IRC-Galleria

Chukira

Chukira

Opetellaan alusta aloittamaan, opetellaan anteeksi antamaan Ei revitä vanhoja haavoja, ei käännetä veistä haavassa On aika kääntÃ...

Ahdistus...Maanantai 12.05.2014 16:02

Tähän on tultu taasen.
Vaikka asiat on rullannu paremmin kuin pitkään aikaan, niin silti ahistaa aivan saatanasti. Tyhmyyksissä tehdyt väärät valinnat ja hölmöydet vaatii korvauksensa nyt. Rahavaikeudet pyörii päälimmäisenä mielessä mutta jospa niistäkin jollain tavalla vielä selviäis. Ärsyttävää näissä vitun ongelmissa on että vaikka niitä kuinka miettii ja tekis mitä vaan, niin silti ne pyörii mielessä, ja useasti juuri yöaikaan kun pitäisi nukkua. Onneksi sentään pahimman varalle on vielä Ketipinorit hyllyssä, joku murhevartti taas on melkoisen mahdoton toteuttaa kun työvuorot saattaa joskus loppua vasta keskiyöllä.
Ainoo mikä eniten pelottaa on että jos sama masennus puhkeaa mitä taisi tulla lähemmäks kymmenisen vuotta podettua, sitä kärsimystä en mielelläni haluaisi enää kokea uudelleen.
Kesäkin alkais pikkuhiljaa olla ovella, ja vajaan viikon kuluttua olisi eessä vielä synttäritkin. Tietääpähän tuon että ei kovin kummia tarvihe juhlia näillä budjeteilla, vaikka olis synttäripäivää seuraavat kolme päivää vapaata. Toisaalta kuka sitä koskaan tietää mitä ilkeyttä sitä keksii mutta fiilikset ei oikein anna aihetta juhliin.
Hirmu angstausviesti kirjoitettu mutta olo parani huomattavasti...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.