IRC-Galleria

Heipä hei!Torstai 05.03.2009 15:26

Nyt sitten kävin lekurissa hakemassa tuon selän takia sitä saikkua.
Ropsahti heti sitten puoltoista viikkoa. Toivotaan vaan ettei särky muutu krooniseksi, ettei tule pidempää saikkua vielä tässä kohtaa.

Enpä muuten tiennyt/osannut odottaa, että raskaana sitä oikeesti tulee paljon raihnaisemmaksi!

Sitä ei jaksa kävellä niin lujaa kun ennen, jos alkaa pinkoa tai nostella jotain tai kumarella pistää ikävästi vatsaa, ihan kuin muistutuksena että "Täällä ollaan! Ota iisisti!"

Myös jos olen vauvan mielestä epämukavassa asennossa, se alkaa hillua ihan hulluna tuolla ja mun on vaan pakko vaihtaa asentoa!

Vaatteita on yllättävän hankalaa itselleen keksiä, koska kaikki paidat on ihan liian lyhyitä!
Äitiyshousut on nykyään onneks tosi tyylikkäitä ja ne masutuubit niin mukavia, että voisin pitää niitä vaikka en raskaana olisikaan, ainakin talvi aikaan!
Nyt kun tuo masu on päättänyt itsepintaisesti pullahtaa esiin, olen jo pikku hiljaa siihen tottunut (Aluksi se tuntui oudolta! Ihan vieraalta, ei ollenkaan omalta kropalta!) Nyt jos se masu katoaisi vaikka yön aikana olis ihan kummalista olla varmaan.

Eniten naurattaa se, kun ennen menin miestäni halaamaan otti rintavarustus ensimmäisenä vastakkain, nyt tuo masu on meidän välissä ensin. :D

Liitoskivuista haluan vielä mainita, muistan kun ystäväni Noora odotti Sampoa ja valitteli liitos kipuja mietin aina että millaisiakohan ne on...
Voin kertoa! Ne on ihan kamalia! Tuntuu kuin joku yrittäisi repiä multa jalkoja irti tai iskisi viidakkoveitsiä nivusiin. Ja kun kaikki nivelet ja muut (vittu en minä tiedä mitkä, mutta kuitenkin) alkaa löystyä.. SE SATTUU IHAN KAMALASTI!

Ja pahin/paras ultimatehuippukipu, on vielä edessä!
Ajattelen mielummin että palkinto on tulossa, saan sen nyytin vielä kainalooni ja voin huokaista omalta osaltani hetkeksi. Vaikka ei se varmaan helppoa sittenkään ole kun se pikkuinen on syntynyt, mutta mua tuskin särkee koko aikaisesti..?!

No joo, on silloinkin kuulemma omat ongelmat ja kipuilut mutta sitähän se tuntuu olevan
KIPUA KOKO ELÄMÄ! :D

Että silleen tänään, Citilda ja kurpitsa rv16+4

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.