IRC-Galleria

Sen siitä saa!Sunnuntai 10.08.2008 22:45

Helvetti!

Mä ajattelin kerrankin kierrättää...
Mä karsin vaatekaapista kaikki.. siis KAIKKI sellaiset vaatteet omistani ja rakkaan miheni vaatteista, joita ei enää ole tullut käytettyä, mutta jotka on oikeesti hyviä ja käyttökelposia vaatteita. Sulloin ne ISOON jätesäkkiin ja raahasin sen hikipäässä kolmannesta kerroksesta alas ja autoon. Autolla hurautin Ojamolla sijaitsevalle UFF vaate keräys pisteelle.
Rakas pikkusiskoni oli mukana, ja sai oikein hyvät naurut taas mun touhuista.

Raahasin jälleen sen säkin autosta sinne keltaisen suuren laatikon eteen, ja aloin sulloa säkkiä luukusta sisään.

Se ei mahtunut. Ei millään. Ei MITENKÄÄN.
Aikani sullottua ja hiestämärkänä taistelusta uupuneena, otteeni keltaisesta älyttömän kokoisesta kahvasta lipesi ja se järjetön rautainen kahva tippui mun päähän! VITTU!
Se teki aika helvetin kipeetä! Uskokaa tai älkää!
Me revettiin systerin kanssa kauheeseen nauruun.

lopulta mun oli pakko luovuttaa ja kaivaa auton takaluukusta iso muovikassi ja sulloa osa vaatteista sinne jotta saisin ne mahtumaan luukusta sisään.

ONNISTUIN KUIN ONNISTUINKIN saamaan lopulta vaatteet sinne minne ne kuului ja kahvakin pysyi loppu ajan tiukasti systerin hanskassa.. :D

En enää aijo viedä UFF laatikkoon yhtään säkkiä. Ja jos joskus erehdun viemään niin laitan vaikka moneen pieneen muovipussiin.

Muistoksi vierailulta UFF-laatikolla jäi järkky iso kuhmu keskelle mun kuuppaa.

jos haluaa ajatella positiivisesti, niin ei se kahva ainakaan osunut naamaan. Se ois ollu koomista, koska se hammaslääkäri käsittely aiheutti mulle jo leukaan aika mojovan mustelman, niin jos nyt toi kahva olisi sabotoinut vaikka silmän mustaksi. Olis varmaan naapurit alkanu kelaa että piekseekö mun ukko mua ku turpa mustana kuljen koko ajan.

Jees, sellanen päivä.

Ainiin... Luin muuten just UFF:in sivuilta, että, KOKONAINEN TÄYSI JÄTESÄKKI EI välttämättä mahdu laatikosta sisään, joten kannattaa pakata vaatteet vaikka mielummin moneen pienempään muovipussiin! JOTEN, vika taisi olla ihan oma. UFF on nimittäin noilla sanoilla varoittanut VAARALLISISTA LAATIKOISTAAN!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.