IRC-Galleria

Ihanaa olla vaan...Torstai 07.08.2008 01:41

Mun hammas on yrittänyt tapaa mut.. Tai siis se kohta jossa se hammas vielä toissa päivänä oli, kunnos ilkeä paha paha hammaslääkäri setä sen väkivalloin otti pois paikoiltaan.

Olen purkanut tuskani sitten tänään siivoamiseen ja luovaan työskentelyyn. Sain aikaiseksi jatkettua tatuointia joka oli jäänyt PAHASTI kesken. Ja tehtyä yhden ihan kokonaan (toiselle asiakkaalle).
Tosin se jota jatkoin, jäi vieläkin kesken, mutta on taas pikkasen lähempänä valmista kun eilen.

Hei oikeesti, rakkaat ystävät joille olen aloittanut tekee kuvaa mutta jättänyt sitten kesken, koitan ottaa nyt itseäni niskasta kiinni ja tehdä loppuun ne kuvat. olen pahoillani. Tajusin nimittäin tänään, että niitä roikkuu tekemättömänä jo muutamia.. Pahoitteluni siitä.

Huomenna pyyhällän reippaana vielä kuudenneksi viimeisen kerran Giganttiin duuniin.
Nyt jo alkanut jännittää se uusi duuni.. :D Hih..

Kai mä koitan kohta hoikutella tuota rakkaintani tuonne lakanoiden väliin, jotta jaksaa taas huomenna "virkeänä" nousta sängystä ylös. Niin, siitä muuten tuli mieleen, Noin viikon ajan mua on vaivannut kamala aamu-unisuus! En kyllä yleensä ainakaan kesä aikaan ole ollut kovinkaan aamu-uninen... Kai sekin johtuu siitä kun illalla ei tule uni kun mietin taas vaan sitä uutta duunia, tai seuraavan päivän treeniä.. (Joka muuten jäi tekemättä tänään, koska tatuoin koko illan)

Täytyisi koittaa saada uusia kuvia, koska tajusin tänään, että en ole laittanut uusia kuvia piiiiitkään aikaan, hiuksetkin on taas tummat! (Hei anteex blondi petturuuteni.. Olen kuitenkin ihan yhtä blondi mieleltäni kuin ennenkin.. Mihinkä se katoaisi, ketä mä pysytyisin muka huijaamaan :D)

Jep Jep..

HYVÄÄ YÖTÄ JA KAUNIITA UNIA, NUKUTAAN KAIKKI SÖPÖSTI, VAI MITÄ?! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.