IRC-Galleria

Chukira

Chukira

Opetellaan alusta aloittamaan, opetellaan anteeksi antamaan Ei revitä vanhoja haavoja, ei käännetä veistä haavassa On aika kääntÃ...

Ostoksia ja avautumistaMaanantai 04.06.2012 00:24

No hola immeiset

Taas tuli laajennettua pelivalikoimaa. Tuli ostettua hyllyyn Final Fantasy XIII, Resident Evil 2, Resident Evil 3:Nemesis ja Assasin's Creed.
Mukavia pelihetkiä tiedossa kun entisetkin pelaamatta. Mutta eihän kesällä pidäkkään pelata.
Tarkoitus olisi nyt vihdoin lopettaa tuo juuttaan röökin poltto, vaikka sitten sähköröökin avulla jos ei muuten. Eipä tuota tulekkaan poltettua kuin juomassa ollessaan mut se on yleensä juuri se pahin kaikista.
Lisäksi eilisen krapulan mikä ei ollu kylläkään fyysisesti mikään kovin erikoinen, päätin pidättäytyä alkomahoolin nauttimisesta joksikin aikaa. Äitin saarnat oli sitä luokkaa ettei niitä jaksanu kuunnella ja tuli avauduttua vähän laajemmalti. No, äiti-rukka pahotti mielensä mutta onpahan se pahottanu minunkin mieleni monasti joten eiköhän tuo tasapeliksi mene.
No sitten taas asiasta kukkaruukkuun. Tässä muutama viikko sitten meikäläinen juhlisti synttäreittään kotona Pohjois-Savon synkissä metsissä kavereiden kera. Pari sälliä Oulusta, yksi Kajaanista, yksi Jyväskylästä ja kaksi Kiuruvedeltä elikkä siis kotipaikkakunnaltani.
No, Jyväskylä vei tällä kertaa voiton kyrpämäisimmästä käytöksestä. Alkujaan kyseli huolitaanko me kyseistä tyyppiä yleensä mukaan koska herrahan ei ole meikäläisen kotipaikalla koskaan käyny. No minä suostuin kyllä koska kaverin kanssa ollaan istuttu muutamaan otteeseen yhdessä ja muutamaa pienimuotoista mielipide-eroa lukuunottamatta ilta on sujunut moitteetta. No, showhan alkoi siitä kun kaupassa käydessäni herra pakkautuia mukaan ja kassalle tultaessa töksäyttää "Osta minulle tupakkia..!" eipä siinä mitään koska joka tapauksessa olin tupakkia aikonut ostaa ja pikkurahasta ei juuri tuolloin mitään puutetta sattunut olemaan mutta joku hienovarainen pyyntökin olisi hiukkasen arvostusta kasvattanut.
No herralla itsellään ei rahaa tietenkään ollut, oluet ja viski kyllä maistui siitä huolimatta. No, meille päästyämmä alkoi sitten jossakin vaiheessa tulemaan mielenkiintoista tekstiä. "Minä halveksin muita ihmisiä." ym ym.
Itsehän siis en oikein arvosta tuollaista ajattelumaailmaa ja varsinkaan ilman järkeviä perusteluja.
Tämä herra kyllä oli varsinainen kunnon narsisti, ilmainen alkoholi, tupakka ja syömiset kyllä kelpas mut siitä huolimatta halveksi muita. Loppuillasta sama ihminen selitti kuinka paljon hän arvostaa minua ihmisenä ja siitä noin viisi minuuttia eteenpäin alkoi stoori siitä kuinka hän pyörittää varattua muijaa. En ole kovin helposti suututettavissa mutta tässä vaiheessa oli pakko sulkea korvat tämän tyypin jutuilta. Muutoin olisin varmaan saanu syyteen törkeästä pahoinpitelystä.
Sen verta hyvin tunnen tämän kyseisen tyypin että istuu kirkkovaltuustossa. Ei millään pahalla kirkkoa kohtaan mutta jos tuollasia istuu enemmänkin kirkon valtuustossa niin ei hyvää päivää sentään. Ja eikös kirkon toiminnan pitäisi perustua lähimmäisen rakkauteen, ymmärrykseen, suvaitsevuuteen ja antamisen iloon eikä toisten halveksintaan ja epärehellisyyteen niinkuin tällä kaverilla sattuu olemaan, no hyvää jatkoa vaan sinulle jos satut itsesi tästä tunnistamaan.
Täytyy yrittää kirjotella tänne useammin, tiistaina olisi tarkoitus lähteä käymään Oulussa käyttämään kaveria pääsykokeissa, ollaan yötä siellä ja keskiviikkona takaisin sorvin ääreen

Hyvää jatkoa teille ihmiset (jos oma ei riitä)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.