IRC-Galleria

Chukira

Chukira

Opetellaan alusta aloittamaan, opetellaan anteeksi antamaan Ei revitä vanhoja haavoja, ei käännetä veistä haavassa On aika kääntÃ...

Blogimerkintä

« Uudempi -

Kuulumisia pitkilleenTiistai 24.03.2015 17:16

No tervehdys sinulle, sinä poloinen ihmissielu joka jostain oudosta syystä olet eksymään blogiani tihrustamaan.

Ajattelin tässä pitkästä aikaa tuoda julki omia kuulumisiani ja tavallisuudesta poiketen tunnen oloni kohtuullisen positiiviseksi. No sen pidemmittä lätinöitä annetaan soida.

Alotetaanpas sitten vaikka tästä kuntoilupuolesta joka on päällimmäisenä mielessä. Tuossa 21.3. suoritin itselleni Taekwondossa ensimmäisen vyöarvon eli 9. Kupin arvo on lakkarissa. Taekwondonhan alotin tuossa helmikuun alusta oikeestaan kahdesta eri syystä Toinen oli se että oma peilikuva ei miellyttäny ja jatkuva masentuneisuus ja sairastelu oli luultavimmin merkkiä huonosta yleiskunnosta. Vaikka nyt on takana jo kohta kaks kuukautta niin mieliala ja kunto on kohentunu huomattavasti. Ja kun kunto kohoaa niin myös mieliala seuraa väkisinkin perässä.

No sitten voisin kertoa vaikkapa koulusta. Eli nämä kokin opinnot alkavat olemaan loppusuoralla sillä ns. lähiopetus on jo loppunut ja jäljellä on enää vain pari harjotteilua joista pidempi on jo noin puolenvälin kieppeillä. Siihen päälle vielä pari tehtävää ja henkilökohtaisen oppimisympäristön eli PLE:n palautus ja esittely alottaneiden luokalle, sen jälkeen alkaa hommat olemaan taputeltu ja pitäisi alkaa miettimään valmistujaisasioita.

No, tässähän sitä olikin jo yhelle kerralle. Eli näihin kuviin, näihin tunnelmiin

Semmonen sitten :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.