IRC-Galleria

Draamaa Duuni paikalla :DKeskiviikko 05.03.2008 00:38

Ollaan duuni kaveritten ( Lähinnä Kassa-neitien) kesken kirjoiteltu vihkoon kassalla hassuja kommelluksia duunipaikalla.

Osa yksi:

Nuori nainen tulee huolto tiskille poikaystävänsä kanssa.

- Tää printteri ei toimi.. Se on niinku jotenki jumissa.

Meidän ystävällinen huolto henkilökunta tietenkin alkaa selvittämään mistä on kyse
ja tutkii jumittunutta printteriä. Suurempaa vikaa löytämättä huoltohenkilökunta avaa jonkun luukun printin kyljessä ja kuinka ollakkaan, jonkun osan ympärille on kietoutunut pkasuhko (MIESTEN) hopea ketju! Pariskunnan ilmeet on varmasti näkemisen arvoiset!

Poikaystävä: "Kenen toi on?!"

Tyttöystävä: " Mun!"

Poikaystävä: "Ei tasan ole! Mä tiedän sun korut, ja toi ei ole sun! Kenen toi on?!"

Tyttöystävä: " No mun! Mähän sanoin jo!"

Kinastelu jatkuu tuulikaapissa ja ilmeisesti parkkipaikan läpi myös autossa.
Kassaneiti kysyi sitten huolto mieheltä joka kyseistä ongelmaa oli hoitanut, että oliko tyttö edes uskottava? Niin huoltomies oli vastannut: "No ei! Se näytti just siltä että jäi kiinni!"
Taisi olla siis salarakkautta ilmassa! :D LOL

Ja anteeksi kovasti jos joku siis tunnistaa itsensä tästä tekstistä. Musta tuo sivullisena vaan oli aika hauskaa, tietenkin jos sattuisi joskus omalle kohdalle ei varmaan olisi niinkään hauskaa. Myötätuntoni on kuitenkin puolellanne!

Osa kaksi:

Vanhempi mieshenkilö noin 70-vuotias, lähestyy hämmentyneen näköisenä kassa pistettä. Meidän iloinen ja reipas kassa-neiti tietenkin kysyy asian mukaisesti : " Voinko olla avuksi?"
Mies vastaa: " Toki, minulla on ongelma.. Ostin tuossa viikko sitten pesukoneen, ja nyt äkkiseltään en muista mistä ostin sen.. Voisitko tarkistaa olenko mahdollisesti ostanut sen teiltä?"
Hölmistynyt kassa-neiti käy kuitit järjestelmästä läpi ja saa selvittettyä tilanteen.. Mutta sattuuhan tuota kun ikääkin on jo kunnioitettavat 70 vuotta! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.