IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä

Kirje JoulupukilleSunnuntai 23.11.2008 21:43

The Christmas Song - Michael Bublé
http://www.youtube.com/watch?v=t6aW1l7dyOA&fmt=18

Rakas Joulupukki,
Ennenkuin aloitan, tahtoisin sanoa kiitos. Kiitos tästä vuodesta, se on ollut hyvin mielenkiintoinen. Nautin aivan varmasti viime joulun lahjoistani vaikka en muistakkaan mitä sain. Luultavasti suklaata, muutaman parin sukkia, jotka katoavat minulla yhtä nopeasti kuin lumihiutale koiran kuonolta, ja jonkin yksittäisen hienon lahjan. Teatteri-lipun varmaan, en muista varmuudella. Olenhan jo 18 joulua nähnyt, syönyt 18 kertaa kinkkua jouluaattona ja avannut 432 joulukalenterin luukkua. Ei siis ihme etten muista tarkalleen mitä sain, muistan vain sen, että joka joulu minulle on annettu ja olen siitä kiitollinen. Oli lahjana sitten 10-vuotiaan pojan unelmien täyttymys, pokemon-videopelin muodossa, tai Hyvän Joulun toivotus ohikulkevalta eläkeläis pariskunnalta, joka vuosi olen saanut joulun lämpöä osakseni, ymmärsin sitä silloin tai en. Kiitos tästä vuodesta ja ihmisistä siinä.

Lahjalistani:

~ 10 kiloa karkkia
~ Lumilauta
~ Poni (mieluiten vaaleanpunainen)
~ Fraiserin dvd-boxi
~ Paljon lunta
~ Sukkia
~ Ja jotain pientä ja tärkeää

Ymmärrän toki että sinulla on monen lapsen lista luettavana ja että et aina jokaisen toivetta voi toteuttaa, mutta jos saisin edes yhden lahjan listaltani olisin hyvin onnellinen. Kaikki eivät ole kokeneet yhtä iloisia jouluja, kuin minä, toki aika on kuultanut minunkin muistojani, mutta ehkä sen on tarkoituskin.
Kaikkien lahjatoiveet eivät suinkaan ole toteutuneet ja joidenkin lahjalistat jäävät ruksitta kokonaan. Kerron silti että jokainen teistä on joka joulu saanut aivan erityisen lahjan. Ihmisille on suotu kaunis lahja, lahja antaa. Siihen ei tarvitse paljon, mutta sillä saavuttaa ihania; iloisia hetkiä, unohtumattomia tapahtumia, hehkuvia kasvoja ja jopa pieniä ihmeitä. Seuraava toiveeni ei olekkaan osoitettu joulupukille vaan kaikille teille: pidetään huolta, kukin omalla tavallaan, että tänä vuonna kukaan ei jää lahjatta. Että jokainen pääsee tuntemaan joulun lämmön. Tähän pysytyy kuka vain.

Lumi on pehmeää ja valkoista. Se valaisee talven ja tekee kaiken lempeän pyöreäksi. Ei ole vaikea ymmärtää miksi valkea joulu on monille sydämen asia. Luohan se turvallisen tyynyvaipan minne ikinä asettuukaan. Lumi tekee askeleet hitaammiksi. Ehkä se on luonnon oma tapa muistuttaa ettei aina tarvitse juosta. Nyt on aika hidastaa, katsella vain ympärilleen ja ihmetellä.
Idyllinen joulu tuntuu lämpimältä, pehmeältä ja on valoisan valkoinen. Pehmeää ja valkeaa tuo lumi, mutta jouluun lämmön tuovat ihmiset. Joulun lumi on siis pehmeää, valkoista ja lämmintä. Vaikka lumipallon napsahdus nenän päähän voi tuntua kirpeältä lumiukon pusulta, jos se on heitetty rakkaudella, lämmittää se yhtä paljon, kuin kuppi kuumaa kaakaota.

Rakas Joulupukki, vaikka olenkin jo 19-vuotias nuori mies ja tiedän että nuorempien lasten lahjalistat luetaan ensin, toivon että sinulla on aikaa lukea minunkin listani. Olen kasvanut tänä vuonna hyvin paljon, mutta en koskaan aijo aikuiseksi. Olen ollut hyvin kiltti ja unelmoinut paljon. Luotan vilpittömästi että saan joululahjani ja siihen, että oli jouluna, oli sää mikä tahansa, tulee aina olemaan Joulu.

Muista yllättää Joulumuori mistelin alla.
Iloista joulun odotusta!
Chike 19v.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.