IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä

Ihmiset hankkikaa videokameraTorstai 16.10.2008 04:03

Näit hengaretia oli tikkurilassa ja varsinkin hiekkaharjussa tänäänki! Meidän nurkissa pyörivään valolautaseen on jo tottunut niin ettei tarvitse kokoajan olla ikkunan vieressä tuijottamassa. Siellä se hengailee ja vilkkuu iloisesti. Välillä sen messiin tulee muutama kaveri väläyttelemään punaista, sinistä ja vihreää, välillä se kirkastuu itsekseen. 15.10.2008 on videokuvaa kans. Digikameran video ei kerro kaiken sen kauneutta, mutta videoita on kuitenki sen verran, että niistä näkee ettei kyseessä ole lentokone tai hohtava ilmapallo tai vaikka palava lokki. Huomenna saan oikean videokameran lainaan ja lähden UFO-jahtiin. Kutsuin ystäväni tänään kylään ja hän katseli Tiksi-liitäjiä suu auki ja otti kuvaa kännykällään. Lähdimme autolla lähemmäs valoja ja löysimme mahtavan kyttäyspakan joka kuhisi välkettä!
Näittekö muuten kuun tänään!? Sen ympärillä oli ikäänkuin haaleahko pyöreä sateenkaari. Halkaisijaltaan ehkä 50 metrinen sädekehä. Se näkyi Helsinkiinkin. Ihmeellisen kaunis. Nämä hengarit ovat viimeisen kahden päivän aikana lähteneet siinä kahdentoista maissa pois kattojen yltä.
Toivotaan, että ovat yhtä aktiivisia huomennakin. On mahdollisuus saada hyvää kuvaa!

EDIT: 16.10/19:33
Nyt on kamera ja 20gigaa kuvatilaa, eli noin 4h kuvausta. Tikkurilassa valitettavasti sataa ja taivas on pilvinen :/ Mutta ei luovuteta! Lähdemme silti tänään metsästämään. Toivottavasti eivät ole kyllästyneet hengaamaan Vantaalla tai pelkää sadetta niinkuin nössöt!

EDIT: 17.10/11:30
Sää oli huono mutta yritin zoomailla parhaani mukaan. Välkkymestarit liikku huomattavasti harvemmin, mutta jotain saatiin videokamerallekkin vaikka ei ihan niin häkellyttävää kuvaa kun mitä 14 ja 15 päivä olisi videokameralla saanut.

Tässä minun ja ystäväni kuvat/videot 15.10.2008 http://fl0wer.net/tiksi/ ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.