IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä

Paras tanssilajiMaanantai 15.09.2008 03:11

~ John Legend - Green Light ~
http://www.youtube.com/watch?v=xbMnQ9FhwW0&fmt=18
Eks säki vihaa niitä hetkiä ku sä tanssit alasti ja huomaat et ikkunois ei oo verhoja ja lamput paistaa sisäl? Ajatus siitä, että naapurin Elmä-täti ois nähny ku heilut pylly paljaana ja lassoat koriste-esineitä alkkariellas, ei tosiaan naurata. Tänä nykyaikasiena aikana kaikialla on videokameratkin. Tiedän, että Elma itse suhtautuu nakuiluuni pöyristyksellä ja ottaisi kuvamateriaalia ainoastaan virallista valitusta varten, mutta hänen aviopuolison ajatuksista en ole yhtään niin varma. Herra Petterssonin sanotaan olleen show-tanssija nuoruudessaan. Kaikki me tiedämme mitä se tarkoittaa... Nuoret, musiikin riemusta, muhkeasti hytkyvät pakarat voisivat tuoda flashbackeja hänen kultaisilta ja vetreämmiltä ajoilta. Toisaalta, on ilo olla iloksi<3

Nakuna huomaa maailman eri tavalla. Tuulenvirekkin osaa olla tuhma halutessaan. Ja poikien täytyy rajoittaa lantion sheikkaamista, vaikka onkin mahdotonta vastustaa kuisausta läiskiä pippelillä punaisia jälkiä reisiin. Tai mitään muuta. Yksi syy vaatteiden kehittämiselle oli varmasti se, että miehiltä piti rajoittaa mahdollisuus tökkiä ja mäiskiä kaikkea pippeleillään. Kyllä, tietenkin se sattuu, mutta siihen on pakonomainen himo. Naiset eivät tätä ymmärrä, heitä ei olekkaan luotu tökkimään. Väitän, että yksi monista lentohärveleistä sai alkunsa juuri koska joku hyppi ja tanssi alasti. Ja miksei nakuilu olisi vaikuttanut muillakin elämän osa-alueilla, kun helikoptereiden kehittämisessä.

Jos basson laittaa tarpeeksi kovalle tuntee musiikin munissa asti! Suosittelenkin siis kaikille rytmivajavaisille, että opettelevat tanssimaan alasti. On helppo pysyä tahdissa kun kulkuset helkkäilevät riemuiten musiikin tahtiin. Liikkeet liukuvat aierodynaamisesti ilman rajoittavia farkkuja tai hankalia t-paitoja. Kiedo itsesi musiikkiin ja heitä arkipäivän kahleet kankkulan kaivoon! Tanssi aitona ja vapaana niin, että hikoilet itsellesi helmeilevän pinnan. Pyöri piruettia ja kimmellä diskopallot kumoon. Hohda valossa tai sulje valot ja kiillä salaa pimeässä. Ikkunasta kiemurtelevat säteet saavat kimpoilla iholtasi ja liukastella heiluvilla rinnoilla, pomppia pakaroilta ja kikkailla sulavasti sääriä pitkin. Unohda muu! Ei sillä ole väliä kuitenkaan. Ihminen voi olla onnensa kukkuloilla ilman mitään. Ilkosen alasti, ilman rihman kiertämää!

KOMMENTTIA KIITOS!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.