IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä
Suurin osa ihmisistä tylsistyessään tekevät jotain tappaakseen aikaa ja kenties odottelevat älynväläystä. Minä tylsistyessäni en tahdo tappaa aikaa vaan itseni. No en minä oikeasti tahdo itseäni listiä, mutta välillä heti tylsistyttyäni saan älynväläyksen joka voisi viitata itsetuhoiseen käytökseen, esim. saan joskus hirveän hingun syödä lasia tai kauhean kiusauksen työntää kieleni pistokerasiaan. Ei se sähkö voi niin kummoista olla, kyllä niitä sähköiskuja on aikasemminkin saatu. Olen myös alkanut epäilemään sitä väitettä että sähköstä voi oikeasti kuolla. Miten pistorasia voi olla niin hirveän vaarallinen? Kyllä, meille on pienestä asti tuputetaan että pistorasiaan ei saa tunkea mitään koska siitä saattaa kuolla, mutta mitä jos tämä onkin vain maailmanlaajuinen salaliitto!

Mitä jos kielen pistorasiaan tunkiessa pääsee maagiseen satumaahan jossa kaikki on hyvin. Autot kulkevat saastuttamatta, jokapuolella on hedelmäpuita, kaikki hymyilevät eikä kukaan kuuntele Jari Sillanpäätä. Onko hallitus yrittänyt estää meitä löytämästä täydellistä utopiaa ihan omien kotiemme nurkista? Paikkaa jossa peurat tulevat syömään kädestä, paikkaa jossa laki velvoittaa miehiä laskemaan vessanpytyn kannen ja jossa kaikki blondit naiset ovat hienossa hiprakassa. Bruneteista en tahdo puhua paljoakaan, koska he ovat niitä jotka vain marmattavat kun tulee blondi kainalossa kotiin ja pakottaa brunetit nukkumaan sohvalla.

Oletteko te koskaan päässeet puhumaan ihmisen kanssa joka on työntänyt kielensä pistorasiaan? Ette varmaankaan, olenko ainoa jonka mielestä tämä on epäilyttävää? Onko mahdollista että hallitus on systemaattisesti eliminoinut nämä henkilöt koska ei halua heidän levittävän ilosanomaa satumaisesta tarumaasta? Ajatelkaa kuinka paljon rahaa isot yhtiöt menettäisivät jos kaikki ihmiset tunkisivat kielensä pistorasioihinsa! Kuka enää ostaisi bensaa jos autot kulkevat pistorasialandiassa ilman fossiilisia polttoaineita? Mitä hyötyä olisi Alepan-tädeistä jos kenenkään ei enää tarvitsisi ostaa ruokaa? En uskalla edes ajatella mitä Jari Sillanpäälle kävisi. Johtuuko tästä että tähän mennessä kaikki kielensä pistorasiaan pistäneet henkilöt on julistettu "kuolleiksi"? Tappaako hallitus näitä urheita ilon sanansaattajia vain jotta Alepan-tädit saisivat istua kassoillaan ja kuunnella Jari Sillanpää? Päätä itse.

P.S. Kokeilin lasin syömistä ja se vain sattuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.