IRC-Galleria

Joo, eli kaikkea on taas tapahtunut lyhyessä ajassa.

Sain uuden duuni paikan joka on ihanaa. Ei enää hulluja vuoroja ja pitkiä duuni putkia vaan kohtuulliset ja inhimilleset työajat! Jää taas oikeesti aikaa tehdä jotain vapaa ajalla.
Mikä parasta, mun uus duuni paikka on ihan lähellä salia jossa käyn treenaamassa, joka helpottaa sitäkin!
14.08 olis viimeinen päivä sitten vanhassa duunissa ja sit nenä kohti uusia tuulia. Toivon kovasti, että viihdyn uudessa paikassa ja että uudet duuni kaverit on niin mukavia kun miltä ne vaikutti. :)

Tää uusi duuni paikka vaan on savuton, joten tupakkaa ei sitten työ aikana saa poltella. Mutta ehkä mä sain nyt sitten syyn koittaa lopettaa vaikka ihan kokonaan. Helppoa se ei varmaan tule olemaan mutta voinhan kuitenkin yrittää! Ei ole nimittäin tullut yritettyä lopettaa sitten varmaan noin viiteen vuoteen! Jos lopettaisin röökin polton, jäis siitä mulle rahaa niin paljon että sillä kustantaisin mun salilla käymiset! Siistiä!

Sain siellä salilla oma ohjaajaksi tosi mukavan tyypin joka osas tehdä mulle ihan pirun hyvän ohjelman! Ja uskon että saaan aikaseks tosiaan nyt käytyäkin kun on mukava ohjelma. NuNukin innostui salilla käymisestä, joten voi olla että jatkossa saan NuNusta treeni seuraa itselleni, sekin on Ihanaa!

Vittu mä olen ku joku päivänsäde taas.. Heh..

Joo no huonoja uutisiakin löytyy, mun systerin Väinö-kani kuoli viime viikolla. Se oli jo aika vahna ja raihnanen joten kai se pääsi pupujen taivaaseen natustamaan porkkanoita jotka ei lopu koskaan!
Niin, ja kun se viisaudenhammas poistettiin oikealta puolelta, niin nyt vasen viisuri alkoi vittuilla viikolla oikeen huolella, enkä päässyt hammaslääkäriin kun töissä oli niin pirun kiire. ens viikolla on kyllä pakko päästä.

Niin ja me ostettiin RockBand peli xbox 360:selle ja sitä on ukko-kulta hakannut tässä illoin.. Ihan sairaan kiva peli! Suositten kokeilemaan. Mä en ollut rummuissa kovinkaan loistava mutta kitara sujuu multakin ihan hyvin. Kun taas rakas pikku-systerini (CloudieSun) Oli ihan haka kaikissa soittimissa heti alkuun! Ja laulunkin se veti heti 100% läpi ´heti. Heh, mulla on aika lahjakas pikku systeri.

Sellasta tänään..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.