sellasita sinkkua ei olekkaan! Kaikki nämä vuodet olen elänyt siinä uskossa, että sinkkuus on jotenkin vapauden tavoittelijoiden perustila. Olen puolustellut ja hurrannut suur-sinkujen sekoiluja vain huomatakseni, että sinkut eivät pidäkkään kaikkia kortteja käsissään!
. Sinkut on ihan tyhmiä jos ne ajattelee, että sinkkuna oleminen on jotenkin siistiä. Mikäli et ole täys tampio vastakkaisen sukupuolen kanssa, olet varmaan itsekkin huomannut, että varatut ovat monesti hyvin suosittuja. Varatuista tietää varmasti, että he ovat kelvollisia kumppaneita koska heillä jo sellainen on. Joku on hyväksynyt heidät teidän puolestanne. Useimmat sinkut ovat sinkkuja koska heidän persoonallisuudessaa on jotain järkyttävästi vialla, he ovat rumia tai he kastelevat vuoteensa. Näihin kolmeen syyhyn olen päätynyt.
. Varatut, tai kavereiden kesken, Varikset, saavat aivan kummallisista asioista kehuja. Esimerkiksi pakkien antamisesta. Jos nätti tyttö tulee iskemään varista ja heiluttelemaan rakkaudentynnyreitään, varis palkitaan siitä jos hän ei reagoi ja ajaa hyväsydämisen tytön pois. Jos sinkku tekisi saman, häntä kutsuttaisiin; idiootiksi, toopeksi, kiveksettömäksi hiireksi, luonnonvarojen haaskaajaksi, häpeäksi ihmiskunnalle ja hänen seksuaalista suuntautumistaan kyseenalaistettaisiin rankalla kädellä. Mitä helvetin järkeä siinä on, että varattu kusipää saa kehuja siitä, että ei tee jotain? Se olisi sama, kuin jos pyytäisi kassalta muffinsseja, myyjä ei tekisi mitään vaan painaisi nappia sinun poistamiseen. Siinä samalla kun olisit vartioiden raahattavana, myyjän päälle sataisi rahaa sen takia ettei hän tehnyt mitään! PAH!
. Joku idiootti voisi valittaa, että varikset eivät voi kuin katsella, kun taas sinkut voivat jopa koskea vastaamatta tekosistaan kellekkään. Pötyä! Kaikki on kiinni valinnoista! Variksilla on enemmän vaihtoehtoja lautasellaan. Nyt loppu se valittaminen! Varis voi, kaikkine vapuksineen, valita tien muualle kuin sen oman äklö-kullan syliin. Älä kerro omalle kullalle, eli älä tee mitään, niin keräät pointsit kotiin. Sinkut eivät voi tälläista tehdä, he joko saavat tai eivät. Varikset pääsevät valitsemaan jo A tai B vaihtoehdoista.
. Kuka ylipäätään haluaisi seurustella sinkun kanssa? On jo kerran todettu, että kaikki sinkut ovat joko päästään vialla, heidän naamansa ovat kuin liejuhirviöllä tai he harrastavat kultaisia suihkuja vuoteissaan. Minä en ainakaan halua nähdä kahden sinkun tekemää lasta! Puistattava ajatus, siksipä kehoitan teitä sinkkuja seurustelemaan ainoastaan varattujen kanssa. Heidät on jo joku testannut ihmiskelpoisiksi, siihen ei tarvitse kuluttaa omaa aikaa. He ovat valmiiksi jo suositumpia, joten pääsette varmasti baarijonojen ohi yhdellä nuolaisulla! Säästät rahaa kun et joudu notkumaan baareissa yhtä paljon ja saat kunnioitusta jos et tee yhtään mitään!
. Sinkkuuden tuoma vapaus on pelkkä illiuusio. Varatut ovat ne joilla on enemmän valinnan varaa. Sinkkujen ei pitäisi saada edes yhtä paljon palkkaa, saati sitten äänestää! Jokainen sinkku tästedes ÄLLÖTTÄÄ minua. HYI!

Theme song: http://www.youtube.com/watch?v=mHMTz4rtw1Q

******************************************KOMMENTOI***************************************

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.