IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä

Pepsi vai Pepsi Max?Sunnuntai 14.12.2008 22:46

Mahtaako kukaan huomata jos vaihtaa lennossa Pepsin Pepsi Maxiin? - Mitä vittua mä kirjotan. ihan täyttä shittiä. täytyy sanoa että nyt ei kyllä nappaa. turhaa filosofista jupinaa jota en aijo edes aloittaa! väsyttä ja tahdon vaan lomailla. pentele vieköön. Vittu vittu vittu! Ja kyllä, väliin kuuluisi pilkut mutta vitut mä niistä. En anna teille runkkareille mitään nussittavaa, pidän mielummin pilkut itselläni. Ne antaa aina kun vähän panostaa, ja vaikka ei panostaisikaan. Itseasiassa pilkut ei anna, niiltä otetaan ja se on ihan luonnollista, niin luonto on sen suunitellut.
Pilkut ei vikise ja vaadi kehuja. Ne ei kerjää huomota kuin koirat tai räpyttele silmäripsiään kunnes huoneeseen syntyy pienimuotoinen pyörremyrsky. Niille ei tarvitse sanoa niiden uusista laukuista tai siitä kuinka tämä toinen punaisen sävy sopii niiden poskille huomattavasti paremmin kuin aikaisempi.
Tarkoitan oikeasti, kuinka vitun monta sävyä täytyy käydä läpi ennenkuin tulee siihen tulokseen että ensimmäinen vaihtoehto, joka valittiin 2 tuntia 37 minuuttia sitten, on sittenkin se oikea. Ja minkä helvetin takia minun pitäisi nähdä jonkin punan vivahde ero. Aivan, ensimmäinen oli "rosa" ja toinen "vaaleanpunainen"? Vai oliko sekin väärin? Aivan, vaaleanpunainen on aivan liian ympäripyöreä kuvaus tälle herkästi valitulle, tiedemiesten kehittämälle, vuosia kestäneelle värien runkkaukselle ja kukkien paletille muussaamiselle, jonka lopputulos ja ero mihinkään muuhun "vaaleanpunaiseen" on niin pieni, että se kilpailee pienuudessaan Tony Halmeen steroidirusinakivesten kanssa! Ja sitten pitäisi nähdä joku helvetin ero niiden välillä! En mä mikään teräsmies ole. Ei ole röntgen-super-näkö-silmä-tutka-katsetta. PAINUKAA VITTUUN!
Menkää muualle meikkaamaan ja kysymään mun mielipiteitä! Multa ette niitä saa, koska mulla ei niitä ole. EI VITTU KIINNOSTA! Tän takii mä pidän pilkuista, ne on helppoja, simppeleitä ja pidän ne itselläni. - Mahtaako kukaan huomata jos vaihtaa lennosta Pepsin Pepsi Maxiin? - EI HUOMAA, EIKÄ KIINNOSTA VAIKKA HUOMAISIKIN!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.